- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Ja, a PPA hiányozhat, nem kétlem, és sajnos sok csomag van, ami csak deb, és nincs rpm. Én próbálom a kereslet-kínálatot összehangolni, szóval ha nincs rpm, keresek alternatívát, vagy ugye lehet nyígni bugzillában, meg pár helyen, hogy kerüljön be rpm-ként valamelyik tárolóba. PPA-hoz hasonlóan vannak egyébként személyes tárolók, de nem olyan sok. (Egyébként a PPA-val szerintem az a baj, hogy azzal lehet szétgányolni a rendszert, mert nem tudsz QA-t a PPA variációkra)
A Shell meg egy tök képlékeny dolog még, érdemes olvasni a shell levlistát, meg gyakran nézni a wiki-t, még akár beledumálni is lehet. Az értesítések: nekem úgy tűnik, hogy ha nem vagy sokáig aktív, akkor amikor visszajössz a géphez, automatikusan feldobja a message tray-t :-)
Nekem ami hiányzik, az a letöltési sebesség monitor, de szerintem belövöm rá a conky-t majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest