Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7
    addikt

Esküszöm emberek, ezt a "játékot" a guantánamo-i börtön rabjainak készítették, mint kínzási eszközt...
    Csak akkor kapnak enni, ha nem kapnak ki...
    Én már régen éhen haltam volna, mivel sikerült MEGINT 1. osztály 22 pontról visszaverekedni magam nagy-nagy erőfeszítések árán a 8. osztályba, kieső helyen tanyázva most is... :W :W
    Nem vagyok egy mérges ember és mindig nevetne néztem azokat a gémereket, akik dührohamot kapnak egy játék miatt...
    De ezek után is így fogok tenni, hacsak nem a Fifa 14 Current genen játszanak. :W :W
    Én nem tudom hogy lehet ilyen gyökér gólokat kapni, de van egy-két gól, amitől máig elönti a fos az agyamat.
    :W
    PL:
    - A kapusom háttal áll a szögletnél... Gól.
    - A kapusom beragad a kapufába és ezért nem mozdul, üres a kapu...Gól.
    - A védőm leveszi az ellenfélnek a labdát, és ezért 1v1-ben megy a kapusomra... vagy 200 Gól.
    - Mikor Schürrle kb. 40-50 méterről ballal ellövi az esőben (finesszel), és a kapusod meg közelről nézi, aztán meg dobálja a kezét, még csak el sem vetődik.Gól.
    - Mikor N'zogbia elfejeli HÁROMSZOR is a Pique, Rami védőim mellől. 3 Gól.
    stb.stb. :W

Ha nem fog semmi se esni most karácsonykor a pakkokból, én tuti eladom ezt a szart, vagy inkább bedarálom, vagy mittomén, de ez a lehető legfosabb Fifa amivel valaha is toltam... :W

Új hozzászólás Aktív témák