Hirdetés
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, elég képlékeny a shell, de úgy tűnik nagyon konokul ragaszkodnak a saját igazukhoz a srácok. valaki írta is pont ma a levlistára, hogy aki olvassa rendszeresen, az láthatja, hogy kb arról szól az egész, hogy jönnek a bírálatok és ötletek, és vagy merev ellenállásba, vagy leszólásba torkollanak a fejlesztők részéről, mert szerintük ez így lesz jó.
az ilyen kis appletek nekem is hiányoznak. én a cpu és memória használatot szoktam kitenni, meg az időjárást. bár ezek elférnének az alsó sávon (amiből btw remélem lesz más design is, mert az a félátlátszó gradiens csík nem illik a rendszer imázsába szerintem), de jelenleg egyáltalán nincsenek. plusz ami halálra idegesít, hogy amik ott megjelennek értesítések, a mouseover-re oldalra csúsznak, hogy megjelenjen a címkéjük, de ilyenkor a szövegre nem lehet kattintani, ne megy gombként működik az egész, de ha meg véletlenül túlhúzom pár pixellel az egeret az ikonon, akkor máris átugrik a következő elemre, és az csúszik ki. nem túl ergonomikus
szerintem ez az értesíŧésgyűjtő eddig nem lett igazán jó.
vizsont ha nem megyek el a géptől, nem kapcsol be a screensaver sem, meg semmi, akkor nem dobja fel a notification bar-t magától (nem is lenne jó, ha mindig látszana, akkor gyakorlatilag két panelessé válna megint az egész), és ilyenkor nem látni, hogy történt valami.
ezt meg is írtam a listára, jött rá egy-két válasz, kb sikerült megértetni velük a problémámat, de azóta leült a téma, nem tudom, hogy kezdenek-e vele valamit majd.amúgy én erre a bejegyzésre gondoltam ám: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Witcher topik
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem ez az értesíŧésgyűjtő eddig nem lett igazán jó.