- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #5447 üzenetére
Igen mester aktiváltam,nem tudom mi lehet a gond,de attól nyomom tovább jó móka. A páncél dolog sikerült kijavítanom úgy hogy megy a buli.
A vörös négyzet fehér felkiáltó jelel még mindig meg van,az egyik mocsok paladin bejött valahogy tempeny toronyba és durva írtásba kezdet, de hogy miért azt nem tudom.
-
-
genndy
addikt
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #5218 üzenetére
Letöltöttem,de úgy látom ,hogy a fájl mérete ugyanannyi,mint az enyémnek.Ahogy látom nagyjából ugyanazok a fájlok vannak benne ,de lehet,hogy az a probléma,hogy a fm manager nem jól működik,mert amikor föl telepíti a modot ,ki is pipálja ,de viszont a data mappa megnyitásakor nincs benne.És indításkor se keri az elején,hogy hol kezdek a 101-es menedékbe vagy a viskóba.De ha kicsomagolom és belehúzom,akkor megállás nélkül Wanderers Edition foos szöveg jelenik meg 10 másodpercenként,de a játék megy szépen.
A tools archive invalidationt kipipáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest