- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
igen van.

-
csabesz19100
csendes tag
Van olyan lehetőség hogy mobilról újra tudom indítani az aukcióimat??? Letöltöttem a tellomra a Fifa 14 et de csak új UT -t tudok kezdeni rajta , a meglévőt nem hozza be rajta. Van megoldás rá?
-
vegitossj7
addikt
Sniff.Sniff.
I smell some EA bullshit
Persze eshetnek IF játékosok 25k-s, sőt 5k-s pakkokból is, csak nagyon kicsi az esélye.
Mindenkinek szíve joga, hogy mennyi pakkot nyit ki az ember, és mikor, de a ráció elve szerint, aki nem szeretné a kombinatorika (kiválasztásos) módszerére építeni, hanem szín tisztán, csakis "nagy értékű" játékosokat bezsebelni, annak érdemes a csakis (és ritka) arany játékos pakkokat kinyitnia
A TOTY-ról már ne is beszéljünk, ami ilyentájt kerül kisorsolásra.(Év csapata, kék lapos játékosok.)
[Remélem esik nekem egy TOTY-s Ibra
] -
-
scholl
tag
De nem éri meg jobban a 15k csomagot nyitni, ahol van 24 db lap, játékos, szerződés, meg chemistry lap?
ilyenből ha veszel 3at az 45k , nem éri meg jobban mint 1 db 50k csomag ahol van 12db ritka játékos?
vagy (3*300 fp vs 1000 fp)nagyon várom/vártam az 50k csomagokat, de egyre jobban elbizonytalanodok, ahogy olvasom itt a fórumot

azt javasolják, hogy azt a csomagot vegyük, ha veszünk , ahol az ár/ritka lapok aránya a legjobb.
nem akarok összezavarni senkit sem, csak kiváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok...
[link] -
dracox
addikt
érdemes azt a JUMBO pakkot kinyitni vagy inkább várjon az ember holnapig? karácsony alkalmával hátha adnak valami még kedvezőbb pakkot?

-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
nekem tegnap abból a gift-es pakkból "szerencsére" egy Kaká esett..
"B" csapatomba bele is raktam 
-
danikollar
őstag
Nekem pakk nyitásban nincs szerencsém amúgy, de a valamelyik nap kaptam 1000 coint is giftként. Eddig mikor megvettem a játékot, akkor a hozzá adott kódokkal jött egy Rooney, őt akkor el is adtam, bár azóta újra megvettem őt.

Meg a múltkor kiesett egy IF Montillo, de k...a sok pakkot nyitottam már és le kellene állni velük.
-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Messze jobb mint 250 coin.

-
danikollar
őstag
Pár napja megint vannak giftek és ma egy Gold Gift pakkot kaptam.
Néha a drága pakkokból esik ki max. egy ilyen játékos, úgyhogy ingyen nem rossz azért!
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hali skacok!

Igen láttam a kupát, egy meccset nyertem is, viszont idén először sikerült olyan másnaposnak lennem, hogy inkább hagytam...
Kár, hogy csak egy napos volt.

-
Nazara
őstag
Na, végre sikerült összerakni normálisan az új játszós csapatomat, mindössze kb. 15K-ból!!
A mag: Mangala, Fernando, Jackson Martinez, és Cuadrado, ezek a játékosok ragadták meg eddig nagyon a fantáziámat. Valami egészen hihetetlen, milyen jól szuperál ez az együttes: nemrég estem ki az első osztályból egyhuzamban az ötödik vonalba, de most megfordult a szerencsém, már elindultam visszafelé!

Az irányitó, Quintero pedig egy igazi hidden gem, olyan bal lába van, hogy hihetetlen.
-
boff
senior tag
Én offline próbáltam bajnokságot de legendáson úgy csal a gép, hogy nem igaz..Első félidőnél köze nem volt a játékhoz 1:0-ra vezettem is másodikba meg a kapus is átváltozott ronaldoba és 1x nem volt nálam a labda de végül 120.-ik percbe megvert 2:1-re a gép úgyhogy én soha többet nem játszok gép ellen.
-
-
losi73
senior tag
de legalább meg tudtad nyerni én 4x probáltam az elsö meccsen nem jutottam tul csak 83-84 csapatok és hiába volt 15 rá lövés amiből 13 kapura ment akkor is ki kaptam 5 rárúgás 2 kapura menötől 1 :0

ui:amúgy többször is megnyerheted? mert akkor hátha a következő pakk jobb lesz.
-
sch_a
addikt
Ezek voltak a kupa megnyeréséért járó játékos pakkban:

Még szerencse, hogy nem 25k coinért vettem, kicsit ideges lettem volna.

-
dracox
addikt
valaki segítene abban, hogyan kell listázni a futhead.com-on a legkeresettebb játékosokat a piacon?

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát a Steamet se ismerem...

-
_adaml21_
őstag
Még egy kérdésem lenne:
(Eléggé új vagyok az eredeti játékok világában
)Ha az origint felteszem másik gépemre (laptopra, amit hétközben használok), és bejelentkezek az origin fiókommal, akkor feltelepíthetem a FIFA-t ugyanezzel a kóddal? Ha ez így van, akkor a mentéseimet is szinkronizálja a felhőn?
Ha mondjuk újra kell telepítenem az oprendszert, akkor is visszateszi az origin telepítéskor a mentéseimet felhőből?
-
boff
senior tag
Én ma kaptam egy "promo" ezüst pakkot.
Volt benne egy játékos amit kemény 200-ért osztogatnak szóval inkább megtartom. -
MdewC
nagyúr
Hol vannak a különleges ajándék pakkok??? Arról volt szó, hogy minden nap lesz, erre ma semmi!!! ???

-
thEndeR
aktív tag
Ma beléptem webappba és 2500 zsetont kaptam.
-
zotya9712
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy játékost az FUT-ban (Dani Alvest 40k-ért) és miután megvettem elküldtem a klubba!
Előakartam hívni a csapatba, de sehol sem volt már mindenütt kerestem de sehol sem találom és nem szeretnék csak úgy 40 ezret kidobni az ablakon ugyanis a pénzt meg lehúzták...
Ötletek, teendők? Valaki tudna segíteni? -
_adaml21_
őstag
Üdv Urak!
Valaki segítene abban, hogyan lehetne megváltoztatni Hajdú B. kommentátorát?
Szívesebben hallgatnék egy angol kommentátort, mert ez elég siralmas... A játékon belül a beállításokban sajnos szürke ez az opció, nem enged változtatni. -
dracox
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
engem a legelső meccsnél szeret kidobni a szerver, de utána befejezi... csak idegesítő mikor vezetsz a meccsen és a 83.percben kidob a szerver

-
dracox
addikt
Mást is dobál kifele az origin szerver? Ha én játszok a gép ellen pl. akkor fogja magát és szétkapcsol minden szó nélkül

-
cettlee
őstag
ceTTel a nevem originen, ha valaki azt akarja h elverjem akkor vegyen fel. vagy tolhatunk coop-ot is.
-
Nazara
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem ez az első nagyobb fogásom, szóval nagyon örülök neki!

-
danikollar
őstag
Én is kaptam coint, viszont mákos vagy Eto-val, mert a bonus pakkból nekem csak Vertonghen esett.
-
boff
senior tag
Én kemény 1000 zsetont kaptam.. Mondjuk jól jött az 500 zsetonom mellé.

-
MdewC
nagyúr
Szasztok,
Mi a franc ez a különleges pakk 5ezeré?

Valakinek infója róla?

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem kaptam kupont.
Az előbb játszottam egyet, kikaptam, most már persze számolta rendesen. 
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kösz. Hát nekem csak annyit mondtak, hogy sokan jelzik a hibát, rajta vannak stb..
-
vegitossj7
addikt
Én a https://help.ea.com/en/contact-us/ask-en jeleztem angol live chattel

Aztán aszonta, hogy küldenek egy szakértőt, megjött a szakértő, írta a szokásos bullshittel, hogy percre pontosan minden hiányt írjak le neki.
Velem nem tudott kicseszni, mivel mindent feljegyeztem egy txt fájlba, de már kb 1 hónapja írtam neki, a napokban megint elküldtem a üzenetet, de semmi válasz nemjött...
Viszont azóta nincsen zsetongondom, minden megjött ahogy kell
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
és hol lehet jelezni?
-
Nazara
őstag
válasz
csabesz19100
üzenetére
Negyedosztályban sem működik, lefújás után se zseton, se pontok, valszeg központi hiba lesz.
-
csabesz19100
csendes tag
Most nézem az egyszemélyes bajnokságban sem kapok se zsetont se pontot. Van valami hiba bejelentő az EA nél??? Nem elég h maga a játék egy katasztrófa hanem még ilyen hibák is vannak benne, elég gáz...
-
sch_a
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
Én is a másodosztályban vagyok, első két meccsem győzelem és döntetlen, de pontot csak a döntetlenért kaptam, coint meg azért sem...
-
csabesz19100
csendes tag
Elkezdtem egy idényt a 2. osztályban és nyertem 2x is de 0 zseton és 0 pontot kaptam 2 nyertes meccs után, és azt jelzi h van hátra 10 meccsem....mi lehet a probléma?
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Már rájövünk szépen lassan, hogy tényleg nem éri meg...

Megtartom a fifa pontokat, aztán majd az 50K-s pakkból bevásárolok.
-
Krytec
tag
Megvettem 2 napja a fifát, még csak online idényekbe tolom rendes csapatokkal, én a bayern-el vagyok és 3. osztálynál járok de 10ből 8 meccs a real ellen van ez már vicc... ilyen sok a cr7 fan?
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az hagyján, offlájn tolom division egyben, csak ultimate nehézségű meccsekkel, és mind a 10 találkozón három pont kell az első helyhez. Nyolcadjára próbálom megverni a Manchester Unitedet, de egyszerűen nem megy, vezethetek, egy/kettő/három góllal, valahogy mindig rúg egyet az a nyavajás fánpölszi.

Esküszöm rosszabb, mint Ibra, pedig az nagy szó...
Ja, ilyen, Real/Dortmund/München/Arsenal csapatok pipálva vannak, de ez....
Vidics minden csatáromat megeszi reggelire... 
-
vegitossj7
addikt
Az a meccs, ahol Valbuena fogja Drogbát, és Joao Moutinho Traorét(szögletnél), le kell tenni szépen a kontrollert, és eladni szépen egyesével a csapatot, gyorseladással

Most éppen ez a helyzet, a tag, még most is lövi nekem a gólokat
-
MdewC
nagyúr
válasz
atish15
üzenetére
Lehet nem pont arra gondolok, de nekem (PS3) két dolog is előfordul néha:
1. Amikor rámegyek, hogy online meccs, mutatja a kezdőt, felállás szerkesztése helyett rámegyek, hogy jöhet a meccs, akkor ugyebár online ellenfelet keres, ez beletelhet egy kis (néha több) időbe, de a türelem megoldja.
2. Tovább is megy, mert talált vkit, de ahelyett, hogy mezeket válasszak, üres képernyő fogad, nem tudok csinálni semmit, ilyenkor azt gyanítom, hogy az ellen lát, de mivel én nem reagálok semmit, egy idő után ő kilép és probléma megoldva, jöhet az újra belépés. Ezt egyébként máshogy nem tudom, hogy ki lehet-e küszöbölni, de itt is vagy a türelem, hogy kilépjen az ellen (ha lehetséges ez), vagy kikapcs.
Egyéb megoldás nem jut az eszembe.
-
atish15
aktív tag
Egyszer már feltettem a kérdést ne haragudjatok hogy ismét. Találkozott valaki esetleg olyannal hogy egymás után nem tud lejátszani két fut meccset mert a másodiknál mutatja a kezdőt és csak tölt és tölt nem megy tovább. Ha kilépek az egész játékot újraindítom akkor jó.
-
losi73
senior tag
köszi az infokat srácok,én is vettem fifa pontot pont azért hátha ha már költ rá az ember jobban add mint coinért,de akkor ezek szerint nagy ló fa.....
lehet várok 50k pakkra hátha,van most 750 fifa pontom -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon remélem, hogy így lesz!

Egyébként teljesen egyet értek.

-
MdewC
nagyúr
Tisztelet Kolléga Urak!

Egy minimális coin beruházás után nekem is az volt a tapasztalatom, hogy csak egyedi játékos pakkot érdemes nyitni, mert azt az 1 db 15K-s packot, amit coinért vettem (azt hiszem 300 coin volt), semmit nem adott, uh gondoltam nem szórom ki az ablakon teljsesen feleslegesen, legalább egy kis sanszot hagyok a csak játékos pakkoknak.
Remélem Karácsony környékén csökkennek az árak, tegnapi IF Tevezért volt olyan, aki több mint 600K-t adott, viszont ma már 400K fölé se ment, az imént láttam vki licitnél 386K környékén állt meg, szal tetszik a tendencia!
(PS3)
-
danikollar
őstag
Nekem egy IF Montillo esett ki pár napja, de se előtte, se azóta semmi jó. Tegnap egy 15k-s, ma meg egy 25k-s, de semmi értékelhető. FIFA pontért vettem pedig őket, mert az IF Montillo-s pakkot is azzal vettem, gondoltam hátha azzal jobb pakkokat ad, mint cointért, de hiába.
Ja meg vettem 15k-ért egy IF Helmes-t ma, azon próbálok majd keresni pár darab ezrest, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..annyi vigasztal, hogy kaptam még hozzá 4000 zseton kiváltó lapot..így "csak" 11k volt ez a szennycsomag ui: Még egy jó öreg Szabics is belefért ezek közé 

(Volt 1-2 akkora mák gólom az elején.)