- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldoble
aktív tag
-
dragon1993
őstag
válasz
Bélaaaa #4235 üzenetére
Ha ott módosítok egy fájlon akkor az egész konténert újra kell tölteni G Drive esetén.
Egyenlőre cryptomator-t néztem ki magamnak, mert ez nem egy nagy fájlban tartja a dolgokat, a google drive több példány futtatásnak kell még utána járnom, de hátha tudtok valami egyszerűbbet. -
Edi77
őstag
válasz
Bélaaaa #3296 üzenetére
Én is most költözöm a Drive-ra.. olyan mértékben szemét húzásnak tartom ezt a tárhelycsökkentést (adatvesztéssel együtt), h törlöm is a fiókomat és vissza sem regisztrálok többet. Nagyot csalódtam, ez volt számomra a legkezelhetőbb és legátláthatóbb tárhely. Remélem, h jó sokan elpártolnak majd tőlük.
-
válasz
Bélaaaa #1879 üzenetére
Tegnap este kaptam tőlük egy levelet: "Get 25GB storage for free! ... As you signed up to Tresorit for Android, you can now grab 25GB secure storage space for free in the following 8 days."
Sajnos csak úgy jön össze a 25 gb: 5 gb asztali kliens + 5 gb Android + 15 gb meghívós (5 ismerős x 3 gb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest