- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Eddig nekem Huntelaar volt, aki gondokat okozott. Gyakorlatilag erőből lenyomott mindenkit, szinte lehetetlen módon tartotta meg a lasztit, két védő fogságából kivergődve lőtt gólokat.

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát nemtudom.. Benteke nálam a legzurább csatár eddig, akit próbáltam.

De Camargo és Ojo tart csak lépést vele
Én csak ezüst csapattal megyek UT-ben, és a 2. osztályban vagyok a belga csapatommal. Ojo 60 mecssből 50 gól, de camargó 60 mecssen 65 gól
Vaddisznók ezek.. Esküszöm egyik arany csapattal se tudtam ugy játszani, mint az ezüst belga ligával. Tiszta röhej, de valahogy annyira fekszik nekem ez a team, hogy nem találok jobbat. Most adtam el a 150k-s PL csapatom, mert nem tudtam velük játszni 
Ja és egyértelmű IF Benzema
Az egyik legjobb all round csatár, én a NIF verziót is rühellem, valamiért lepattognak a 90+os strenghtes védők róla. Costa és Benteke mellett holtversenyben őt gyűlölöm legjobban az ellen csapatokból
Egyedül akkor vedd Neymart, ha szereted IRL és nem veted meg az 5* cseleket sem 
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Elég OP, én sajnos csak "Dikkmájért" használtam, hiába 190+ cm, attól még gyenge volt nekem, hiába körözte le Reus-t többször is.
Mlapa asszem még mindig elég köcsög, egyszer jöttek ellenem vele, hát fejelt is 2 kapufát, a végén csak nyertem.
A másik csapatnál, meg szerintem Benteke egy kalap fos.
Nem tudom mi van vele, de az biztos, hogy amikor én toltam vele, sosem volt középen...
1x sem.
13 meccs, 1 gól (az is szögletből)
Lehet én használom rosszul, de ettől függetlenül a többi tag elég op.
Én már csak azért is lecserélném Subotic-ot Hummels-re, hogy ne legyen perfekt csapat

Meg amúgy is jobb sztem.
Én most ezzel tolatom, ez is elég OP:
Námber ván
Námber túú
Ha ki kellene emelnem valakit, akkor az az előző csatárom Aduriz lenne, nagyon-nagyon hatékony csatár, ajánlom mindenkinek
Amúgy a námber ván csapatba most veszek vagy egy IF Benzemát vagy egy Neymart.
Szted melyik a jobb?
-
fpatrik17
senior tag
Ez meg az eddigi leg owerpoweredebb team amit láttam

Ezt is tuti meg csinálom.. 150k-ból szerintem ennél jobbat lehetetlen csinálni.. Le a kalappal, aki ezt összepakolta
-
XDmanus
tag
Arról lehet már tudni valamit hogy miért nem rakták bele az angol ötödik ligát? Tavasszal rendesen fel volt kapva hogy benne lesz majd, aztán semmi hír, most meg ahogy elkezdtem nézegetni benne a ligákat, csak akkor vettem észre hogy nincs is benne. Lehet ez is egy kis ócska reklámfogás volt hogy így tegyenek szert +10-15 ezer vásárlóra az angol piacról...
-
fpatrik17
senior tag
Új csapatom, kérem véleményezni!

FIFA-ban még nem raktam össze, de ez lesz a következő!
Nagyon táposnak tűnik első blikkre 
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
De ez nem úgy működik, hogy te nyitsz egy portot, a fifa pedig onnantól azt használja...
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
na lehet ki probálom ,de csak azért laggol mert laggoltatják nem a netem miatt.
-
vegitossj7
addikt
Hát, ahol pontos vessző van, az egy port maga.
Nevezd el őket különböző nevekkel, pl fifa1,fifa2 stb...
Nem fog bezavarni a netbe, asszem ezek csak azt az útvonalat biztosítják, amik összekötnek 2 gépet, vagy valami ilyesmi.
Van nálam okosabb, aki tudna erről mesélni.
Angolul itt van a leírása:"Ports are basically 'endpoints' between two connections. A 'Port number' is assigned to each end, like an address, in order to direct the flow of Internet traffic.
If you are experiencing connectivity issues with any of our online games, and you have exhausted all basic connection troubleshooting, such as clearing cache, adjusting privacy settings, or disabling firewalls, you may need to add a port to your network connection." -
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
és pont igy kell be irni?
3569; 9946; 9988; 10000 - 20000; 42124illetve ezt csak a fifa fogja használni nem fog bekavarni a netnek stb?
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ezt hol állitom be?
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
nálam ilyen nincs,csak a köcsög laggoltatás megy

-
vegitossj7
addikt
Srácok!
Csak én nem kapok már vagy 2 órája egy rohadék zsetont se?
Akár meccset tolok le, akár megnyerem a bajnokságot, akár bent maradok, 0 zsetont kapok
Van valaki másnál is ez így?
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A netemmel semmi gond nincs.. Érdekes mert csak a tétmeccsek laggolnak illetve barát ellen is hibátlanúl tudok játszani meg mondom ami nem tétmeccs az mind hibátlanúl megy.
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát rendesen eltudja intézni a fifa, hogy ne jussak fel. 10 pontig volt kb 1 laggolós meccsem és miután elértem a 10 pontot 4 meccsem maradt. Mondom jó ezt meg kell csinálni még rontással is. Első meccsen úgy kaptam a gólokat, hogy csak visszajátszásból láttam annyira szaggatott..altf4, második meccs megszerzem a vezetést onnantól ismét 40 perces félidő..altf4, harmadik meccs középkezdés 1gól, 10 másodperc múlva még1 gól és így tovább 5 gólig.. mondom jó semmi se lehetetlen meg kell próbálni aztán sikerül lőnöm egy szép gólt majd cserébe kaptam még 2-őt de olyat, hogy való életbe üres kapura nem rúgná be úgy senki úgyhogy altf4.
Lassan lefog kopni a felirat erről a 2 billről. -
vegitossj7
addikt
Ezért bosszúból megcsinálom a mai nap ezt a csapatot

Mr and Lady -
vegitossj7
addikt
Háhá

Az semmi
Az az igazi, mikor 5-1 nél, a félpályán próbál szerelni Schürrle és véletlenül ellövi ballal
"Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?
Fuss, ha futhatsz, Lloris! ..."
Úgyis baszottul betalál kapufásan, a kapus meg csak dobálja a kezeit utána... alt+f4...(Micsoda rímek, te jó ég
)Nekem a kedvencem a: középkezdés, Walcott-nak a labda, lefut a szélre, bead, Benteke, gól forgatókönyv

-
boff
senior tag
Én meg az olyat imádom mikor az ellenfél egymás után lövi a gólokat és minden helyzete bemegy, ma pl életem legdurvább csukafejes gólját láttam 25m-ről.
Aztán 7:1-nél úgy éreztem, hogy meg kell nyomnom az altf4-et valami energia hatására. -
Studiossrác
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
.Tényleg működik
. Nem szóltam
. -
vegitossj7
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Hát, én elküldtem olyan ismerősömnek, akinek nem volt Origin fiókja és meg tudta nézni ezt a vidit
) -
Studiossrác
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezt töltöttem fel próbaképpen:
Hiába megyek a share gombra, ezt csak origin fiókkal lehet megnyitni
. -
vegitossj7
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Hogyne

Megkeresed a Media-ban a videódat, majd a Share gombra kattintva meg tudod osztani azt.
Ha valakinek elküldöd ezt a videót, ő látni fogja a többit is, amiket feltöltöttél
-
Studiossrác
aktív tag
Ha használom a beépített funkciót és feltöltöm vele a gólomat, van arra lehetőség, hogy ne csak bejelentkezett felhasználó láthassa azt?
-
cettlee
őstag
én már csak röhögök a fifán
na meg persze néha azér szétb@szok valamit

-
csabesz19100
csendes tag
Azért az megdöbbentő hogy 2013 ban mikor olyan szintű játékok jönnek ki mint a GTA, ki mer adni az EA Sport egy ilyen játékot ami hemzseg a bugoktól...Messze elmarad a 13 tól ez a game.
-
MdewC
nagyúr
Srácok.
Most írtam egy igen k. anyázós levelet kedves EA kollégáknak, mert egyszerűen olyan szinten b.szaréjnt szájba ez a játék, hogy majdnem lezúztam a rendszert. NEM tudok online értelmesen játszani meccsek óta a szájbarakott lag vagy seed vagy bánja a f.szom, hogy mi, de kezelhetetlen, élvezhetetlen, dühítő, hogy nem tudok így nyerni, pedig látom, hogy sokkal jobban tolom, de semmi nem megy be, mindenhol lemaradok, az ellen meg mákol folyamatosan ez miatt, olyan, mintha kerekesszékkel fociznék füvön. Közepes Digi 40/20-as net. PS3. Rendesen rá van kötve a gép a rúterre. Nem bírom már elviselni ezt a szart így, pedig a kedvenc játékom. Nem hiszem, hogy ennyien csalnának, tuti, hogy nem, egyszerűen fingom sincs, hogy miért ez az ótvar online sebesség. HA bármi köze van ehhez EA barátunknak, akkor dögöljenek meg, hogy nem bírnak egy normális rendszert mögé rakni. Nem ezért tosz bele az ember 10 ezreket egy cumóba, hogy agyvérzést kapjon, hanem, hogy szórakozásból zúzza az ellent. Gyakorlatilag meccsek óta szopják szét a statomat a szarakodással. Ha én tökéletességre törekszem, akkor teremtség meg neki a feltételeit! HIHETETLEN!
ELNÉZÉST A SZÖVEGKÖRNYEZETÉRT!

-
Genji
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van egy Gullit fent (minden statja 80 felett) 3,8M a bid...

-
Genji
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mondjuk én Boxon játszom (egy seria a-s csapatom van). Amúgy nem közös a piac?

-
Genji
őstag
Van most ez a Legends challange. A marketen már van 1-2 eladó, elég brutál árakon. Ezek szerint lehet húzni packban...
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Boakye hidden gem szerintem, de még nem próbáltam
Quincyvel akartam hibridet csinálni vele meg Machadoval, Trochovskival, meg Pintoval, de lóvé szűkében még nem jött össze 
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez a ghánai vonulat nagyon király!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére

Kár, hogy PS3-ra nincs most ez az 1v1!
-
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Jimenez-t meg is vettem azzal a lendülettel 450 coinért

Aquino-t meg csak kipróbálom már, bár Danilinho olyan gólt lőtt, amit ha egy mezei ember látna, azt hiszi egy rohadt nagy csaló vagyok
Esküszöm 5 védő pattant le róla, Cahill, Luiz, Enrique, Ramires meg még valaki.
De azóta mást nem csinált, ezért próbálom ki Aquino-t
Szerk: Basszus, én Emana-t 29k-ért vettem, most látom hogy van 9-k ért is

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Arizala klaszisokkal jobban teljesített nálam, de érdemes lenne kiprobálnod Jimenezt. Ő is vadállat, és még jobban fejel mint arizala. Jobb szélre meg inkább Aquinot hybrideld be szerintem, az faszányosabb, mint Danilinho

-
vegitossj7
addikt
Most látom hogy Pacás Bandit írtam

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Csakazértis a Junájtiddel megyek majd egyvéegyezni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ki az a Pacás Bandi?
Nem vágom a poént! 
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet!

Lehet, hogy valakinek lehet érdekes:
Sajnos csak PC-re, amitől egy kicsit kiakadtam, de hát... Jó lett volna a kedvencekkel aprítani!

Hajrá!
-
vegitossj7
addikt
A KTK meg Salcido 5* weak foot

Emana 95 strenght
Martinez 5* csel
Danilinho perfect workrate
Quinteroval esküszöm olyan lehetetlen szögekből lövök gólt, hogy 10-ből 4-szer rage quittelnek
Az egyetlen gyenge pont sztem Riascos, igaz 85 strenght és 87 pace, de kellene egy igazi jól fejelő játékos, sztem Arizala lesz az, de még kiderül
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A két csatár meg Perea nagyon ott vannak!

Most nézem, hogy Pérez CB és 90 sebesség! Na az szép! 
-
vegitossj7
addikt
Na csináltam ezért 130k-ból egy kis csapatot

Liga MX
Eléggé jónak tűnik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Grat!

-
vegitossj7
addikt
Köszi!

Szerintem ezzel a lappal valami szerencse-lavinát indítottam el, mert megnyertem az 1. osztályt
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Grat!

Még tavaly vettem 13-hoz egy season ticketet és kiderült, hogy februárig, ameddig le nem ját, itt a 14-ben is hetente nyomat egy arany paklit!
Eddig szinte semmi, este meglepett egy Willian-al.
Hajrá! -
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Igazad van, 3750 coin a pakk és 5.1k-ért kinek ne érné meg?

De én hülye feltettem 285k-ért, majd ha lejár, megfogadom a tanácsodat.
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nyomj rá Qiuck Sell-t, megéri!

-
sch_a
addikt
Végül 700ezerért ment el!
Kezdődhet a csapatépítés, irány az első osztály! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem ők a sirály ezüstök:

Iturbe
Rafael Martinho
Jorginho
Pisano
Florenzi
-
vegitossj7
addikt
Ááá dehogy

Ugyanaz, mint a arany pakk, csak ezüstbe
13 lap, amiből 3 ritka
Majd karácsonykor kell sok paklit venni, először a 100k-s pakkot, majd a 25k-sakat, majd rohadt sok 7.5k-s pakkot, mert korlátozott ideig több ritka van benne, mint a simába
Ugyanez érvényes az ezüst pakkokra is, a 3750 es pakkban asszem 4 vagy 5 ritka lap lesz a 3 helyett.
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vagy úgy, értem, köszi! Egyszer már nekiálltam egy ezüst csapat összerakásának, de aztán rájöttem, hogy rohadt sok zseton kell ahhoz is.

-
vegitossj7
addikt
Egyesek szerint, ha ezüst (vagy bronz) csapattal tolod, akkor elvileg, az arany csapat hendikepet kap, vagyis az te csapatod sokkal jobb lesz, gyorsabb,erősebb stb.
De szerintem a lényeg ott van, hogy nem minden a besorolás, lehet sokkal jobb statjai egy ezüstnek, mint az aranynak. (Lásd Mata vagy Silva esetét.)
Több pénzt nem kapsz, ha ezüst csapattal tolod, de én ajánlom, hogy próbálj ki egyet, hidd el megéri.
Egy-két példa:
Eric Maxim Choupo-Moting
Clemens
Bunoza
Markovic
És a legjobban felszerelt ezüst középpályás:
KällströmSzerk:
A legjobb ezüstök a játékban szerintem a LIGA Bancomer MX-ből vannak
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én a 3750-es ezüst pakkokat szoktam venni néha, mert 24 lap van benne azt hiszem, és a szerződések, a játékosfejlesztő-lapok, eladott játékosok miatt már megéri. És akkor arról még nem volt szó, ha esetleg egy informed játékos is kihullik belőle.

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
De egyébként miért éri meg ezüst játékosokkal játszani? Már egyszer kérdeztem, de nem kaptam rá még választ. Több zseton jár meccs után? Vagy miért?
-
sch_a
addikt
Na majd mindjárt listázom fél millióért, aztán hátha.
Ma mákos napom van a játékban, ezzel jutottam vissza a harmadik osztályba: [link] 
-
boleny1978
csendes tag
A keret erőnlét kártyáimat miért nem tudom felhasználni?? Van 10 db,de nem teszi be őket a fogyóeszközökbe!!!

-
sch_a
addikt
Ma nyitogattam csomagokat, reggel egy 7,5k-sat, abból kiesett Di Natale. Eddig ő volt a legértékesebb, akit így kaptam. Most meg kinyitottam két 15k-sat. Az egyikben volt egy ilyen: [link]. Most komolyan el tudom passzolni 1,2 millióért?

-
MdewC
nagyúr
Szevasztok!

Van vki aki szokott járni versenyezni? Mik a tapasztalatok erről? Pesten milyen időközönként van ilyen? Tud vki egy összefoglalót erről?

-
MdewC
nagyúr
Tipikus olasz helyzetkihasználás!

Ezek szerint más is szurkol a Juventusnak Kanizsáról!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyik legjobb all round csatár, én a NIF verziót is rühellem, valamiért lepattognak a 90+os strenghtes védők róla. Costa és Benteke mellett holtversenyben őt gyűlölöm legjobban az ellen csapatokból