Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz gabitó #2114 üzenetére

Hali.
    Magyarosítás a Bassumer Landhoz?? :Y
    Akkor kérem én is a V4 verzióét meg a 3.8 asszem van még meg.
    :)) Mellesleg, a Pakkot már állítom össze. sőőt, a Csőrös Peterbillt helyett, egy Újabb, 4 tengelyes, amiből 2 kormányzott tengely, Freightlinerrel akarom lecserélni, mert a Daf után pl, totál szépen, billegés nélkül megy utána, a Peterbillttel meg kanyaroknál felemelkedik az egyik oldala a pótnak! Hiába írtam át már a súlyát 1-ra, többre nem akarom mert akkor a gyengébb gépekkel nem lehet szépen húzatni vagy tolatni vele. Így egyik nap leszedtem egy már régóta ismert, 2 darab Bálaszállító pótos ugyan olyan szín Freightliner pakkot, és ebbe akarom összetenni a Peterbillt trailerjét IS. :) Így, 2 bálás póttal és egy hűtős trailerrel lesz egybe. ;) Ehhez persze, át kellett 3-3 fájlformátumot alakítanom, 3-3 olyan fájlá, ami kell. vagyis, dll-t kellett xml-be konvertálnom, vagyis át mentenem, a PDF formátumot, ami a gép (elvileg i3d-je) át kellett alakítanom i3d fájlá hogy jó legyen. Plusz, mivel nem 2011 be való, így át kellett írnom mindhárom XML-t, az még hátravan, hogy a modDesc.xmlt átírjam. Ez a pakk amúgy 1 darab Zipbe van ömlesztve, sajna így akinek kell, így tudja bárhonnan leszedni ahol megtalálja még egyáltalán. És, még csak most fogom tudni letesztelni játékban, hogy jók e a cuccok benne. :S Remélem szépen működik. Ha nem akkor sajna inkább keresnem kell másikat ami már át van téve 2011-re.

Új hozzászólás Aktív témák