- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Igen, a 11.10 után vesztem el én is. Már egy ideje gyűjtöm az erőt, hogy egy jó disztrót találjak, ezért is próbáltam meg a Fedorát. Sok jót hallottam róla, meg tetszett is. Viszont telepítés után úgy éreztem magam, mint anno XP után az Ubuntu alatt és most nem érzek magamban annyi erőt, hogy ezt megszokjak. Egyszer biztosan visszatérek, mert nem hagyhatom ennyiben, de még nem érett meg

Bepróbáltam én is sok disztrót, most az Elementary OS van fent, ez egész vállalható. Annak ellenére, hogy még csak béta, azt mondták, hogy stabil. Idehaza csak 2-3 hetente vagyok hétvégén, szóval az sem baj, ha néha megborul. Ígéretes egyelőre. Köszönöm a tippeket, ha ez nagyon használhatatlan, akkor megnézem majd a soron következőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Óra topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs