Új hozzászólás Aktív témák

• ObiGabi

aktív tag

Szép estét!

Volt időm kicsit próbálgatni az új verziót... vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.

Kétség kívül mutat javulást a 13-mas verzióhoz képest: szebb grafika, részlet gazdagabb kidolgozás a gépek és szerszámok esetében (bár sokat még nem próbáltam), a homlokrakodóra felakasztott eszközök már nem lötyögnek, a raklapok jobban szállíthatóak, a domborzati viszonyoktól, ill. terheltségtől függően változik a traktorok menet tulajdonsága. Ami viszont számomra kicsit érthetetlen, a traktorok kerekeinek elfordításakor a sárvédő beleér a blokkba, amin megakad, de a kerék tovább fordúl. Ez elég amatőr hiba. A világítás felkapcsolásakor megakadó játék pedig lassan már a cég névjegyévé válik. Ugyan beépítették a működő mérleget, de a 2011-es kiadásban ennél komolyabbat alkottak a modderek. A térképekkel sokat nem bíbelődtek, a 2-es számú térkép, ha emlékeim nem csalnak, akkor a 2013 Titanium kiadásban is benne volt. Kicsit olyan érzésem van, mintha fél év alatt hozták volna össze. Demo sem jelent meg. Inkább mondanám 2013 3.0 -nak, mint ahogy azt már korábban valamelyikőtök írta a 13-mas fórumban. Ha jobban belegondolunk a koszolódás, a keréknyom, a mérleg, a fa kitermelés, a növények taposása már a 11-es verzióban is elérhető volt, modok révén ugyan, de működött, a 13-ban ezeknek hivatalosan még nyoma se volt. El kellett telnie 4 évnek, hogy alapból megkapjuk.

Anno a 2013-mas verziót is nagyon vártam, az újdonság erejével hatott rám, de néhány hét elteltével, kb. egy fél évre visszakerült a lemez a tokjába és maradtam a korábbi verziónál. Most úgy érzem ezzel is így lesz.

De nem akarom elvenni azok kedvét, akik az előző részeket kihagyták! Számukra ez egy teljesen új, felfedezésre váró világ, melyhez kellemes időtöltést kívánok!

Hirtelen ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák