Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz larpi #1429 üzenetére

ÁÁh, azt abbahagytam mert valami gixer lett vele, úgyhogy egy újat kezdek majd. Most szedtem le egy 10 fruitos mapot, azt átméretezem a normál gyári méretről 4 szeres méretre, aztán nekiállok alkotni. Csak az Aszfaltos úttal lesz hosszú dolgom, mert majd át kell méreteznem 2 szer is. egyszer a normál méretről a 4szeres maphoz méretezem, nagyítom, utána elhelyezem a mapon, majd mentem. ezután fogom, és az út szakaszainak minden egyes darabját, az eredeti méretre, EGYENKÉNT vissza kell méreteznem, ráadásul, ki kell pótolnom is majd, mert a hosszából is majd vissza kell vennem a normálra, és így, sok helyen rések lesznek. Sajna ha ki van az úthálózat nagyítva, (amit egy leeremap) nevű mapról szedek ki amire az út már van téve. Vagyis, az Út hálózat lesz a leg nehezebb meló. Ahogy látom, a teheneknek ki van jelölve a karám területe, így azzal se igen kell bajlódnom, csak majd az úthálózatot át kell forgatnom is, hgy az a rész essen a tehenes részhez, ahova a farmor akarom letenni is. :) Vagyis, a tehenek a farm mellett lesznek remélhetőleg. :S Ez igazából a leggázosabb meló egy mapban. A triggereket egyszerűbb beilleszteni. Most meglesem a letöltött mapot, hogy tényleg rajt e a tehenes rész, aztán kinagyítom. ami igazából csak 2-3 kattintás. :) Töltöttem le PNG kép pakkot, amit csak be kell másolni a map01 sárga mappába, és kész is a nagyítás. :D Aki ért a map szerkesztéshez és szeretné a linket, írjon rám privin!

Mellesleg, nem nehéz amúgy egy új mapot is összedobni! :)) Énnekem mindig csak a map méretével van bajom. :D Nekem az eredeti gyári map méret kicsi. Én szeretek sokáig menni a gépekkel, stb mert így fogy az üzemanyag is meg a pénzem is ezért. Emellett, minél nagyobb a föld, annál több trágya, permet stb kell és ez is sok pénzt szed le legalább. Mert hát, egy idő után, már annyi a pénzem sokszor, hogy nem tudom hova tenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák