Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz underdark #2059 üzenetére

valószínűleg igen
    a legtöbb moddal nekem is pont ez a bajom
    már eleve a játék is helyenként irreális, hardon egy fokkal jobb a helyzet
    a legtöbb mod a vicc kategóriába tartozik, gyorsulás, sebesség, űrtartalom, munkaszélesség, ár, vagy akár az általad említett mennyiség miatt

lehet, hogy én gondolom rosszul, de azért szimulátor, hogy minél többet visszaadjon a valóságból
    így a koszolódó, poroló, szántásban billegő, a ráakasztott tehertől lelassuló, működő műszerfalú gépek élethűbbé teszik az élményt

sokkal több nincs is ebben a játékban, mert valódi játékmenet vagy küldetés nélkül konkrét elérhető cél nincs csak az élmény, ettől függetlenül jó az egész csak lehetne még jobb
    annyi mindent tehetnének bele, kezdetben bérelni a földet, előre leszerződni feldolgozókkal, aztán jön az aszály, a jégeső, a kártevők, a belvíz, csúszik az aratás, elromlik a gép, váltakoznak az évszakok ... és még sokáig lehetne folytatni
    de ez a gazdasági oldala lenne a dolognak, itt meg inkább a gépkezelés marad, pedig a kettő együtt jól megférne

én most két modot használok ezt az olcsó kis hatékonyságú mindenes takarmányozót ami nem hagyja lent kanyarban a füvet és nem kerül 400 ezer dollárba
    meg egy pótkocsit ami fogad füvet is (nem értem a játékban miért nincs ilyen, értelmetlen, hogy egy pótkocsiba lehet szecskát rakni de füvet nem)

Új hozzászólás Aktív témák