- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller #2500 üzenetére
igen, elég képlékeny a shell, de úgy tűnik nagyon konokul ragaszkodnak a saját igazukhoz a srácok. valaki írta is pont ma a levlistára, hogy aki olvassa rendszeresen, az láthatja, hogy kb arról szól az egész, hogy jönnek a bírálatok és ötletek, és vagy merev ellenállásba, vagy leszólásba torkollanak a fejlesztők részéről, mert szerintük ez így lesz jó.
az ilyen kis appletek nekem is hiányoznak. én a cpu és memória használatot szoktam kitenni, meg az időjárást. bár ezek elférnének az alsó sávon (amiből btw remélem lesz más design is, mert az a félátlátszó gradiens csík nem illik a rendszer imázsába szerintem), de jelenleg egyáltalán nincsenek. plusz ami halálra idegesít, hogy amik ott megjelennek értesítések, a mouseover-re oldalra csúsznak, hogy megjelenjen a címkéjük, de ilyenkor a szövegre nem lehet kattintani, ne megy gombként működik az egész, de ha meg véletlenül túlhúzom pár pixellel az egeret az ikonon, akkor máris átugrik a következő elemre, és az csúszik ki. nem túl ergonomikusszerintem ez az értesíŧésgyűjtő eddig nem lett igazán jó.
vizsont ha nem megyek el a géptől, nem kapcsol be a screensaver sem, meg semmi, akkor nem dobja fel a notification bar-t magától (nem is lenne jó, ha mindig látszana, akkor gyakorlatilag két panelessé válna megint az egész), és ilyenkor nem látni, hogy történt valami.
ezt meg is írtam a listára, jött rá egy-két válasz, kb sikerült megértetni velük a problémámat, de azóta leült a téma, nem tudom, hogy kezdenek-e vele valamit majd.amúgy én erre a bejegyzésre gondoltam ám: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest