- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Találkoztam hasonló problémával én is. Esetemben az volt a gond, hogy nem állítottam be a vágóasztal szélességét, hanem nullán hagytam. Ajánlom figyelmedbe a Claas Lexion 770T -t. Ez No1! Van rajta lézer (5-ös gomb), amivel be tudod lőni, hogy egyenesen menjen, mielőtt felveszel rá egy dolgozót. Mosható is, de elég sokáig kell súrolni, hogy ismét csillogjon, villogjon (az eső csodákra képes). Ha az eredeti kukoricaadaptert kicsinek találod, akkor letölthetsz egy nagyobbat.
Permetezni vetés után, ill. vetéssel egy időben, vagy a beérés előtt bármikor lehet. Ha nagy területet akarsz bevetni és permetezni egy lépcsőben akkor próbáld ki a ezt Xeriont.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- PC Architech NOVA Gamer PC
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest