- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
Tedd csak fel újra, nem tudod milyen élményektől fosztod meg saját magad!
Véleményem szerint, ezeket használd, és játszd végig ilyen sorrendben, akkor tuti nem lesz kiábrándító a Fallout 3:1. Broken Steel DLC
2. Point Lookout DLC
3. Operation Anchorage DLC
4. The Pitt DLCA Mothership Zeta egy olyan sztori hosszabbító kieg, nekem nem jött át, egyszer végigvihető...
Persze a DLC-ket én nem is kezdtem el asszem 10-15-ös szint alatt, mert irdatlan nehezek, de erre asszem figyelmeztet is a játék, bár az lehet hogy csak a New Vegas-ban van...
Persze ha kicsit beleásod magad a Fo3 világába, modolhatod is, ezen az oldalon sok hasznos dolgot lehet találni.
-
-
op.erik
aktív tag
-
op.erik
aktív tag
Ha megvan a GOTY kiadás, az alapból tartalmazza a legfrissebb javítást és pluszban az összes DLC-t. Nem tudom magyarul milyen a játék, szerintem nem érdemes azzal vesződni, eredeti nyelven sokkal jobb... Legalábbis én beszélek angolul, és sokszor sokkal sz*rabb a fordítás. Amúgy ma már ha nem boldogulsz egy játékkal felmész a netre és megkeresed hozzá a walktrough videót.
-
op.erik
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5258 üzenetére
Nem dohányzom, nem tudtad bazzeg!
-
op.erik
aktív tag
válasz
Madara-san #5230 üzenetére
-
op.erik
aktív tag
válasz
Madara-san #5227 üzenetére
Az a gond, hogy a modokat az angol verzióhoz készítik, illetve azt veszik alapul. Na már most, ha nem tudja az ember, hogy a magyarítás milyen fájlokat változtat meg / ír felül, és rátesz valami modot, ami megkutyulja a dolgokat, akkor üt be a crash... Más játékokból kiindulva, a teljes honosításhoz gyakran nem csak nyelvi fájlokat kell megbuherálni, hanem scripteket, textúrákat, stb.
Gondolom ezért van az, hogy a magyarnál bugol, az angolnál meg szépen fut. -
op.erik
aktív tag
válasz
hubai1979 #5222 üzenetére
Nexus - ide beregelsz, rengeteg mindent le lehet tölteni és van sok játékhoz nexus oldal.
A FOSE kell a saját scriptek beágyazásához, illetve problémamentes futtatásához.
Telepítése: videóAztán az az ikonos baromkodás nem kell, helyette a FoMM-ben beállítod hogy a játék melyik exe-ről indítson. Ha minden fasza, Launch FOSE vagy valami ilyen lesz az indító billentyűn.
-
op.erik
aktív tag
Skaccok a FOOK 2-ről mi a véleményetek? Tudom nem egy új mod, de megtaláltam a FO3-t és kerestem hozzá valami ultramodpackot, hogy ne legyen olyan átlagos a játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest