Új hozzászólás Aktív témák

• dvtkfan
    senior tag

Kész...vége...kiégtem...
    Mi a tökömért van az, hogy amikor bejutok a döntőbe, akkor a játékosaim úgy játszanak, hogy nem tudnak labdába érni?????????????
    Első félidőben az ellenfél elhúz 3-0-ra, de nagy nehezen a 45.perc 60. percében (volt már olyan, hogy a félidő kb tartott 4 percig, a 45.perc hosszabbítása meg 3 percig :Y ) sikerül begyötörnöm egy gólt, így a félidőben 3-1....na mondom itt még meglehet! Elkezdődik a második félidő, sikerül gólt lőni, majd a 90.percben kiegyenlítenem, örültem is...jön a hosszabbítás, első félidejében, mintha a játékosaim a pályán sem lennének, de szerencsére nem kapok gólt...jön a hosszabbítás második félideje, na itt már érezhetően ismét a pályán vagyok, sok helyzet, de nem bírok gólt lőni...120.perc, ellenfél szélen elfut, beadja, kapus szögletre ment...filózok, hogy kifussak-e, ne fussak ki, nem futok, Vidic fejel, kapusom véd, kiüti, védőm megszerzi, abban a pillanatban ellövöm (gondoltam én hogy mind1, jók lesznek a tizik, csak gyorsan lőjem el a kapumtól), erre hátba lövi az előtte lévő játékost, visszafelé pattan a kapum felé, a kapus simán foghatná, de nem....neki be kell ütni a kapuba.................és akkor ne legyek ideges????? :W :W :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák