Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Igen, a 11.10 után vesztem el én is. Már egy ideje gyűjtöm az erőt, hogy egy jó disztrót találjak, ezért is próbáltam meg a Fedorát. Sok jót hallottam róla, meg tetszett is. Viszont telepítés után úgy éreztem magam, mint anno XP után az Ubuntu alatt és most nem érzek magamban annyi erőt, hogy ezt megszokjak. Egyszer biztosan visszatérek, mert nem hagyhatom ennyiben, de még nem érett meg

Bepróbáltam én is sok disztrót, most az Elementary OS van fent, ez egész vállalható. Annak ellenére, hogy még csak béta, azt mondták, hogy stabil. Idehaza csak 2-3 hetente vagyok hétvégén, szóval az sem baj, ha néha megborul. Ígéretes egyelőre. Köszönöm a tippeket, ha ez nagyon használhatatlan, akkor megnézem majd a soron következőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest