Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Találkoztam hasonló problémával én is. Esetemben az volt a gond, hogy nem állítottam be a vágóasztal szélességét, hanem nullán hagytam. Ajánlom figyelmedbe a Claas Lexion 770T -t. Ez No1! Van rajta lézer (5-ös gomb), amivel be tudod lőni, hogy egyenesen menjen, mielőtt felveszel rá egy dolgozót. Mosható is, de elég sokáig kell súrolni, hogy ismét csillogjon, villogjon (az eső csodákra képes). Ha az eredeti kukoricaadaptert kicsinek találod, akkor letölthetsz egy nagyobbat.
Permetezni vetés után, ill. vetéssel egy időben, vagy a beérés előtt bármikor lehet. Ha nagy területet akarsz bevetni és permetezni egy lépcsőben akkor próbáld ki a ezt Xeriont.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Futás, futópályák
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest