- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MIUI / HyperOS topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
A Gordons Big Mapot keressétek meg modhosteren.
Én ezen játszogatok, és tök jó. Nem sok növény van benn, de az alapokon kívül, ahogy a Giants Editorban és a Notepad ++ ban megnyitva, burgonya és cukorrépa is van. de van még 1-2 valami. Most alakítom picit át épp a farmot, mert nem igen tetszett.
Remélem működni fog. jah, meg 1 helyen nyitok egy útszakaszt, hogy összekössek 2 területet, hogy ne kelljen annyit menni. Emellett, teszek bele 1-2 újabb épületet.
Tejipart pl, hogy vajat szállíthassak, vagy épp kenyérgyárt és Lidl-t
Vagy Aldit. Még nem tudom.
Plusz 1-2 leadó és felvevő pontot. hogy pl a tejet felvehessem a tejiparnál a teherautóra, és átszállíthassam az Aldiba stb.
Príma kis map szerintem.
Jah, és nincs bad allock. Majd még írok róla infót ha végeztem. 
Új hozzászólás Aktív témák

- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ezen játszogatok, és tök jó. Nem sok növény van benn, de az alapokon kívül, ahogy a Giants Editorban és a Notepad ++ ban megnyitva, burgonya és cukorrépa is van. de van még 1-2 valami. Most alakítom picit át épp a farmot, mert nem igen tetszett.
Remélem működni fog. jah, meg 1 helyen nyitok egy útszakaszt, hogy összekössek 2 területet, hogy ne kelljen annyit menni. Emellett, teszek bele 1-2 újabb épületet.