Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
fifában nem leszek majd vele előrébb, de a való életben szerencsére más lesz a helyzet

-
LendvaiFeri1
veterán
Toni Kroos, WELCOME TO MY CLUB!!
-
pifu76
tag
eddig tegnap óta telefonon nyitottam: 2 db zöld HIGUAIN-t, 1 db zöld Rodriguez, 1db zöld POGBA, 1 db zöld Thiago Silva, 1 db zöld Sanchez (BPL), 1 db zöld KROOS... ezeket kb. 400-ezer zsetonból

ma a gépen az ötödik nyitásomra na ezt lessétek a képen :

kipróbálom azért mit tud mielőtt quick sell-ezem

-
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miről beszélsz nem vágom??? Ez sima UT nem WC mert wc-ben van erős keretem!
Ezzel nyertem meg, ez olyan erős??? [keretem]
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Olyan kerettel, mint ami neked van, nem csoda.

-
Domaaaa
tag
Hello,ti tudtok játszani UT-ban bármiféle kupadöntőt? nekem azt irja ki hogy hiba történt a játék inditása során,kérjük probáld ujra,WC ben is ez van és csak a döntőnél
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz
evibly
üzenetére
Nekem kb. egy hétig volt egy ilyen sorozatom, mint amit leírtál. Nálam az volt a gáz, hogy nem tudtam háromszor annyi kapuralövést tolni, ahogyan te. (Azért a dupla annyi mindig megvolt.) Zuhantam is szépen lefelé.
Mindig azzal vigasztaltam magam, hogy lementettem a statisztikákat. (Tudom a focit gólra játsszák
)Tényleg az bosszantó, hogy nem azért kaptam ki mert szétcselezett, vagy szépen védekezett és jobb volt. Nem. Attól robban fel az agyam, hogy végigtámadom a meccset és semmi nem megy be (11 es pontról is kapufát rug Aguero 2X, a hulla fáradt, alapjáraton is Pique sebességű védők úgy futják le Navast, mint Bale Bartra-t stb.)
. Plusz ezekre jött még egy kis netkapcsolat miatti bnf...A múlt hét hétvégétől egyszer csak minden elkezdett működni és jöttek sorba a győzelmek. Azóta játszok amennyit csak tudok, hogy feljebb jussak a kövi szívatás szériáig...
-
dudu5130
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Be is ruháztam gyorsan egy Armerora kíváncsi leszek Constanthoz képest mennyivel lesz jobb. Constant azért szeretem mert sok beadást a jó fizikuma miatt és jól is szerel.
-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem már jópár napja csinálja sajnos. :\ Vb döntő előtt kezdte.
-
evibly
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Együtt érzek veled, tegnap Aguero nekem is pontosan ezt csinálta, csak éppen sajnos az ellenfél csapatában volt. :-)
A sztori röviden: már sokadik meccse szívat a játék, kikapok sorozatban, de nem ragozom, nyilván én sem vagyok formában, de a legutóbbi FUT idény meccs megint vitt mindent. Orosz kerettel toltam, nyilván jött a 85-ös ellenfél Aguerovel.
Bekaptam gyorsan három fejes gólt, ebből kettőt a drága argentinunk produkált hátraugorva, a védő mögül, kifacsart állapotban, egyet meg Kompany szögletből.
Ok, beszenvedek egy gólt, 3:1 a második félidő végén és innen jön az őrület: konkrétan percenként lövök a kapujára, olyan parádé volt, hogy még ilyet talán soha, de Czech mindent, MINDENT megfogott. Aztán valahol a 80. perc környékén gondolom lejárt a handicap script, vagy megsajnált a gép és vágtam neki kettőt, de mindkettő úgy, hogy harmadik rálövésre, mert valahogy mindig kipattant.
Végül a slusszpoén: a 90. percben Musa kapott egy indítást úgy, h tök egyedül nyargalhatott a kapura, Clichy persze befutotta, de a 16-osról egy gyönyörű felső sarkos lövéssel megvolt a 4:3 és nyertem :-)
Mutatom a statisztikát, tanulságos :-D
-
boff
senior tag
válasz
septoXe
üzenetére
Én is nyitottam 8kor 100k és esett egy ajándék pakk.
Abba meg volt egy szerződés. 
Kb fél órája játszottam 1. osztályba egy full bronz keret ellen, a gyerek nagyon jól játszott nagyon erős játékosokkal, sif chiellinit lazán fellökte valamelyik embere többször is, 89. perc 1:1 már gondoltam, hogy sikerül kihúznom döntetlenre és akkor tuti a bentmaradás legalább erre nem megszakad a net?
Mostanába állandóan random megszakad főleg reggel néha 1 percre néha 10 percre néha 1 órára.. T-home-nál vagyunk, más is találkozott már ilyennel? -
septoXe
tag
Előbb nyitottam el 150K-t és SEMMI ismétlem SEMMI nem jött......

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vmi csoda segítségével Vidal és Pogba, ha nem akkor felküldik a 90M eurót... Kb. (új ritka ezüst CDM)
-
danikollar
őstag
Ne ezt is írják twitteren: First full batch of Summer Transfers next week!
Szóval jövőhéten várható az átigazolt játékosok frissítése.
Armero meg tényleg úgy volt, ahogy mondtam, mert haverom tegnap este nyitott egy Udineses nem IF Armerot.
Neked is igazad volt a múltkor az átcsúszásban, ami a hét csapata játékosait illeti, mert tegnap kb. 19:14 körül nyitottam egy TIF Matuidit, és ugye a mostaniban nincs már benne, az előzőben volt. -
vegitossj7
addikt
Az ember azt hinné, hogy a 13-ban nem fog többet felbaszni a fejelés

De mégis, mert mikor Llorente 15 fejeséből egy sem megy kapura, Aguerö pedig 4x lefejeli IF Chellinit lehetetlen szögből, majdnem nekibasztam a falnak a kontrollert...

Llorente a labdához nem tud érni, úgy hogy mind a fejére ment, Aguerö meg gondol egyet, és meg fel sem ugrik, a védőket leszarva 4x befejeli....
Ez nem más mint handicap, igaz kevesebb van a 13-ban, de akkor is jelen van....Ja és Aguerö ugyanolyan szögben állt, nem kontrából, hanem szögletből, felállt védelem fejelt 4-et, Llorente meg kontrából se tud labdához érni....
Aztán ezek után jött a hate-mail spam, küldött vagy 10-et, egyet visszaküldtem, hogy kussoljon, erre meg jön az e-mail a Sony-tól, hogy jelentettek durva beszédért, és ha még egyszer jelentenek, bannolnak...
-
MdewC
nagyúr
Iturbe a farkasoknál...
-
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nekem sem a szívem csücske Messi, de jó pár hozzászólással előrébb elmagyarázták, hogy miért kapott ilyen nagy turbot.

-
boff
senior tag
Én ma vettem zöldet 60k-ért.
Amúgy dempsey egy állat.. Nem tudom, hogy csak ellenem volt ilyen jó vagy alapból is de az ellenfélnek full bronz kerete volt kivéve ezt a zöld majmot aztán ahogy hozzákerült a labda azonnal rálőtte.. 2x jutott el vele lövésig és 1-et 40-ről 1-et meg 35-ről vágott be tots De Sanctis-nak... A felháborító, hogy a gyerek semennyire nem tudott játszani olyan láma volt mint az állat, első gólját középkezdésből előrevágta aztán a védőm meg luftot rúgott és így tudta befejelni szintén azzal a zöld állattal.. 3:0-nál már meguntam, hogy egy előreívelt labdát kikísért zöld Cuadrado az oldalvonalon kb 40m-en keresztül sétált mellette és nem vette át úgyhogy kiléptem.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
danikollar
üzenetére
Igen?
Kérlek alássan fejtsd ezt ki.
-
septoXe
tag
Szerintetek hogy van nagyobb esély IF,TOTY-s MOTM,stb lapokat nyitni.....???
HA kinyitok 12db 15K-s pakkot,vagy kinyitok 24 db 7,5K-s pakkot???? (200ezerből)Vagy várjak vaéami jobb pakkra?
-
boff
senior tag
100k meg 35k majd soká lesz még nem?
Amúgy kinyitottam mind a 10db-ot és a 9.-ből esett egy Sergio Ramos, meg zöld Garay duo de az összes többi quicksell, 6 packban ritka játékos se volt. Így ha eltudom adni 100k-ba garay-t egy kis mázlival akkor csak 15-20k bukok az egészen.
-
argentin27
senior tag
7db 15k-s pakk = Götze , köszi EA ismét a semmit

-
sch_a
addikt
Reggel vettem egy iMOTM Robbent, hát jól megszívtam.
De ma szerzek egy IF Titit, az tuti! Ha kell elcserélem Robbenre. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
septoXe
tag
Megéri nyitni 15-k-s pakkot vagy várjak majd valami nagyobb pakkra?
kb 6-ot nyitnék..... -
ferni
őstag
na lassan kezdődhet a nyitogatás

200k-t szépen elnyitogatok
remélem jön valami 
-
almos94
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
BPL-es Sánchez! Azt hiszem Agüerónak vetélytársa akadt

Jó lesz ez a TOTT, szerintem 1 hét múlva minden játékos ára teljesen le fog esni(TOTT játékosok), mert most mindenki nyitogatja majd a pakkokat. -
danikollar
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kérhetsz is.
-
ferni
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
hát ez elég komolyra sikerült

Alexis meg Arsenalos lapot kapott már.
mondjuk azt nem értem ,hogy miért csak David Luiznál adtak ki sima arany lapot... se Garay, se Armero nem kapott....
-
almos94
aktív tag
Ezt találtam a TOTT-ról:

-
Sanyicucu
aktív tag
TOTS Lallana van valakinek?Nekem vadász van rajta de nem igazán jön be a játékos.
-
ferni
őstag
tök mindegy, hogy 100 vagy 56 a csapatösszhang, az a szám nem számít semmit, egyéneknél vannak problémák az összhangnál és rajtuk lehet ezt majd érzékelni ,nem az egész csapaton... persze ha az egész csapatnak nincs meg akkor szar az egész.
balhátvédnek mindenféleképpen Bedimot ajánlanám.
ő egyértelműen a legjobb sztem a Ligue 1ben
van belőle TOTS és IF is, én az IFet használom, tökéletes.baloldalra meg Lavezzi, ha kell egy csere még arra a posztra, akkor Alessandrini.
és Biabiany helyett és Cuadradot tenném be és akkor legalább meg lenne Jackson Martineznek is a max összhangja.
és Maicon nem tudom mennyibe kerül, de ha őt tennéd be (van belőle TOTS meg jó pár IF is), akkor neki is meg lehetne a max összhang.
és akkor már csak Cuadrado lenne egyedül gázos, de ha veszel belőle egy MOTM vagy TOTS lapot, nem lenne akkor baj.szóval valami ilyesmi lenne:
[link]bár én nem támogatom ezt a "nincs meg mindenkinek a max összhangja" csapatokat, de 1 játékos még valahogy belefér, főleg ha csak oldalt kell vele futkorászni

-
danikollar
őstag
Defoe not bad, na meg Henry papa sem.
Meg ma lesz valami TOTT is. Team Of The Tournament csapat. Kíváncsi vagyok, hogy vegyes lesz-e, vagy csak németek.
-
Scale
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
De vele nem hiszem, hogy akárhogy is kijönne a 100as ÖH.

Szerk.: Meg ő is pofátlanul drága pc-n..
-
Scale
őstag
A hiányzó helyeket segítetek feltölteni? LINK
Lavezzi + Digne párosra gondoltam, de fekete digne PC-n vicc kategóriájú pénzbe kerül. Lavezzi oké lenne. -
ferni
őstag
válasz
Takika14
üzenetére
Melyik magyar madridista oldalra gondolsz? van pár, ilyen olyan okok miatt
de a madridom.hu az első számú (csak ha már szóba került) 
de igen, végig a Juvéról van szó, meg ha nem jönne össze (amire sztem elég kicsi az esély), akkor a Wolfsburg jöhet még szóba.
amúgy de, olyan amilyennek beállítják, jelenleg nem tartom túl jó játékosnak, viszont ha össze tudja kapni magát egy korrekt kis csatár lehet belőle, de ahhoz tényleg nagyon össze kéne magát szednie főleg fejben... mert a képességei sztem meg vannak ,csak nem áll össze ez az egész még nála... jó kérdés, hogy erre a Juve lehet-e a legjobb hely...
-
bmw528
tag
Ha esetleg valaki kételkedett abban (nálam 100-ból kb 99x ez van online) hogy létezik a játékosok belassulása, itt a hivatalos ea válasz (csak a vastag betű érdekes), az UOTrace az tudjuk hogy marhaság mert náluk a gond:
FROM: Andras S
SENT: 2014. július 16., szerda 12:45:58 CEST
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását!Elnézést kérünk a belassult játékosok által okozott kellemetlenségért.
Mindent megteszünk amit tudunk, hogy megoldást találjunk a belassult játékosokra.
Említette, hogy az UOTrace adatai tökéletesek, ezért arra kérném, hogy ezeket nekünk is küldje el, hogy megvizsgálhassuk.
Ennek lépéseit mellékelem, illetve, hogy miképp tudja feltölteni hozzánk.
** UO Trace adatok beküldése
1. Töltse le az UO Trace programot egy windows alapú számítógépen / laptopon.
ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe
2. Telepítés után le akarja tölteni a legfrissebb server adatokat, kérem engedje.
3. Kattintson az options -> advanced-re.
4. A fenti szövegdobozban adja meg a következő szerver nevet: easo.ea.com
5. Kattintson a Trace Route gombra.
6. Ha végzett a program, kattintson a Poll gombra és várjon amíg 100 csomagot küld az UO Trace.
7. 100 csomag (a Pkts r/s menü alatt látja, hogy eddig mennyi csomagot küldött a program) küldése után állítsa le az operációt a Stop Poll gombra kattintva.
8. Menjen az Edit menübe, majd válassza a copy opciót.
9. Nyisson egy jegyzettömböt (notepad) és a kimásolt adatokat mentse el egy txt fájlba.
10. A txt fájlt töltse fel a help.ea.com weboldalon az alábbi leírás segítségével.http://help.ea.com/hu/article/how-to-attach-a-file-to-your-ea-help-ticket/
Köszönjük türelmét és együttműködését, várni fogjuk az UO Trace adatokat!
-
ferni
őstag
válasz
septoXe
üzenetére
mi van?
azt kérdeztem ,hogy honnan volt az az infód, hogy Morata mégse megy a Juvéhoz?
főleg, hogy az AS ma hozta le, hogy nem Conte ragaszkodott igazán Moratához, hanem a Juve vezetősége és így még mindig valószínűleg odamegy."Próbálta már valaki a Fun 3-4-2-1-es felállást?
"
én igen.
[link]5 db 5 star skilleres emberkével, de kuka volt, mert nagyon nem stabil ezzel a felállással a csapat nálam.
-
vegitossj7
addikt
Próbálta már valaki a Fun 3-4-2-1-es felállást?

Most tolom a 13-ban, és tökéletes az én játékstílusomhoz

Nagyon ott van, az eddigi legjobb, legfunabb csapat, amivel toltam.

Llorrente a legjobb Assist adó, akit valaha láttam

-
argentin27
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Az szép, ennek mekkora az esélye? Parádés!
-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Meglepődtem én is
, jó meccset nyomtunk. 
-
danikollar
őstag
Na srácok ezt figyeljétek. Mai első online meccsemen kivel dob össze a gép? boff kollégával! Mekkora már?! Nyomtunk egy 1-1-es döntetlent.
-
MdewC
nagyúr
válasz
septoXe
üzenetére
Totál kivagyok, szerettem Contet, szeretem ezt a csapatot, ahová sikerült felkapaszkodni. Így viszont nem tudjuk utolérni a top elitet, sőt. Így kell tönkretenni egy csapatot, pár milliós spóroláson. A megspórolt összeg több tízszeresét fogjuk veszíteni. Remek felső vezetői döntések ezek. Allegrivel pedig több sérültünk lesz, mint pontunk.

-
elod22
senior tag

Allegri talán legismertebb taktikája
Komolyra véva a szót, nagyon kíváncsi leszek hogy fog kinézni a Juve középpályája Vidal, Pogba és valószínű Pirlo nélkül. A legnagyobb gond ott van, hogy Allegri egy bólogató kiskutya, nem fog felszólalni akkor se ha eladják alóla a fél csapatot, beéri középszerű igazolásokkal, nem tud belenyúlni a meccsekbe és még sorolhatnám. Az este mikor azzal vicceltem, hogy Allegri legyen Conte utódja, eszembe se jutott volna, hogy ma délelőttre igazam lesz. Őszintén kezdem sajnálni a Juve drukkereket. -
septoXe
tag
És még nem minden ami történik.....igen jött Allegri,2.6 milliót keres évente...Conte 5misit kért,itt látszik h a vezetőket csak a bevétel érdekli.
Elvesztettük Iturbét is,a Rómához igazolt,Morata sem jön bár ő sztem felesleges is lett volna annyi pénzért.
Egy szó mint száz egy skót csapat vagyunk.....-.-'Allegri lehet nem kér majd akkora feltételeket,sőt lehet szétbomlasztja a csapatot,beéri majd PADOIN-okkal.
Pirlo anno azért ment el a Milánból mert összetűzésbe keveredett Allegrivel....szerintetek most változott valami?Sóher banda az egész és ez az egy dolog miatt vagyok csalódott,ilyen remek munka és összekovácsolt csapatot tönkretenni......

-
dulifi
csendes tag
Sziasztok!
Eddig PC-n játszottam fifát, most áttértem xbox-ra. Az eredeti PC Fifa14-et el lehet adni vagy örökre az originemben marad?
A választ előre is köszi!

-
pifu76
tag
tudja valaki melyik alkalmazást kell androidra telepíteni, hogy a FUT-ba mobilon is be tudjak lépni? sok van és egyet letöltöttem az nem jó..
mert mindenáron azt akarja hogy újat hozzak létre, nem értem mért...
EZT töltöttem le de ez nem jó...
-
Takika14
aktív tag
Mai első 7,5k pakk nyitásom megint egy fekete matuidit adott.
30kert raktam fel, ha délután 4ig nem megy el akkor odaadom annak akinek kell. 4kor érek haza melobol. -
MdewC
nagyúr
ENNYI........... VÉGE A JUVÉNK......
TOMBOLOK!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostanába állandóan random megszakad főleg reggel néha 1 percre néha 10 percre néha 1 órára.. T-home-nál vagyunk, más is találkozott már ilyennel?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg ott ugye 100% mindig kezdő lenne, anno gólkirály is volt