- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
1700 - 1601
15940 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
-
dracox
addikt
én nekem ma 0:05kor dobott egy Dani Alves-t a 15K-s pakkból még. listáztam is, mert másodpéldány volt már
amit majdnem be is szívtam, mert tele volt az átigazolási listám... várni kellett fél órát, hogy tudjak kezdeni valamit..másnak gondolom nem volt ilyen problémája még -
Nazara
őstag
Na, erre a magyarázatra vártam már

Személy szerint bevásárolni szeretnék, egy Suarez, Rooney, Yaya Touré, David Silva, Hazard ötössel elégedett lennék.

(#1697) losi73: Én hajnalban 350 fifa pontért a mennyei Berbatov -ot kaparintottam meg, már ki is listáztam 800 coinért...

-
losi73
senior tag
értem köszönöm a kimerítő választ.

ui és talált már valaki jó játékos az akcios pakkokban?
-
vegitossj7
addikt
A market crash az ultimate teamben mindig karácsony körül szokott előjönni, mikor mindenki TOTY játékosokra gyűjt, s eladja a drága játékosokat(Rooney, mata, neymar,stb...)
Ilyenkor be lehet vásárolni olcsón belőlük, sőt minden játékosnak átlagosan 60%-al lejjebb megy az ára
Egészen a TOTY alatti 1. hétig
-
losi73
senior tag
üdv milyen market crash?
-
vegitossj7
addikt
És amúgy, mit szóltok a Market Crash-hez?

Most vesztek játékosokat, vagy várjátok a TOTY-kat? -
MdewC
nagyúr
Kolléga úr leírta a lényeget.

Nekem ami még működik, bár kinek mi, hogy azért nem árt, ha a védők gyorsak (KH pace 80 körül, LB/RB 88 vagy felett), illetve elég sokszor csinálom én is azt, hogy ameddig lehetséges, tartom a lépést a szélsőjével, de ha minden kötél szakad, akkor azt meg lehet hagyni a társadnak miközben sprintelsz hátra a belső védőddel, ebben az esetben nem akkora gond ha beadja, hiszen ha tudsz úgy helyezkedni bent, hogy előnyösebb poziból szabadíthass fel, akkor lehet sikeres a védekezés.

-
vegitossj7
addikt
Hahó!
Én ezt már-már 100%-osan kiküszöböltem az alábbi módszerekkel:
-Totál manuális átváltás(kell egy kis idő mire megszokja az ember, de totál megéri)
-Full-zóna védelem(ehhez is azért egy kis gyakorlás kell, meg a megfelelő játékosok)
-Lassú, ám erős és magas KH-k(átváltással operálva, simán 10/9-szer kifejelem a labdát, akár Benteke elől is)
-Rohadt jól passzoló játékosok(1 emelt labda és csak kapkod majd a fejéhez a gól után)Ha containol akkor:
1. Félpályán kezd el buzizni, akkor csel gomb nyomva tartva és lövőcsel(akár oldalra, akár egyenesen)
2. Ha a 16-os környékén containol, akkor mezei lövőcsel(ettől behülyülnek)
3. Ha a szélen vagyok, egyszer benyomom a sprintel, ettől megfordul a játékos, és a bal alsó ravasszal szépen beslisszolok és beadom a labdát ügyesbe-okosbaKb. ennyi, én így oldottam meg a dolgot

Bár a bullshit gólokkal nem tudok mit tenni, néha csak nevetek rajtuk. Ha meg túl sokat kapok, alt-tab és nézek valami vidit, vagy face-n beszélgetek, amíg le nem megy a meccs. A lényeg hogy, nem szabad nagyon-nagyon felbaszni magad, mert akkor könnyen mélyrepülésbe kezdesz.(szerk: kezdhetsz)
-
cettlee
őstag
uristen elértem division 1-t idényekbe
a meccsek többségénél 60%nál magasabb a labdabirtoklási arányom és a helyzetek is, de legtöbbször beesik az ellenségnek 1-2 fejes vagy fogyatékos kipattanos gol. széjjel basz az ideg.-a magasinditások ellen mit lehet csinálni, hogy a védöm ne nézelödjön annyit futás közben, hanem sprinteljen visszafelé, ha egyszer nyomom a sprintet
-amikor valamelyik szélsö védövel kisérem az ellen szélsöjét, közbe látom h bent sprintel a csatárja fejelni, a két középső védöm simán tarthatná vele a lépést ha sprintelne de csak kocognak(nincsenek elfáradva, megnéztem a fáradtsági csikot) ez ellen lehet valamit tenni? néha probálok rájuk váltani és sprintelek hátrafelé, a szélsövédövel meg teammate containelek, de akkor lefutja a winger
-amikor az ellen leviszi az alapvonalig a lasztit és onnan adja be akkor a védöim nagyon elszakadnak a csatártol, szinte a golvonalnál védekeznek és igy a beivelt labdára nem érnek oda. ezzel lehet valamit kezdeni?
-észrevettem hogy a legtöbb ember ugy védekezik, hogy egyfolytába lenyomva tartja a contain és a teammate contain gombokat. ehhez aztán nagy tudás kell

-
MdewC
nagyúr
-
thEndeR
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Félek... Az elsők 600-700K körül indulnak...... Csoda kell, hogy menjen le...

-
MdewC
nagyúr
NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!

Csak maradjon max 150K körül!!!!!!!!!!!!!!!!! IF Balot nem akarom eladni!!

-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
thEndeR
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
Krytec
tag
-
Nazara
őstag
-
Dr. Student
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
PepLogan
tag
Szia,nekem is ez volt a gond,aztán rájöttem
Amikor kezdted a karrier módot,olyankor lehetett választani igen/nem-et arra a kérdésre,hogy legyen-e átigazolási időszak.Ezt én is rosszul értelmeztem,szóval kezdd újból a karit, és annál a kérdésnél pedig ellenkezőleg válaszolj! -
PepLogan
tag
Valaki,aki ért a tradelgetéshez,az írjon már egy üzenetet.Konkrétan eltűnt az eladott játékosaim ára...Szóval lenne időm tradelgetni!

-
MdewC
nagyúr
Tart még az átigazolási időszak?

-
clizer
tag
Hozzávetőleges értékek vannak, hogy ne tudd pontosan mit veszel.
Nem lehet, hogy betelt a maximális keretszámod? A Játékos eladása menüpontban felül írja a számot.
-
Dr. Student
senior tag
Hello!
Tegnap vettem meg a Fifa 14-et, ma kezdtem el a karriert viszont vannak problémáim.
Az átigazolással kapcsolatban. Nincs a játékosoknak teljesítmény értéke ? Konkrétan nem lehet keresni erre az értékre ami igazán bosszantó. Szeretnék árajánlatot tenni valaki, de fogalmam nincs hogy kell. Visszaírta az Inter, hogy 22millió euróért viheted, de sehol nem tudok ajánlatot tenni csak érdeklődni meg felderíteni.
pls help.
-
vegitossj7
addikt
De amúgy esküszöm, hogy én már találkoztam veled 1x.
Beugrott a Solymos FC.
Megkérdezhetem, hogy az a trainer alul miért van megnyitva?
És hogy, miért emlékszem arra, hogy egy bronz csapattal jöttél ki ellenem max. 40-es összhanggal?
Ha mégsem így van, kérlek cáfolj meg.
-
vegitossj7
addikt
-
bmarci07
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/131217/603256675N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Csak ennyire jutottam el két hét alatt..

-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
clizer
tag
-
fpatrik17
senior tag
Hidd, hogy bárki képes lenne annyit megkeresni. Én mikor elkezdtem ezt a Fifa 14-et 0 coinból másfél hét alatt csináltam 200 000 ezret, azóta azzal elvagyok, mert kurvára nincs idegem meg időm tradelgetni.
A mondanivalóm lényege csak annyi, hogy ha valakinek van hangyaszarnyi sütnivalója és ideje, akkor bármennyi pénzt kereshet akkármilyen könyv nélkül. -
bmarci07
csendes tag
-
fpatrik17
senior tag
-
bmarci07
csendes tag
-
clizer
tag
-
bmarci07
csendes tag
Még annyit hogy a zseton vissza fizetés akkor van ha két héten belül nem szerzel 500k-t és akaratlanul nem direkt!
-
boff
senior tag
-
bmarci07
csendes tag
Sziasztok akit érdekel egy fifa virtuális könyv az figyeljen!
Egy angol youtube-os csinált egy könyvet amit meglehet vásárolni tőle 100 ezer zsetonért én megvettem és most már 600k-m van mert hihetetlen amit leirt beválnak a módszerei megéri megvenni. Sokaknak az a baj túl sok sajnos ez a 100k ezért én most 20 ezerért árulom ez egy ötöd része annak amiért én vettem ne hogy azt higgye valaki hogy ez lehúzás több videó is készült róla. Akit érdekel az irjon tényleg nagyon hasznos, nem lehúzni akarok csak segiteni másoknak a tőke minimum 30 ezer kell hogy eltudj kezdeni kereskedni vagy 20. Akinek nem válik be az üzlet zseton vissza fizetési garanciát vállalok! -
Nazara
őstag
-
boff
senior tag
Nekem inkább 100db ajándék erőnlét kártya kéne.. Zseton nincs, erőnlét 0, cserejátékosok még nincsenek csak 40-es bronzok.
-
scholl
tag
és ezek lesznek holnap? szuper!
100k: The most unique top-rated players, all in a single pack. Includes 24 items, all players, all gold, all rare.
50k: The most unique top-rated players, all in a single pack. Includes 12 items, all players, all gold, all rare.24 nagyon drága játékos, jól hangzik
-
Nazara
őstag
-
scholl
tag
-
Nazara
őstag
-
clizer
tag
-
bmarci07
csendes tag
-
MdewC
nagyúr
-
fpatrik17
senior tag
Amúgy én helyedben kipróbálnám ezt: Tess, igény szerint, ha neked Bony jobban bejön, mint Traore és Drogba, cserélheted, de szerintem Drogba és Traore a két legjobb csatár a játékban
Idényekben csak Elefántcsontparttal megyek és 10 mecssből 2-t vesztek átlagban.
In-game átállítod 4-1-3-2-re a felállás, úgy hogy Tioté legyen a visszahuzott középpályás. Szerintem úgy verhetetlen ez a csapat
-
bmarci07
csendes tag
Sziasztok akit érdekel egy fifa virtuális könyv az figyeljen!
Egy angol youtube-os csinált egy könyvet amit meglehet vásárolni tőle 100 ezer zsetonért én megvettem és most már 600k-m van mert hihetetlen amit leirt beválnak a módszerei megéri megvenni. Sokaknak az a baj túl sok sajnos ez a 100k ezért én most 20 ezerért árulom ez egy ötöd része annak amiért én vettem ne hogy azt higgye valaki hogy ez lehúzás több videó is készült róla. Akit érdekel az irjon tényleg nagyon hasznos, nem lehúzni akarok csak segiteni másoknak a tőke minimum 30 ezer kell hogy eltudj kezdeni kereskedni vagy 20. Akinek nem válik be az üzlet zseton vissza fizetési garanciát vállalok! -
MdewC
nagyúr
-
thEndeR
aktív tag
Ez az összhang stílus pontosan mi?
Ti milyen felállásban játszotok? -
boff
senior tag
-
clizer
tag
-
boff
senior tag
Amúgy fifa pontokat, hogy tudok gyűjteni? coin-ból nagyon lassan gyűlik örülök ha nyárig meglesz 50-60k egy normális csapathoz.
-
sch_a
addikt
-
clizer
tag
Hát sajnálom ha rossz tapasztalatod van velük, én csakis kereskedéssel keresem a "kenyerem".

-
sch_a
addikt
-
Nazara
őstag
Én is majdnem beleszaladtam a múltkor, akkor kezdtem gyanakodni, amikor a biztonsági kérdés is ott volt a jelszó alatt - ez utána szokott jönni nálam - megnéztem a böngésző cimsorát, és tényleg valami adathalász lap volt. Szerintem ha jelszót választottál, akkor végülis más teendő nem nagyon van, esetleg a biztonsági kérdést még.
(#1637) vegitossj7: Sztem megkimélem magam, az összespórolt pénzemből megveszem Reust, Schweinsteigert és Gündogant, meg néhány Fifa pontot is beszerzek, azokból majd kinyitok néhány pakkot.
(#1640) sch_a: Ha már most cselekedtél, akkor ők már nem fognak tudni belépni a régi adataiddal.
-
sch_a
addikt
Azért kérdeztem, mert pont ennél az FB-s hírnél kommentelt egy FIFA Ultimate Team nevű fake oldal egy adathalász oldalt, én hülye meg elsőre nem vettem észre és megadtam a belépési adataim... Azóta jelszó változtattam meg minden, de utána már nem értem el a webappot. Jó hülye voltam.
-
vegitossj7
addikt
-
Nazara
őstag
Holnaptól jönnek a nagy meglepik:

Alatta top kommentek:
- i bet its gonna be special bronze packs
- Another special pack to spend 30k and get an 80 rated player
- Does that mean LBY and pressure abuse will not be a daily thing ? Ohh wait you said NEW so that means Big Per Mert will be as quick as your servers now and I'll get wes brown or smalling asa best after spending 6 million coins on packs.

-
vegitossj7
addikt
Abban a szent pillanatban, amint rámentem a 3k-s rooney-ra bidelni, pont akkor dobott ki az origin

Szerk: Leállás van 2-ig

-
losi73
senior tag
-
Nazara
őstag
Most mit csodálkozol? Javi Garcia reggelire megeszi CM Neymart és CM Iniestát, olyan OP védekezést tekintve (kedvenc CDM-em), igy meg már kettős emberelőnyben vagy

(#1632) sch_a: Karbantartanak: FIFA 14 & FUT Maintenance tonight from 1am-5am PT (9am-1pm UK). All online modes affected.
-
sch_a
addikt
Nálatok működik a webapp?
-
vegitossj7
addikt
-
boff
senior tag
Nincs jobb érzés mint egy fullos 85ös értékelésű aranycsapatot elverni úgy, hogy köze nincs a meccshez ráadásúl egy gagyi csapattal.

-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
Vagy a kedvencem

MdewC: Szerintem ha valaki tudja használni a kis olaszt, akkor patent fegyver van a kezében... a középpályán meg De Rossit nem próbáltad?
-
MdewC
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
Hagyjuk már

Tuti fejes -
Nazara
őstag
mazochistáknak még giovinco

(#1621) MdewC:
Délelőtt nézegetve az olasz ligát, én is 80%-ban ezt a csapatot állitottam össze, bár ott a középpálya a work-rate-ek miatt igencsak elöl ragadhat, akkor pedig pillanatok alatt jön a kontra.
-
MdewC
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
-
Nazara
őstag
Ki is fogom próbálni Huszti helyett
elvégre tökéletesen megfelel a kivánalmaimnak XD(#1618) MdewC: még mellé berakni cuadradot és luis murielt, kész is a tökéletes kémia, az ellenfelek pedig az őrületben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
Nazara
őstag
Ha közvetlenül a védő mellett vagy, akkor az erejét használva, a mezedet rángatva visszahúzhat, egy szintig a biró sem fújja le. Ha pedig beadásokkal játszol, akkor érdemes akár 4-4-2-ben két target man-nel operálni elől, pl angol bajnokságban: Benteke, Carroll, spanyolban Diego Costa, németben, Mandzukics, Diouf, olaszban Gomez, Klose. Őket elég nehéz elnyomni, gyakorlatilag csak a Vidics-féle állatokkal lehet, de ilyet kevesen használnak, lévén iszonyat lassúak.
-
thEndeR
aktív tag
Igazából a csapat aki ellen játszok az szinte megegyezik az enyémmel. Csak az az érdekes, hogy megvan Aubameyang vagy mi a neve, az egyik leggyorsabb a játékban és a védők lefutják őt.. Én pedig arra építkezek, hogy a szélen meghúzom és beadom, de a Fifa 14-ben eddig csak 1x jött össze.
-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
Heh, Limited-Marco Reus low budget edition

-
vegitossj7
addikt
Ja és aki coin-t akar venni: Olcsón van

-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
Nazara
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
-
thEndeR
aktív tag
Eddigi legrosszabb fifa szerintem... Ultimate team miatt vettem meg mivel 13ban már haldoklik erre már a 10. osztályba szétb*sz az ideg. A félpályán nem bírom átvinni a labdát mert itt olyan pro mindenki, 13ba meg első osztályba aláztam... Ezt nem bírom felfogni..
-
MdewC
nagyúr
Köszi!

Nem bírtam ki, rálicitáltam IF Balora, 305K, most meg nem bírom eladni, sztem megint bukom 10-15K-t...

Majd helyzetjelentek, hogy mi lett az 1.-be, de még nem mertem elkezdeni...

Na, közben elment... -10K...
Amit nyeretm 13K-t a 2. ligával, azt most egy rossz licittel buktam is. 
Sokkal jobb 2-3K-s játékosokkal keresni sokszor kicsit, mint ilyen nagyokkal próbálkozni, mert most megint elkezdett esni az ára és elég kiszámíthatatlanok amúgy is a nagy értékű IF-ek... Remélem holnap utánra lemegy 290K környékére, vagy még lejjebb, aztán talán sikerül is venni. Nagyon remélem, hogy még megy lejjebb az ára. Már vagy 20K-t buktam csak azzal, hogy megvettem 2x és egyből ment lefelé az ára.
Bízom egy IF Tevezben is szerdán, nem tudom, hogy a kettő, mármint Balo és Tevez kijön a kettő 450K-ból, annyit tudok szánni rá, plusz marad némi tartalék.

-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Végre, második nekifutásra sikerült megnyerni (épp hogy: 6-3-1)
a második online ligát, szerencsére minimális laggal. Nagyon remélem, hogy az 1. osztályban se találkozom vele. 

-
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
1700 - 1601
15940 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ingatlanos topic!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit majdnem be is szívtam, mert tele volt az átigazolási listám... várni kellett fél órát, hogy tudjak kezdeni valamit..másnak gondolom nem volt ilyen problémája még

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)