-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Szerintem így elsőre tesztre, egész jól sikerült!
CTRL + felfele nyíl -> ki/be kapcsolás
CTRL + jobbra nyíl ->váltás teljes járműszerelvény kiírása
(pl.: súly+traktor+pótkocsi+pótkocsi), rövid név között (pl.: traktor+pótkocsi)
CTRL + balra nyíl -> betűszín váltás (fekete, vagy fehér)Továbbá, ha már állattenyésztéssel is foglalkozunk, akkor azzal kapcsolatos hasznos infókkal is ellát bennünket, pl.: ha a termelékenység kevesebb 100%-nál.
Ajánlom mindenkinek, hibamentes, ill. érdemes lesz később is rákeresni, hátha nagyobb betűméretet kap. Jelenlegi verzió: 2.4
-
őstag
őstag
A pótkocsi bebicskázással kapcsolatos észrevételedhez annyit tennék hozzá, hogy analóg irányítóval "ésszel" fékezve, nem tövig nyomva a féket simán elkerülhető a pótkocsi hátsó tengelyének oldalirányú kicsúszása.
Amúgy ha közelről nézed a szerelvényt akkor látni, hogy padlóféken állóra fékeződnek a kerekek a vontatón is és a pótkocsin is. Megfelelő tömegű vontatóval stabilabb a szerelvény. Én egy alacsony platós MAN billencset használok vontatónak (erre könnyebb felrakni a forgácsot a rakodógépekkel, van agrar verzió is ballonos gumikkal), és hozzá illő pótkocsitvégsebesség 81 km/h
-
zsiz
őstag
itt nézz szét. konzolvilag.hu vagy media markt tuti bolt, de akármelyikből rendelheted.
-
juhiati
aktív tag
7500ért láttam ujesbéset valahol mondjuk megrendelős még egy ezres mire nálad van.
DE a mediamarkos faszi se mondott hülyeséget mert ha vezetéknélkülit veszel az olyan 12-3at kóstál + hozzá egy wireless receiver 4-5k+ mire kiviszik ott a 20as. Poén
Szerk:
Ittenvane hétezeröccázéNyílván és is berendelek.
-
Fel
addikt
Ez a rönkhordós futó úgy bugos, ahogy van. Rendszerint ha lerakom valahová, majd később újra arra járok, akkor tuti nem úgy találom, ahogy előzőleg hagytam.. Mindig forog. Volt, hogy otthagytam a placcon a többi eszköz mellett, aztán mindig eltolta őket..
Találkoztam egy még idegesítőbb dologgal is... Rakodtam, elvittema fát a helyére, viszamentem rakodni, erre a gém nem reagál, se fel, se le, semerre nem mozdul.. Eleinte azt játszottam, hogy reseteltem a futót, és mehettem érte a tanyámra... De utána átálltam arra, hogy mikor előjött a probléma mentettem, kiléptem, majd újra betöltöttem a mentést.
Az hogy a gém hogy áll, a fogó hozzáér-e a futó alvázához nem oszt, nem szoroz.
-
őstag
őstag
A felsoroltakon kívül van még működő tükör is High grafikától felfelé. Én azért azt mondom, hogy ami a játék része az jobb és igényesebb mint a legtöbb mod. A koszolódás fokozatos és sokkal jobban néz ki mint a mosható 2013-as modok. Az eszközöknek van teljesítmény igényük. Ezek fontos aprósgok.
Mindenképpen előrelépés a játék, az eredeti alapjátékkal kell összehasonlítani, akkor látszik a különbség. Modok erre is jönnek folyamatosan. -
pokers
senior tag
Így igaz, képes legurulni a domb aljáig. Ez az egyik.
A másik, hogy vannak "szellem" rönkök, amiket látsz, de megfogni nem tudod, és még járművekkel is átmehetsz rajtuk
A skorpió eszméletlen hatékony, félméteres léptékkel tudod állítani a vágáshosszt egész 5m-ig. Vigyázni kell vele, mert seperc alatt kiirtható vele az egész erdő, csak utána az összes hajad kitéped, mire felpakolod, vagy ledarálod a rönköket
Amit hiányolok, hogy nincs a gépparkban olyan eszköz, amivel ki lehetne vonszolni a kivágott fákat a dimbes-dombos területről, hogy ne guruljanak össze-vissza. -
fRooStzzZ
senior tag
Ha ejjel el jutok odaig, hogy vegyek ilyen gepeket, akkor tudok majd valaszolni a kerdesre.
De mivel holnap este 11ig dolgozom, igy ha most este / ejjel nem jutok el addig, ez csak vasarnapra derul ki.
"csalni" nem szeretnek, +penz, atirni a raktarmennyiseget stb..
De a 200k eurobol mar a felet sikerult visszafizetnem, es a raktarban is van mar tartalek.Igen. Vissza nezve a videot, tenyleg beleer.
Nekem ilyenek fel sem tunnek..zsiz.
Koszi az infot, akkor meglesem majd az adott helyeket.
Nagyon meg nem neztem szet, csak a kotelezot szallitottam. -
fRooStzzZ
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ASUS TUF Gaming F16
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged