- A karcsúság ára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
twine
veterán
Sziasztok
Sajnos a keresésem nem járt sikerrel,így hozzátok fordulok...
Hogy lehet azt megoldani, hogy ugyanazon asztali gépen két dropbox fiók(feleségemé, és a sajátom) legyen szinkronizálva?
Két telefon fotó feltöltéséről van szó,,,az enyémet nagyon régóta elégedetten használom,de most asszony telefonjára is feldobtam a dropboxot, hogy töltse a fotókat a felhőbe,,,de a pc-s kliensnél elakadtam(mert ott ugye a saját fiókom van beállítva)
Köszönettel a segítségért
Üdv -
Copy sebességkorlátozó opciója csak nekem nem működik? Beállítottam 30Kb/s-os feltöltésre, de ugyanúgy maxon tölti fel az anyagot.
-
Snoop-y
veterán
Talaltam egy egesz jo kis cuccot ( webdav alapon mukodo kliens ami kezeli a nepszerubb felho tarhelyeket )
CarotDav a neve es letezik portable verzioban is. ( nalunk pl semmit nem lehet installalni a gepre de igy nem kell a webes felulettel szenvedni hanem mindent lehet egy kliensbol kezelni )
Sebessegben ugyanazt hozza mint a webes kliens.
-
bacus
őstag
használja vki a copy kliensét win xp alatt? Most próbáltam feltenni egy kis cég "fájlszerverére", de indulás után a kliens hibával leáll. Keresgettem és azt irták .NET kell neki, de melyik? A 4-est feltettem, de a hiba maradt.
Köszi előre is.
-
SG3rg0
őstag
Dropbox milyen feltöltési és letöltési sebességeket produkál jelenleg? Tehát mennyivel kezdi a le és feltöltést és mennyire áll be?
-
Snoop-y
veterán
Na ez nem rossz de nagyobb adatot nem lehet vele attolni ( 10gb a max free verzioban )
Gondoltam atkoltoztetem a kepeim backupjat a flickr-re ( ha mar 1Tb-ot adnak ) :dNa de majd lerantom szerverre aztan onnan felszinkronizalom flickr-re ( mondjuk kliens reszen az egy foshalmaz mert nem akarom megosztani a kepeim senkivel csak tarolni naluk es nem talaltam olyan opciot hogy a nem osztom meg senkivel legyen a default
)
-
SG3rg0
őstag
Copy mai frissítése hozott egy két újdonságot. Most már a videokat is automatikusan feltölti és magát az appot passal lehet védeni. Meg volt egy kevés bug fix.
-
Copy-nál meg lehet oldani, hogy közvetlen http-ről töltsön le egy fájlt a felhőbe?
-
Snoop-y
veterán
Valaki esetleg ismer mukodo fxp hez hasonlo elven mukodo klienst?
Magyarul egy adott tartalmat webrol at lehet kuldeni a tarhelyre a nelkul, hogy le kelljen toltenem?
Eddig nem talaltam olyat ami mukodott is volna
Olyan kliens is erdekelne amivel a kulonbozo tarhelyeket egyszerre lehetne kezelni illetve tobb acount kezelese egyszerre is erdekes lehet. -
SG3rg0
őstag
Frissült a copy pc és droidos kliense.
-
Ismét leteszteltem azonos körülmények között a memóriahasználatot.
Dropbox: 53,7MB
Copy: 27,6MB
Box.com: jelenleg 52MB - Végül fixálódott stabil 43,9MB-raA Box-os klienssel valami gond van, mert másodpencenként emelkedik a memóriahasználata. 8GB ramom van, kivárom a végét
-
SG3rg0
őstag
Kinél hogy superál a copy?
-
22balu
aktív tag
hogy tudok más mappákat kiválasztani a skydrivenak szinkronizálásra ?? a skydrive saját mappáján kivül..a FAQ szerint a skydriveban lévö mappán kéne egy jobb gomb tulajdonságok és aztán a "Hely"...de ilyen nincs is...tipp?
-
Snoop-y
veterán
válasz
FZsolt15 #1209 üzenetére
For 100GB free accounts there is a 5GB (10MB maximum individual file size) limit on storage of “special files.” For unlimited docs accounts there is a 100GB (100MB maximum individual file size) limit on storage of “special files.” “Special files” include files like executable binaries, database dumps, etc. Purchase additional 100GB plans for more ‘special file’ storage.
-
FZsolt15
aktív tag
Surdoc
Ehhez mit szóltok? 100 GB. -
Lui04
aktív tag
A minust senkinek nem ajánlom. Én azt használtam backupra, de amikor szükségem lett volna a feltöltött cuccokra, nem volt meg egyik sem csak egy nem létező oldalra dobált át mindig.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van esetleg vkinek vmi infója arról, hogy a közeljövőben lesz-e vmi tárhelynövelő akció a Dropboxnál?
-
sryman
csendes tag
Sziasztok! Ha valaki dropboxban alám regisztrál kb mennyi idő alatt kapom meg a +500 megámat? Mert már kb fél napja történt a regisztráció és még semmi....
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest