- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Érdekes bug!
Ott vagyok épp ahol a hajót felrobbantom és jön a helikopter. Szóval, tegnap miután 1 órán át lövettem magam cafatokká, éreztem, hogy valamit ki kéne találni mert így tök esélytelen vagyok. Az ötlet az volt, hogy mi van ha nem a hajó orrába futok hanem kiúszok a partra és elbújok egy fa mögé.
Ez az eddigi próbálkozásokhoz képest nem is működött rosszul, viszonylag jól védett a fa de mivel a robbanás idején még a vízben voltam (nem lehet 25s alatt kiérni), a robbanás igencsak levesz az életemből.
No, erre jött az ötlet, hogy mi van ha ott egy motorcsónak a hajó mellett, akkor tán kiérnék a robbanás elött és így tovább ellenállnék a helikopternek. ...tehát visszamentem a másik szigeten lévő vizijárműhöz és azzal jöttem visza a hajóhoz amikor is, a következő látvány fogad: hajó sehol (!!), csak a jobb és baloldali kötélhágcsók lebegnek a víz fölött
Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!
...hát ez van! Lehet, hogy akkora baromság volt az elképzelés, hogy a program ezzel tiltakozott ellene!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!