Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Sziasztok! :R

Elnézést a kisregényért, de muszáj megosztanom a mai eseményeket! :)
    Sikerült 2 online kupát is megnyerni! :))
    Seria A:

Jack Frost:

Utóbbit ráadásul az egyik legszorosabb döntőben. Az ellenfélnél elől Aguero, IF Fernandinho, IF Navas, IF Pedro és Neymar támadó alakulat. Szerencsésen alakult a meccs, a 73. percben sikerült megszereznem a 2. gólom, 2-0 ide, amikor azt hittem, hogy megvan (öreg hiba, tévedtem) a meccs, ekkor Agueroval középkezdésből lőtt 1et. Jól van, nem probléma, közben cseréltem, kp-ra hoztam Marchisiot és a legkirályabb cserémet, aki létezik Mirkot (KTK poziba szoktam Tevez helyére behozni középre, hihetetlenül OP azon a poszton, nagyon meg tudja lepni az ellent a brutál labdaszerzéssel, indítással és fejesekkel.) szal gondoltam nincs para... :U Ezután kaptam egy brutál támadás sorozatot, a sok kavarodás végén sikerült egyenlítenie, de csak magamnak köszönhettem! Aztán megtörtént: Neymar, 90. perc, 25 m, csavart lövés, felső kapufa, gólvonalra, gól! :W (Nem hittem el.)
    Középkezdésnél azonnal cseréltem, persze, hogy Ibarbo, más sansz nem maradt. Sikerült addig kavarni, amíg (2-3 passz és kiugratás), be tudtam adni és az utolsó pillanatban fejelni egy hatalmasat a kolumbiaival, hogy kiszakadt a háló! Hosszabbítás! ;] (Általában csak kapni szoktam ezeket a gólokat...) :DDD
    A hosszabbítás első felében sikerült a híres cserémmel :DDD Vucsival megszerezni a vezetést, de még túl sok volt hátra. A hosszabbítás második felében kaptam egy kontrát, Aguero egy kis geci tank :) lehámozta magát és egyenlített, jöhettek a tizik! Na, itt már tök mind1, reméltem, hogy jobban jövök ki belőle.
    Az elsőt egyből védtem Buffonnal (pontosabban Ő védte...) Aztán az ellen is kifogott 1et, majd 5-5 után mondom lesz ami lesz, már csak a szar rúgók voltak hátra, mondom nem mozdulok, talán belelövi a kapusomba! YES! :Y :DD 6-5 ide! :)

A kupát sikerült offline is begyűjteni, a két játékos pakkból (12-ből 1 egyedi) kétszer esett Muriel, de annyi baj legyen! :)

Elnézést a hosszú sztoriért!

Tisztelet! :R

Új hozzászólás Aktív témák