- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát megrohadhat az összes coinhacker, a laggoltatókból idáig is elegem volt most meg már ezek is jönnek.

-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Egy Suarez, Gündogan és Mascherano esett a 3 egyedi csak játékos pakkból, pointból!

Nagyon örülök, hasonló jókat kívánok Nektek is!
-
vegitossj7
addikt
válasz
csabamolnar1
üzenetére
Neeem, az drága mulatság, mezei Media-marktos szutykot, de szarrá tört, úgy lebasztam a földre

-
Ps Vita
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Konzolvilág

-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Media Markt-ban nincs ilyen akció?

-
danikollar
őstag
Nálam is ez a baj, hogy 10-20-ak kapura lövéseim, az ellennek meg 1-2 van és vagy kihúzza vagy nyer.
Ma pl. egy 2-0-ról fordított 2-3-ra egy "emberke" úgy, hogy csak én voltam gyakorlatilag a pályán.Amúgy nem tudja valaki véletlen, hogy Budapesten valahol meglehet-e tekinteni, esetleg kipróbálni az új konzolokat? Főleg a next-gen FIFA miatt kérdezem.
-
lesaux
veterán
Sziasztok, előrebocsátom, hogy új vagyok a FIFA-s témában. A fiaimnak vettem az Xboxot, de a skill game-eket én is szeretem. (Jó, tudom, ez meg a PC-s szekció, na mindegy.)
Szóval a Skill Gamesben a Penalty Challenge résznél Legendary fokozaton szanaszét guglizva az internetet is csak 20.000 pontot kell elérni mindenkinél, nálam meg 50.000-et. Ez mitől van? -
boff
senior tag
Rohadt idegesítő most ott vagyok, hogy van 3 meccsem és 6 pontom de már most tudom, hogy a 3 meccsből 1 olyan lesz, hogy végig laggol mint állat a második olyan, hogy 90* csapat lesz és a kapussal ráküldi bemegy 100m-ről a harmadik meg szintén egy ilyen meccs, hogy 100 helyzet 0 gól ellenfél 0 helyzet 1 gól és megnyeri végül.
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
Igen mivel el lett cseszve az egész így a 10.-ik osztályba is kaphatsz 1.-ő osztályból való ellenfelet. (Én így tudom) De ez csak FUT-nál van?! Amúgy én 5.-ik osztályig viszonylag simán eljutottam most meg jön ez a 200 döntetlen egymás után a világ legnagyobb makker kiegyenlítéseivel a 90.-ik perc 2000.-ik másodperces hosszabításában.
-
dracox
addikt
Srácok hallottam olyat, hogy az adott osztályban nem mindig azokat az ellenfeleket adja a gép akik ugyan abban az osztályban vannak...ilyen létezik?

-
boff
senior tag
Na megvolt a fifától a mai napi kurvára felbaszás nálam is..
Nem elég, hogy 9 emberrel 2:1-re fordítok egy meccset a KILENCVENEDIK percben ami már kb 5 perce ment erre egy nyomorék monstrum állattal felfut a szélen beadja és kiegyenlít :@
Na jó ez nem is érdekel lényegébe csak a 3.-ik döntetlen sorozatom folytatása a másik, hogy mondom játszok még1 meccset aztán ugye mutatta a pingnél, hogy piros tehát szar a jel aztán mivel utálom ezt a játékot ezért altf4-el kiléptem szépen aztán mondom mégis játszok még1 meccset erre kiírja, hogy BNF és a HÉT meccsem helyett amit még lejátszhatnék csak NÉGY kurva meccs van.
-
csabamolnar1
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Xbox controllert tortel szet
? -
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nyugi főnök, ha ideges vagy, rágjál kavicsot, én is azt szoktam

(#2066) Gaborz1: Elég időt ütök én el a PC-s verzióval, az kéne még, hogy a telefonon is ezt nyomjam ..

-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na szereztem is egy gagyi ps3 kontrollert...

-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok!
Van aki rajtam kívül még el szokta ütni az idejét a FIFA14 androidos verziójával? -
máyköl
veterán
Üdv!
Most vettem meg az Xboxomhoz a Fifa 14 -et.1., Néha elmegy random a hang, és ki meg be kell kapcsolnom.
Ez mitől lehet?2., Nem tudok bajnokságot elindítani, mert ezt mutatja.
Ezt miért csinálja?
-
vegitossj7
addikt
Ennyire én még nem voltam felbaszva, aztakurva.....

Uccsó meccsem, ha nem nyerek kiesek.

90. percben fejeltem neki egy gólt.
Erre ő meg állandóan leállította a játékot.

Mondom akkor feljövök addig ide fórumra.
Nézem alul, hát megy a meccs, és lőtt egyet.
Szét is basztam a kontrollerem....
Eddig furcsamód eddig volt hangja, mikor kis képernyőre tettem....
1 hét a minimum, mire szerzek egy újat...

-
boff
senior tag
Komolyan a bíró színvonalán rohadt sokat kéne javítani ebbe a játékba, félidő és lesnél is.. Most azért lett 1 pontom 3 helyett mert a 90.-ik percbe sikerült előretennem a labdát és abban a pillanatban ahogy ellőttem lefújta a meccset pedig bement.. Persze ha az ellenfélnek lett volna a helyzete biztos, hogy megvárja.
-
bazsi0322
tag
Üdv!
Valaki fel tudná tölteni az angol kommentátor fájlokat?? Én online vettem így nincs meg. Nagyon unom már Hajdú B-t

-
boff
senior tag
Ő elég olcsó, kipróbálom mert meg is tudom venni most, köszi!
Pont az előbb játszottam egy meccset és a 3:0-ás vezetésemmel bele is nyugodtam, hogy csak tartanom kell erre behozott valami labinonéger de mégis fekete bőrű földünkivüli noname nevű csokifaszt az ellenfél és körübelül real time-ba 25 másodperc alatt kiegyenlített.. És persze a végén a 90.-ik perc real time-ba 2.-ik percébe még fejelt egy gólt.. -
Nazara
őstag
Senad Lulić -ot imádtam anno, az egyik legsokoldalúbb balszélső az olasz ligában!

-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Légyszi ha ma feltűnne bármilyen 50k v 100k-s pakk, akkor légyszi írjatok, mert teljesen le leszek korlátozva gépügyileg, de vhogy megoldom, csak ne maradjak le róla! Köszi!

-
boff
senior tag
Bal szélre tudtok valaki jobbat? cs
Totti nagyon lassú El Shavari-ra (nem tudom, hogy írják) meg nincs pénzem.
-
boff
senior tag
Ha van egy jól lövő játékosod esőbe ráküldöd 5x 30-ról 1x tuti bemegy.

-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
hm érdekes nálam ha ilyen történik hogy megszakad a meccs ha vezetek nyert meccsnek adja,ha döntetlen vagy vesztésre állok és úgy szakítják meg a meccset akkor meg semmi nem történik,be adja ugyan azt a meccset más ellenféllel.
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Én azt tudom, hogyha feljutottál, de még nem nyerted meg a diviziót, de még van egy uccso meccsed, akkor ha valaki rage quittel, vagy script-hackel, akkor bukod a bajnokság megnyerését.

-
danikollar
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy találkoztam olyannal, hogy vezetett az ellenfél ellenem, de kilépett a meccsből és kiírta ilyen narancsos színnel, hogy bajnokságot nyert. Ilyenkor az lehet a szitu, hogy egy győzelem hiányzik az ellenfélnek a cím megnyeréséhez és ha vezetést szerez, akkor a BNF ellenére is győzelemnek veszi és bajnokságot nyer az adott meccsállás alapján?
-
vegitossj7
addikt
válasz
BlackTreff
üzenetére
Hát, ha más nem sikerül, akkor ez az egyetlen megoldás.

Viszont szerintem ugyanarra a fiókra simán regisztrálhatod, vannak annyira lusták, hogy nézzék.
De ha ez lesz, akkor számítani kell a felhőadatok elvesztésére
-
BlackTreff
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dobozosan van meg!
Ez amúgy nekem is eszembe jutott, de egyenlőre "legális" úton próbálnám meg megoldani! -
BlackTreff
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dobozosan van meg!
Ez amúgy nekem is eszembe jutott, de egyenlőre "legális" úton probálnám meg megoldani! -
vegitossj7
addikt
válasz
BlackTreff
üzenetére
Ha más nincs, akkor hazudni kell az EA-nek.

Egy másik fiókra kell tenni.
Legyen meg a blokk, a kód, a lemez és a doboz.
Fényképezd le, és írj utána, hogy egy másik fiókon szeretnéd regisztrálni, vagy ellopták vagy valami.
Kérik majd a fényképeket, de ez csak akkor működik, ha dobozosan van meg, ha Originen vetted, akkor nem tudom sajnos. :/ -
BlackTreff
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem lehet sehol megváltoztatni, legalábbis én nem találtam meg!
Egyenlőre nem találtam semmilyen megoldást rá!
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Szép nevek 100k-ért
én biztos agyvérzést kaptam volna bontás után.. nekem a daily gift-ben 2500 zseton jött most.. -
vegitossj7
addikt
5* Weak foot támadósor

itten -
vegitossj7
addikt
Hát még a custom set piece-t milyen kevesen használják

Csak nevetni tudok azokon, akik azt hiszik, hogy a mezei legurítással majd átvernek
Átváltok a sorfalra, kifutok egy játékossal, és beállítom hogy a gép is kifusson.
Szabadrúgás oda, vezetem a kontrát
Ezzel a kommenttel lettem "fanatikus"

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó hát azért ilyeneket nem tudok.
Test csel, Mcmanaman féle csel, Zidane féle csel, esernyő, görgetős, ezek azért mennek, és elég szépen lehet ezekkel is szopatni a népet.
Meglepően kevesen használják ezeket, pedig tényleg nagyon alapok. -
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hol kezdődik a skiller? BPL-ben többet játszatom Assaidi-t, mint Schürrle-t.
Köszi, ránézek majd, ha lesz coinom.
David Luiz és Fernandinho már meg volt, most gyorsan megvettem Julio Césart és Bernardt. Bernard-al offline játszottam haverok ellen, akkor nagyon éreztem. Most majdnem teli van a transfer list-em, még lenyomom a harmadosztályt (eddig 4-ből 3 győzelem), aztán szerintem összerakom ezt a brazil csapatot. -
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tardelli nekem is esett már, de nem IF, árban nem nagy. Ez az én szerencsém.
-
septoXe
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
És az a IF Tardelli milyen csatár poszton? Mert most építek egy Brazil bajnokságból csapatot és 1 csatárosba kéne egy játékos,eddig Wallyson van meg Pato, de jobb vmelyknél?
-
sch_a
addikt
Egy ilyen csapat jó lenne: [link]?
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
-
danikollar
őstag
Rio Ferdinand, Berbatov, Evra, Jagielka, Pepe (Juve), Caballero, Dempsey, Handanovic, Pellé, José Enrique, Sturridge, Naldo, Sissokko, Oscar, Rondón, Narsingh, Demichelis, Lamela, K-P Boateng.
Plusz ezek, de ők már meg voltak:
Helton, Xabi Prieto, Biabiany, Paulinho, Jordi Alba
Közülük Sturridge és Oscar és Jordi Alba a legdrágábbak. A többi közül néhány van ezer felett, a zöme ezer alatti játékos. Nem mondom vannak benne jó játékosok, de egy 100k-s pakktól nem ezt várná az ember.Ettől függetlenül írom, ma is kaptam daily giftként silver pakkot.
-
vegitossj7
addikt
válasz
BlackTreff
üzenetére
Hmm, nálam nem kérdezte az életkort, ha jól emlékszem, de ha mégis, akkor azt a beállításoknál, nem lehet megváltoztatni sehogy sem?

-
vegitossj7
addikt
Hát az még oké, egy full Juve nem sablon csapat, csak az ilyen "Tv-ben látott" csapatoktól, mint az Ibarbo, Cuadrado, Willian -féléktől van tele a hócipőm :3
Amúgy én se láttam azt a mocskos 100k-s pakkot, de szerintem jobb is hogy nem láttam, több marad TOTY-ra

Ha szeretne valaki wager meccset(50k-ig Ultimate Teamben PC-n), az vegyen fel originen, és megbeszéljük :
HungaryCell -
Nazara
őstag
Egyelőre jó ez igy, nem akarom megbojgatni a dolgot, majd ha lesz megint jó áron, akkor veszek, max. CB-ben fogom játszatni

Más: Csak nekem tűnik úgy, hogy esőben passzjátékkal esélytelen nyerni? Egész egyszerűen reteklassú a labda, bezzeg mikor átrúgják a fejem felett, 50-szer, akkor pörög mint a villám...
-
clizer
tag
Valaki holnap egy laza wager meccs?
(Xbox 360) -
dracox
addikt
Így estefelé másokat is dobál kifele a szerver? Elkezdek egy meccset és a játékidő 5-10.percében origin szerver leáll..aztán meg közli velem amikor visszalépek, hogy BNF-t kapok, mert én miattam szakadt meg a kapcsolat....

-
Nazara
őstag
Huhh, IF Mangalát már 21K-s Buy Now-on is láttam, annyiért must have, nem?
Meddig fognak esni az árak? Pl. egy most 90-100-ért menő Yaya Touré mennyi lesz januárban a TOTY környékén?(#2014) dracox: Nálam a webapp szenved, állandóan újra kell inditanom, mert hibával leáll...

-
Nazara
őstag
Igen, a jobb szél nagyon erős, Maicon és Cuadrado is jól ad be, az egyetlen hiányosságuk talán az, hogy egyikkel sem lehet befele törni és bal lábbal megküldeni, mert a kapuig sem gurul el sajnos..

Védekezésben igen faszák, Maicon eddig csak Balotellit nem volt képes elnyomni, de az egy tank, szóval nem is csoda, Cuadrado meg mivel retek gyors, sokszor vissza tud zárni időben segiteni.Baloldal jóval gyengébb, eleve lassabbak, de ott másmilyen stilusban nyomom.: Varela 4*skill, meg 4*weak foot, igazi ász a srác, rengetegszer tudok befelé törni különböző cselekkel, az más kérdés, hogy nem mindig jutok lövésig. Alex Sandro pedig viszonylag erős és tempós, bár nem kiemelkedő egyikben sem. Tehát nem egy Clichy, hogy villámgyors lenne, vagy nem egy Evra, hogy elnyom bármilyen szélsőt, de egy jó átlagot hoz mindkettőből.
A védelem gyémántja egyértelműen Mangala, gyors, erős, egyszerűen nincs csatár, aki felvenné vele a versenyt, ha jól használja az ember. Most, hogy kapott egy balhátvéd IF-et, azon gondolkoztam, hogy kitolom balbekkbe, a portós Maicon átjön bal CB-be, és a jobb CB-be pedig berakom Thiago Silvát a rómás Maicon mellé. Egyedül az zavar, hogy ezzel a csapattal talán még soha nem kaptam fejes gólt beadásból, és Thiago Silva talán nem jó annyira a levegőben, mint a francia.
Vazze, tényleg volt 100k-s pakk, és lemaradtam...
Csak tudnám, hogy akkor mi a francért vettem ennyi fifa pontot... Nem baj EA, reméljük legalább ti dollárkötegekkel háltok, olyan jól sikerült a nevetséges FUTMAS.... 
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Ki volt a top játékos abban a pakkban?
-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Olyan szinten bax szét az ideg, 2hete várom, erre pont erre az 1 órára kerül ki!!!!!!!!! Bezzeg a sok szaruk, az napokig kint hever!!!!!!!!!!!!!!!!
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy az unokaöcsém most kapta meg a FIFA 14-et, ez nem akkor baj viszont mivel ő nem érte el a 16 éves kort az Origin csak kevés jogosultságot ad neki! Ezzel gyakorlatilag pont az a része hal ki, amiért érdemes volt megvenni, mert szerverre nem tud csatlakozni, mindenhol azt írja ki, hogy nem jogosult a belépésre!
Ezzel lehet valamit esetleg csinálni, mert én ezt úgy gondoltam, hogy kapok mindig egy e-mailt és nekem engedélyeznem kell, ha netre csatlakozik például, de semmi ilyet nem engedélyez?!
És akkor mi van, ha pl. én akarok az ő accountjával játszani, akkor ennyi, várok x évet míg 16 nem lesz?!
Nagyon hülyén van ez megoldva!
Főleg, hogy 3 éves kortól ajánlják a játékot!Ha valaki tud megoldást, annak nagyon örülnék!
(Bocsánat, esetleg az elírásokért, szar fogalmazásért, már kicsit felment a pumpa!
)Mindenkinek kellemes ünnepeket és köszönöm!
-
losi73
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
hát ez valóban nevetséges egy 100k-ás pakkban legyen már tényleg egy minimum 40-50k-ás játékos is

-
danikollar
őstag
A Speciális Pakkoknál volt elérhető, azt hiszem egy órán keresztül. 24 lap, mind játékos, mind ritka.
Én nyitottam egyet, de nagy kár volt! Legalább lett volna egy 40-50k-s játékos, vagy valami drágább IF, de semmi ilyesmi. 5 vagy 6 lap ráadásul olyan volt, hogy már meg volt.
Annyira elment a kedvem tőle, hogy lehet már nem nyitok soha a büdös életben több pakkot! -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Részemről a Juve a kedvenc, miért baj, ha onnan válogat az ember amit szeret?

-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
MILYEN 100k-s pakk volt???????? BAKKER LEMARADTAM...

-
malacka87
őstag
Ilyen hulladék irányítást már régen láttam védőként nem lehet elvenni a labdát főleg ha össze vissza mozog a másik ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én meg kilépek úgy, hogy el se keződik a meccs és kapok BNF-t is + 3 meccset elvesz, köszi EA

Köszi, ránézek majd, ha lesz coinom.