Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
ÁÁh, azt abbahagytam mert valami gixer lett vele, úgyhogy egy újat kezdek majd. Most szedtem le egy 10 fruitos mapot, azt átméretezem a normál gyári méretről 4 szeres méretre, aztán nekiállok alkotni. Csak az Aszfaltos úttal lesz hosszú dolgom, mert majd át kell méreteznem 2 szer is. egyszer a normál méretről a 4szeres maphoz méretezem, nagyítom, utána elhelyezem a mapon, majd mentem. ezután fogom, és az út szakaszainak minden egyes darabját, az eredeti méretre, EGYENKÉNT vissza kell méreteznem, ráadásul, ki kell pótolnom is majd, mert a hosszából is majd vissza kell vennem a normálra, és így, sok helyen rések lesznek. Sajna ha ki van az úthálózat nagyítva, (amit egy leeremap) nevű mapról szedek ki amire az út már van téve. Vagyis, az Út hálózat lesz a leg nehezebb meló. Ahogy látom, a teheneknek ki van jelölve a karám területe, így azzal se igen kell bajlódnom, csak majd az úthálózatot át kell forgatnom is, hgy az a rész essen a tehenes részhez, ahova a farmor akarom letenni is.
Vagyis, a tehenek a farm mellett lesznek remélhetőleg. :S Ez igazából a leggázosabb meló egy mapban. A triggereket egyszerűbb beilleszteni. Most meglesem a letöltött mapot, hogy tényleg rajt e a tehenes rész, aztán kinagyítom. ami igazából csak 2-3 kattintás.
Töltöttem le PNG kép pakkot, amit csak be kell másolni a map01 sárga mappába, és kész is a nagyítás.
Aki ért a map szerkesztéshez és szeretné a linket, írjon rám privin!Mellesleg, nem nehéz amúgy egy új mapot is összedobni!
Énnekem mindig csak a map méretével van bajom.
Nekem az eredeti gyári map méret kicsi. Én szeretek sokáig menni a gépekkel, stb mert így fogy az üzemanyag is meg a pénzem is ezért. Emellett, minél nagyobb a föld, annál több trágya, permet stb kell és ez is sok pénzt szed le legalább. Mert hát, egy idő után, már annyi a pénzem sokszor, hogy nem tudom hova tenni. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagyis, a tehenek a farm mellett lesznek remélhetőleg. :S Ez igazából a leggázosabb meló egy mapban. A triggereket egyszerűbb beilleszteni. Most meglesem a letöltött mapot, hogy tényleg rajt e a tehenes rész, aztán kinagyítom. ami igazából csak 2-3 kattintás.
Aki ért a map szerkesztéshez és szeretné a linket, írjon rám privin!
Énnekem mindig csak a map méretével van bajom.