Új hozzászólás Aktív témák

• maflame

aktív tag

Érdekes bug!
    Ott vagyok épp ahol a hajót felrobbantom és jön a helikopter. Szóval, tegnap miután 1 órán át lövettem magam cafatokká, éreztem, hogy valamit ki kéne találni mert így tök esélytelen vagyok. Az ötlet az volt, hogy mi van ha nem a hajó orrába futok hanem kiúszok a partra és elbújok egy fa mögé.
    Ez az eddigi próbálkozásokhoz képest nem is működött rosszul, viszonylag jól védett a fa de mivel a robbanás idején még a vízben voltam (nem lehet 25s alatt kiérni), a robbanás igencsak levesz az életemből.
    No, erre jött az ötlet, hogy mi van ha ott egy motorcsónak a hajó mellett, akkor tán kiérnék a robbanás elött és így tovább ellenállnék a helikopternek. ...tehát visszamentem a másik szigeten lévő vizijárműhöz és azzal jöttem visza a hajóhoz amikor is, a következő látvány fogad: hajó sehol (!!), csak a jobb és baloldali kötélhágcsók lebegnek a víz fölött:)) Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!
    ...hát ez van! Lehet, hogy akkora baromság volt az elképzelés, hogy a program ezzel tiltakozott ellene!!

Új hozzászólás Aktív témák