Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit meglódult a fórum, mióta nem jártam itt.
Szeretnék pártatlan maradni, de...
Nem az a baj, hogy újonc, hogy helytelenül ír, hanem az, hogy lusta! Lusta kicsit törpölni a megoldáson, egy kicsit akarni, hogy önerejéből megoldjon egy problémát. De még arra sem veszi a hajlandóságot, hogy a létező megoldást megkeresse. Ha minden nap ugyan azokat a kérdéseket tennék fel az új tagok és minden nap leírnánk ugyan azokat a válaszokat (de nem írnánk), nagyon unalmas lenne a fórum. Anno a 2011-es verziónál nekem is sok kérdésem volt, de mivel már több száz hozzászólás született, én meg kezdő voltam, gondoltam más is járt már hasonló cipőben, biztos kapott rá választ. Elkezdtem olvasni a legelső hozzászólástól. És láss csodát: meg volt a kérdésemre a válasz! Pedig ekkor még nem is voltam fórum tag, csak olvastam. Most kérdezhetné valamely új tag, hogy: olvassak el több, mint hétezer kommentet? Nem! Meg kell tanulni olvasni a sorok között: el kezded olvasni a bekezdést, ha kapcsolódik a témája a problémádhoz, tovább olvasod, ha nem mész a következő bekezdésre, vagy hozzászóláshoz. Ennyi.
Az a baj, hogy rohanó világban élünk, mindenkinek, minden azonnal kell és mástól. Aztán ahogy megvan az infó felhasználja az illető és megy is tovább. Mivel azonban nem önerejéből szerezte meg, szinte azonnal el is vész. Értéktelenné válik a számára. Hmmm... kicsit déjà vu érzésem van... FS2011 fórum 1484-es hozzászólás
További szép estét és jó farmerkodást!
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest