Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ObiGabi

aktív tag

Üdv Mindenkinek!

Kicsit meglódult a fórum, mióta nem jártam itt.

Szeretnék pártatlan maradni, de...

Nem az a baj, hogy újonc, hogy helytelenül ír, hanem az, hogy lusta! Lusta kicsit törpölni a megoldáson, egy kicsit akarni, hogy önerejéből megoldjon egy problémát. De még arra sem veszi a hajlandóságot, hogy a létező megoldást megkeresse. Ha minden nap ugyan azokat a kérdéseket tennék fel az új tagok és minden nap leírnánk ugyan azokat a válaszokat (de nem írnánk), nagyon unalmas lenne a fórum. Anno a 2011-es verziónál nekem is sok kérdésem volt, de mivel már több száz hozzászólás született, én meg kezdő voltam, gondoltam más is járt már hasonló cipőben, biztos kapott rá választ. Elkezdtem olvasni a legelső hozzászólástól. És láss csodát: meg volt a kérdésemre a válasz! Pedig ekkor még nem is voltam fórum tag, csak olvastam. Most kérdezhetné valamely új tag, hogy: olvassak el több, mint hétezer kommentet? Nem! Meg kell tanulni olvasni a sorok között: el kezded olvasni a bekezdést, ha kapcsolódik a témája a problémádhoz, tovább olvasod, ha nem mész a következő bekezdésre, vagy hozzászóláshoz. Ennyi.

Az a baj, hogy rohanó világban élünk, mindenkinek, minden azonnal kell és mástól. Aztán ahogy megvan az infó felhasználja az illető és megy is tovább. Mivel azonban nem önerejéből szerezte meg, szinte azonnal el is vész. Értéktelenné válik a számára. Hmmm... kicsit déjà vu érzésem van... FS2011 fórum 1484-es hozzászólás

További szép estét és jó farmerkodást!

Új hozzászólás Aktív témák