- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
1500 - 1401
15940 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
nem vágom anyira a dolgokat,erröl a e dejiröl se hallottam még soha.

-
vegitossj7
addikt
-
losi73
senior tag
ne már ennek a köcsögnek zsinorba dobálja a jó lapokat én meg 1 normális játékost nem kaptam még

-
vegitossj7
addikt
a mocsok nem tett linket

-
losi73
senior tag
basszus nagy maker vagy

-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
cettlee
őstag
-
losi73
senior tag
és milyen pakkból esett?
-
Nazara
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
fpatrik17
senior tag
-
losi73
senior tag
jól néz ki de mi ez ki ez?

-
vegitossj7
addikt
-
dracox
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
devon008
csendes tag
Én már 2 napja nem kapok napi giftet.......

-
MdewC
nagyúr
Sztem ugyan úgy mint tavaly, csak nem mindig csinálja. Nem tudom miért.
-
csabesz19100
csendes tag
Hogy lehet átlépni a labdát, a 13 ba simán ment de itt nem tudom melyik gombbal kell ,másik kérdésem meg az h bill. en hogy lehet állitani a mentális képességeket? köszi
-
MdewC
nagyúr
-
fpatrik17
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
Genji
őstag
Ez a jelenlegi keret, de annyira szarul játszom, hogy engem WorldClass is lenyom. Nem tudok gólt rúgni. Rövid passzokkal és szélről beadásokkal operálok. Néha egy 16-os elé tévedt labdát ill fejest tudok értékesíteni, de szenvedek mint a szíven szúrt disznó! Mit csinálok rosszul? Cselezést nagyon nem erőltetem, kellene valamelyiket? Emelt labdás szöktetéseimet mindig beszopom azt sem erőltetem. Help!

-
vegitossj7
addikt
A másik meg hogy Ludolf Gelgely, hol volt ilyenkol??
Alcon kéne vágni az EA-t, de nagyon dúlván!Egy sima patch-el, lehetne next-gen ez a Fifa is(a reakciók és a védők MI apró tuningolásával), csak már 100%-ban lefossa az EA a current-gent, mintha nem is létezne számukra...

-
vegitossj7
addikt
A mai nap raktam rá, én hülye 1050 fifa pointot, ami 2.3k ba fájt a hitelkártyámnak...
Haver megvette volna egy Jéger-ért, de így már túl sokat ér... (Hiába vettem 10k-ért.)
Már-már egy szinten van ez a játék a PES 2014-el, esküszöm...
-
MdewC
nagyúr
NE IS MOND! Szánalmas EA kihagyta Vidalt? EZEK NEM NORMÁLISAK!

Semmit nem számít, de írtam is egy kedves üzenetet nekik... Ez hihetetlen, hogy egy BL mesterhármas és hibátlan teljesítmény után, képesek voltak egy Borja Valero-t berakni. Szánalom!El kell ismerni, hogy tényleg vannak idegesítő gólok! Szerencsére nálam nincs ennyi fejes baki, elég kevés fejes gólt kapok. Nálam a véletlenül le, illetve rossz helyre pattanó labdákból jönnek az idegesítő és védhetetlen gólok.
Ami a legrosszabb, hogy a legjobb Fifa lehetne, ha megoldották volna a hibákat. Vagy legalább kiadnának frissítést, elég nagy a csend mostanában.
Ami viszont egy kis pozitívum, hogy a FUT 2. ligába kerülve, nem tudom miért, de megszűnt az online lag és élvezhetőek lettek a meccsek.Nálatok mi a helyzet?

-
danikollar
őstag
Együttérzek!

Hihetetlen dolgok tudnak történni és olyankor kap el az idegbaj és megy fel a vérnyomásom.
Tegnap végig uralok egy meccset, rúgok két gólt, de rúghatnék még vagy ötöt, ám vagy kapufa vagy hihetetlen védést mutat be a kapus, közben kapok egyet, 2-1 még mindig nekem. De aztán a meccs végén, mint a Főnix madár feltámad az ellenfél és 89. percben egyenlít, a 90. percben rúg még egyet és 2-3 a meccs vége. -
Nazara
őstag
"A védőm leveszi az ellenfélnek a labdát, és ezért 1v1-ben megy a kapusomra... vagy 200 Gól.
- Mikor Schürrle kb. 40-50 méterről ballal ellövi az esőben (finesszel), és a kapusod meg közelről nézi, aztán meg dobálja a kezét, még csak el sem vetődik.Gól.
- Mikor N'zogbia elfejeli HÁROMSZOR is a Pique, Rami védőim mellől. 3 Gól.
stb.stb.
"Ez szinte mind nálam is jelen van, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Már a Richard, Kompany, Vidics, Evra, Fellaini, Javi Garcia védőhatossal tolom, hogy ne kapjak fejesgólt, de még igy is besikerül néha, plusz általában átivelik a fejem felett a labdát... Már nagyon unom, hogy Reus, Kuba, Robben, hasonlókkal mindössze felrugdossák a bogyót, és Vida nyilván nem sprinteli le egyiket sem...

Más: Team of the Weak, megint érdekes lett, pl. egy Vidal, vagy Rooney elfért volna a BL és a hétvégi fordulók után...
-
vegitossj7
addikt
Esküszöm emberek, ezt a "játékot" a guantánamo-i börtön rabjainak készítették, mint kínzási eszközt...
Csak akkor kapnak enni, ha nem kapnak ki...
Én már régen éhen haltam volna, mivel sikerült MEGINT 1. osztály 22 pontról visszaverekedni magam nagy-nagy erőfeszítések árán a 8. osztályba, kieső helyen tanyázva most is...

Nem vagyok egy mérges ember és mindig nevetne néztem azokat a gémereket, akik dührohamot kapnak egy játék miatt...
De ezek után is így fogok tenni, hacsak nem a Fifa 14 Current genen játszanak.

Én nem tudom hogy lehet ilyen gyökér gólokat kapni, de van egy-két gól, amitől máig elönti a fos az agyamat.
PL:
- A kapusom háttal áll a szögletnél... Gól.
- A kapusom beragad a kapufába és ezért nem mozdul, üres a kapu...Gól.
- A védőm leveszi az ellenfélnek a labdát, és ezért 1v1-ben megy a kapusomra... vagy 200 Gól.
- Mikor Schürrle kb. 40-50 méterről ballal ellövi az esőben (finesszel), és a kapusod meg közelről nézi, aztán meg dobálja a kezét, még csak el sem vetődik.Gól.
- Mikor N'zogbia elfejeli HÁROMSZOR is a Pique, Rami védőim mellől. 3 Gól.
stb.stb.
Ha nem fog semmi se esni most karácsonykor a pakkokból, én tuti eladom ezt a szart, vagy inkább bedarálom, vagy mittomén, de ez a lehető legfosabb Fifa amivel valaha is toltam...

-
losi73
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
losi73
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Fontos: csapat társ bevonásnál arra figyelni kell, hogy amikor lenyomod a gomot, akkor ugyebár egy társad rohan a labda felé és próbál szerelni.
Közben meg ha jön két gyors passz az ellentől, teljesen új játékszitu van, de neked még mindig ua az a szerencsétlen társad fut a labda után
akkora üres területet hagyva maga mögött, hogy onnan fogsz szívni. Rengeteget morogtam ez miatt.
Tehát érdemes figyelni arra is, hogy ha történnek passzok, változik a támadás, akkor ne nyomjuk folyamatosan a társ védekezik gombot, hanem többször, a játék ritmusához és a helyezkedéshez képest. 
-
MdewC
nagyúr

Remélem jól értelmeztem.
Ebben az esetben arra próbálok figyelni, hogy a szélső védőm mellett ne tudjanak elszaladni, tehát vagy futkok vele vissza, vagy párhuzamosan a szélső labdás felfutó mellett próbálok maradni és zárom a szöget. Ebből elég gyakran az jön ki, hogy mikor felér a beadáshoz gyorsan visszafordul, én továbblépve ritmust vesztek, bead és helyzet. Ezért mikor futok fel fele, ha lehetséges, akkor megpróbálok egy csapattársat is bevonni, aki picit lemaradva zárhatja a szöget a visszapassznál vagy beadásnál. Ha sikerül úgy feltolódnia, hogy több passz lehetősége van visszafelé, akkor a szélsővédővel aki lekövette a támadást, megpróbálok középre a 16-osra beérni, a csapattárs pedig fentmaradhat területet szűkíteni. Ilyenkor már a védők rég visszaértek szerencsés esteben, mindenféleképpen a csapattárssal mozgok a labdás felé, akit pedig én irányítok megpróbálok a várhatóan elkerülhetetlenbbeadás környékére érni, ahol ha jól jön ki akkor fel lehet szabadítani.
A pontatlanságért elnézést, de ezt szerencsésebb látni, vagy megmutatni, mint leírni és olvasni. A jó hír, hogy sok a variáció!
-
dracox
addikt
Daily gift megint nincs a webb app-ben? Vagyis ma még nem kaptam kis csomagot

-
losi73
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Még egy fontos dolog, bár minden amit leírok csak gyakorlás kérdése, kinek mi jön be persze. Arra szoktam még figyelni, ha intenzíven hozzák rám a lasztit, szemben a kapuval, ha középpályán agresszíven letámadok és nem sikerül szerelni, akkor vagy egy szélre letett lasztival megkerülik a védelmet, bead és helyzet, vagy indítják a csatárt, levesz és helyzet, mivel a védekezésem elcsúszik.
Ilyenkor arra szoktam figyelni, ha besegítek a csapattárssal, hogy az a játékos, akit én irányítok, az mindenképpen védő legyen, vele hátra felé mozgok, ebben az esetben középpályásom fog letámadni. Ha minden rendben, akkor sikerül neki szerelnie (ez a legjobb), akkor tudok kontrázni, vagy gyorsabban támadást indítani, ha nem sikerülne neki, akkor mivel a védővel hátrafelé mozogtam, ezért gyorsabban visszaérek a saját 16-osomhoz. Még sokszor az is előfordul, hogy meg se várom mit lép az ellen, már sprintelek vissza védővel, a középpályásom ugyanúgy letámad, de ha nem sikerül neki szerelni és az ellen indítja a csatárát, a visszahozott védővel sokkal könnyeben szerzem meg én a lasztit. Aztán mehet a kontra. :d![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a két dolog amit említettem, két különböző játékhelyzetben alakulhat így, attól függ, hogy lassan, vagy intenzívebben támadnak le.
-
MdewC
nagyúr
Szintén nem kaptam, pedig egy Ibra lap jól jött volna... Tényleg nektek volt már használható játékos napi ajándék pakliban?
Az jó, ha sokat tesztelsz, akkor összeáll a játék. Alonsot te érzed, ha hasznosnak gondolod, akkor nyomatni kell...
Az IF-ek meg amúgy is jól mutatnak a csapatban!
A szerelések nehézségei főleg Ultimate-en jönnek ki, főleg a heti válogatottak ellen... Ők vmi "spéci" képességgel vannak felruházva. Már kezdem megszokni, ezért gép ellen ritkán próbálom 1-1-ben elvenni a labdát, becsúszást is csak akkor próbálom erőltetni, ha már elkerülhetetlen, például ha kapura lő és megpróbálom blokkolni... Sokat alkalmazom ellenük, hogy besegítek egy csapattárssal a védekezésben és próbálom labdajáratásnál az irányba tolni a védelmet amerre várhatóan passzolni fog (a csap társ közvetlenül a labdást támadja, én pedig a várható passz irányába helyezkedek). Tolódok és próbálok közeledni a labdatartó felé. Ha jól alakul, akkor néhány passz után be lehet lépni, ritkább esetben kényszerű passz miatt lehet megszerezni a játékszert. Ha nem sikerül, akkor üresben viheti gólhelyzetben, ilyenkor még lehet sansz menteni becsúszással, vagy még időben odaérni és szerelni... Nehéz körülírni, sokat kell játszani ultimate-en űber csapatok ellen (főleg a heti válogatott) és megszokja az ember, egyébként online nagyon hasznosak lehetnek ezek a berögződések.

Hajrá!

-
Genji
őstag
-
losi73
senior tag
szabálytalanságokkal hadilábon áll nagyon a játék,minap volt ez de rengeteg ilyen van oszkár viszi a labdát 16-osnál vagyok nyomok egy cselt az ellen csinál egy rosszul sikerült kapás lövést ezzel fejbe rugva oszkárt,erre a biró befuj ellenem és még sárga lapot is kaptam mert a 16-os elött fejbe rugnak,de ilyen volt jó pár

ui:ma megint semmit nem kaptam a webapp meg nyitásáért.

-
Genji
őstag
Alonsonak nem kell gyorsnak lennie, rengeteg támadást megszűr középen (high def workrate) + jól osztja a labdákat (94 long és 88 short pass). Nem sok meccset nyomtam vele de preferálom a védekező gondolkodású középpályást középen. Rakitic tervben van, Garcíát is kipróbálom. Fabregás be-betalál és hasznos passzokat ad, nem név hanem stat alapján döntök.
Sokat kell még tesztelni.Amúgy érlelődik egy ideje bennem mi nem tetszik a játékban és arra jutottam, hogy 2 dolog van elbaszva MI tekintetében, de nagyon:
1, a szerelés
- becsúszni kb lehetetlen, ziher hogy ellenkező irányba fordul a labdával (kivéve pálya szélén ott sikeresen ki tudod rúgni a labdát becsúszással)
- szerelni úgy egyáltalán marha nehéz, tuti úgy forog össze vissza, hogy az ne sikerüljön2, a szabálytalanságok
- én ha akarnék se tudok, mert kifordul
- ő meg nem csinálja és így kb mióta nyomom az egész játékot volt kb 1 szabadrúgásom. azért ezt jobban lemodellezhették volna, mert az életben viszonylag sok a falt és a pontrúgás. -
MdewC
nagyúr
User error!

Sztem nagyon jó ez a keret, ha javasolhatok, akkor Alonsot és Fabregast cseréld le, de csak a sebességük miatt. Ők a nagy nevek, ez nem kérdés, de sztem lerontják az online esélyeidet!
Ők egy picit gyorsabbak, no meghát IF!
[link]
[link]Amin még lehet variálni, az az egyéni taktika, a saját játékstílusodhoz igazítva. Ehhez a kerethez vétek lenne nem beállítani!

-
Genji
őstag
Online azért így is elpicsáznak mint a pinty, de az valószínűleg user error.

Sokkal játszhatóbb élvezetesebb a játék, több pénzt is kapok a meccsek végén.
Lehet formáció volt szar a Seria A-ban (4-5-1), egyelőre ez a 4-3-3 tetszik. A csatárhoz elég ritkán jut el a labda, kontrákból meg szélső beadásokkal lehet operálni.
A top játékosállomány itt is elég limitált, na majd egyszer PL-t is ki kell próbálni. -
MdewC
nagyúr
Teljesen fullos!
Külön pozitívum, hogy figyeltél a chemistry-re!
Annyi, hogy nekem kicsit lassúnak tűnik a kp, de mivel nem játszottam velük, ezért érdemben ezt biztos jobban látod. 
Tényleg ennyire jobbak a Seria A-nál? Írsz egy kis összefoglalót? Mert akkor eléggé túlértékelték a spanyol ligát sztem...
Gratula!
-
HoReSz1975
őstag
-
Genji
őstag
(#1454) HoReSz1975 Szívesen, még én is tanulom a játékot

Na megvolt a tesztjáték az új csapattal TOTW ellen, hát ég és föld Seria A-hoz képest... Xabi Alonso (ugye ő CDM-ből CM High def workrate) magától elveszi a támadótól a labdát, Costát fellökni nem lehet tank (84 Strenght), szélen Koke elfut bead, Pedro vágja a gólokat, hátul meg minden beadott labdát lefejlnek a bekkek. Tátott száj.

-
HoReSz1975
őstag
-
Genji
őstag
-
MdewC
nagyúr
Na igen. Sztem értelmes középpályást a spanyoloknál a legnehezebb találni. Sztem. Aki tud védekezni, az nagyon lassú, de többségére az a jellemző, hogy még azt sem tudnak, csak passzolni.
Talán 1-nek én őt raknám be, de csak a sebessége miatt (ami egyébként nem számít gyorsnak) és a labdavezetése miatt: [link] (védekezni sajna nem tud)
Nem rossz, de nagyon lassú: [link]
Szódával talán még ő a legjobb: [link]
Ízlések dolga...
Talán 4-2-3-1-re egy gyorsabb és ütőképesebb csapatot lehetne összerakni, mert az LM és RM pozikra vannak kifejezetten jó és gyors játékosok. Ráadásul a Chemistry-t is lehet jó szinten tartani, ha mondjuk spanyolokkal rakod tele és mondjuk ha Di Maria nem felelne meg, akkor ott van Navas a City-ből, vagy Mata a Chealse-ből... 

-
Genji
őstag
Tegnap berágtam és eladtam az egész Seria A bandát és épp bevásárlok BBVA-ba.
CM pozikra kiket érdemes venni (433 lesz a felállás)? -
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet!

Igazából a felállás attól is függ, hogy neked milyen a játékstílusod!

A csapat nagyon szuper, annyi megjegyzés, hogy a középpálya nagyon nagyon lassú. Fabregas és Xavi sztem nem hatékonyan segítenek be védekezésnél, könnyen lekontrázhatnak. Szvsz
Nekem a 4-2-3-1 és (2) jöttek be!

-
Genji
őstag
433 előnye az erős passzjáték és a széleken a támadás segítése.
Én magas pace-es high def workrates szélső védőket tennék (mindenképp 4 bekk) valamint CDM-el is megtámogatnám a középső bekkek munkáját. Mondjuk --> 4-3-3 (2) HOLD vagy 4-3-3 (3) DEFENDA guide-ot ajánlom figyelmedbe --> [link]
-
HoReSz1975
őstag
433 elen melyik formáció a jó

Ti mit használtok

-
vegitossj7
addikt
Látom, csak az overallra mentél, a munkabírásuk, vagy a tényleges értékük nemigazán izgat

(Sztem az IF El Arabi milliószor jobb az IF Benzemánál, Xavi és Iniesta kalap kaka, Villa helyett én Koke-t ajánlanám, de ezek mind a te döntéseid, ha bejön a formáció [ami kb. csak a 4-2-3-1 ellen jó], akkor uccu neki, szurkolok neked
) -
vegitossj7
addikt
-
HoReSz1975
őstag
Jelenlegi csapatom és még ezt is elverik a laglúzerek, ezért ment szinte el a kedvem az online meccsektől

-
dracox
addikt
és akkor most ez az oldal valójában hogy működik?

-
vegitossj7
addikt
Nekem már megvan a Sárga kapszula, jobb mint a lámafarokszőr, hidd el.

Amúgy rájöttem, hogy ez az akció 4 órán át tart és 4 különböző pakkot ajánlanak:
23:00-00:00 15k-s pakk, kb végtelen
00:00-:01:00 25k-s pakk kb végtelen
01:00-02:00 50k-s pakk 2 db
majd random egy 100k-s pakkRemélem ezt a tendenciát követik, én egy pakkot sem nyitok most, megvárom a TOTY-t

-
vegitossj7
addikt
Üdv!
Hát 1 Originhez 1 Fifa kapcsolódhat, másképpen kéri a kódot, ami sajnos már aktiválva van.
A les még hagyján, de a hülye védők, meg a reakciók engem annyiszor nevettetek már meg, hogy gondolkoztam, melyik sarokba dobjam a kontrollert, ám aztán mindig lenyugodik az ember

Les problémát egy kis szemfülességgel ki lehet kerülni
-
fpatrik17
senior tag
Csak nem Edző válaszolt olvasol Bunnyval, hogy ily mívesen ékelődsz a Faszbúk szóval?

-
McSzaby
őstag
-
vegitossj7
addikt
Emberek, ez mi lehet?Faszbuk kell hozzá
-
boff
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
-
boff
senior tag
Na arra mondjatok nekem valamit, hogy miután 16m-ről bármilyen zavaró tényező nélkül mellé rúgtam a labdát full üres kapura és kiléptem azóta az összes meccsem megszakad az ellenféllel de most már nem a menübe hanem mikor elkezdődne a játék.. Idáig az volt a baja, hogy a keretfile-om nem ugyanaz ezt sose értettem miért csinálja meg kb 10ből 1 meccsnek sikerült elindulni mert megszakad a kapcsolat de azt legalább a menübe csinálja ezzel időt spórolva. Viszont most meg elindul a játék és utána szakad meg vagy írja a keretes hülyességet. Ötlet? Ja és ne támadjatok meg a netemmel mert az hibátlan!
-
vegitossj7
addikt
-
Akos.-
csendes tag
Sziasztok
Megvettem a tegnapi nap alkalmával a játékot, originen leistöltött fel is rakta a játékot. Szerettem volna még az este alkalmával kipróbálni de amiután rákantittotam hogy indítsa bejön a kerek Ea sports logó és azt írja hogy a "fifa14 müködése leállt". Valaki ha tudja mondja meg mi a probléma mert baromi frusztráló és mégegyszer hangsúlyozom, hogy EREDETI!!!
-
losi73
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Csak egyedi játékos pakk lehetőség!

Nyissak vagy nenyissak? Ez itt a kérdés?
50k -
dracox
addikt
Nem tudtok tanácsot adni, hogy egyik felállás ellen melyik a jó ami üti? Olvastam itt visszább, hogy a 4-3-3 ellen pl. a 4-4-2 az ütős. Tudtok még ilyeneket? Egész meccset uralom erre a gyerek megváltoztatja a felállását és az utosló 5-10 percben elgyepál. Az ideg összeroppanás szélén állok ilyenkor.
Meg az egyéni taktikát az hogy kell alkalmazni? -
vegitossj7
addikt
-
losi73
senior tag
üdv kik azok a coin hackerek és mit csinálnak?
-
losi73
senior tag
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy tegnap megvásároltam a játékot és szeretnénk testvérem gépére is felrakni az Ő originjével. Lehetséges egyszerre 2 Origin felhasználóhoz is beregelni egy ugyanazon kódot veszélyek nélkül?

-
vegitossj7
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Te neked az EA chat jelenti lassan a szociális életet, annyit irkálsz nekik

-
vegitossj7
addikt
-
losi73
senior tag
nálam ilyen nincs szerencsére.

-
vegitossj7
addikt
Emberek, csak nálam van olyan bug hogy egy félidő kb 20 mp?

Letoltam 3 meccset, abból 2 bugos volt.

Rohadt gyorsan megy a Timer, sec-perc alatt félidő.
(PC ugye.) -
Zjunior
veterán
-
dracox
addikt
Az mitől van, hogy valamelyik meccsen minden labda az ellenfelé. Bármit csinálok. kirúgásnál ő fejeli el vagy ha passzolok messzebbre akkor megelőzi a játékosomat, de mindig!!!...kegyetlenül idegesítő tud lenni. Valakinek valami tippje van?
-
fpatrik17
senior tag
-
danikollar
őstag
-
LaciMc82
aktív tag
-
losi73
senior tag
üdv nálatok is halott a live?
-
Zjunior
veterán
Majd kipróbálod és nem fogsz!
-
vegitossj7
addikt
-
Zjunior
veterán
Akkor el vagy tájolva.

Láttad már élőben?
Patchelt játék???
Az xbox 360 igen de a next gen az brutál lett.
Miért alkotsz olyanról vélemenyt amit még nem próbáltál??
Te keseregsz, én meg játszok a patchelt Fifával.Nincs jobb!Gameplay??

-
vegitossj7
addikt
Olvastam anno, el is hittem, mert okosakat írt, na de most hogy láttam gameplay-t a játékból, egyszerűen nem tudom hova tenni...
Semmi olyan eget-rengető dolgot nem láttam, ami indokolná a "fejlett fizikát", ugyanaz mint current-genen, több animációval.
Persze elhiszem hogy a konzolok máshogy működnek, de hogyha látja az ember az eredményt, kétségbe vonja azt, hogy egyáltalán next-gennek kellene-e hívni a játékot.
-
vegitossj7
addikt
-
danikollar
őstag
Azért nem csak ennyiből áll a különbség. Itt ph-n is le van Abu85 által egy cikkben, hogy mi fán is terem az IGNITE Engine, amit a next-genes FIFA használ Az nem csak grafikai többlet, hanem a fizika benne van, ami jóval fejlettebb, mint a current genen és pc-n. Nézz utána, olvasd el, ha eddig nem tetted volna, abból kiderül, hogy most miért nem volt kivitelezhető pc-n.
-
Zjunior
veterán
Most ez nalad+ vagy negative??
-
vegitossj7
addikt
Hát igen, nagy parasztvakítás az EA részéről, hogy nem adta ki a next-gent Pc-re, vagy akár current-genre.
Nincs benne semmi olyasmi, ami indokolttá tenné hogy új konzolt vegyél.
Asszem 10x annyi animáció van benne, ami csak a méretbeli változást indokolná (7gb helyett 32gb).
Beletettek 10 kameraállást, meg egy motion-blur effektet és ezt hívják next-gennek.

Az arcokról már ne is beszéljünk:
Iszonyat, egyszerűen iszonyat...Eközben PS3-mon:

A next-gen már vagy 4 éve kijöhetett volna PC-re, csak az EA nem látott benne piaci potenciált...
Most aztán meg jönnek azzal, hogy a konzoloknak eltérő félépítésük van, meg hogy nincsen lekorlátolva az adatáramlás, mint PC-n a PCI esetében stb.
Hogyha jövőre is van pofájuk kiadni a jelenlegi verziót PC-re, én ziher tuti meg nem veszem.
-
Zjunior
veterán
-
danikollar
őstag
-
losi73
senior tag
üdv grat a géphez és a játékhoz is,én pc-én tolom ,de ki probálttam boxon és ami már a pc-és hez képest is feltünt és zavaró volt,hogy olyan lassu volt az egész játékmenet emberek mozgása.de a két uj konzolra irták meg igazán faszán sajnos a pc ki maradt az uj dolgokból.

-
MdewC
nagyúr
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Gondoltam elújságolom, hogy szert tettem egy Xbox One-ra és megvettem a Fifa 14-et remélve, hogy jobb lesz mint Xbox 360-on!
ÉG és FÖLD a különbség, teljesen más az egész játék!
Döbbenet a Grafika, jobb az irányítás!
Teljesen megvagyok elégedve ezzel, ellenben az xbox 360 kiakasztott teljesen!

Valaki kapott már FUT Legends kártyát?

Új hozzászólás Aktív témák
-
1500 - 1401
15940 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)