Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #14668 üzenetére
Egy tipp, amit megpróbálhatsz: szilárd étel, amit szeretsz, kajáld... és amikor már úgy érzed, muszáj innod, akkor kapd be a tablettát, és mehet rá a víz... a szád/torkod még azt hiszi, kaja, simán lecsúszik. ( így egy marék tabletta is lemegy egyszerre )
Kieg: ne, nem mélyen a szádba, hanem előre! ... mert ez a másik szerintem baromság, hogy jó mélyen tedd a nyelvedre, mindig ezt nyomták nekem is kiskoromban... na úgy nem bírok lenyelni én sem semmit.... aztán rájöttem ( allergia miatt sokáig szedtem tablettákat, jó keserűeket, amit pont remekül érezni a nyelv hátsó részén és közben jöttem erre rá ), hogyha elől, szinte a nyelvem hegyére teszem, akkor a vízzel lendületből leszáguld mire észrevenném...
Ha nagyon nem megy: ízületre van folyékony kollagén, és szerintem a többi szokásos ( MSM, glükózamin, kondroitin) meg kapszulásból feloldható vízben.... nem tudom milyen íze lesz, de szerintem rohadtul nem számít, hogy feloldod... Vagy ha kiszámolva nem drágább, akkor Arthro Guard Liquid... és nem kell vacakolnod a feloldással
Szerk: Tovább olvastam, már rég megtaláltad
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest