- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
nahát ebben igazad van-------------tudod mi volt a jó.........Padree mindig campelt,te mentél előre mint a bolondgomba B+--én meg össze vissza,,HÁT igen mondjuk Múltkor Fearushosokkal aoc meg valami dak ellen jó volt,velük tudtam összhangban lenni,,,,,,,,,De ebben teljes mértékben igazad van,ha össze lennénk szokva azért más score lehetne....
Emlékszel amikor dak ellen volt az első war...nemrég?dak volt az?
Azért az ajándék volt............B+
padrre kabozott egyfolytában allt.-)) -
GC-EvElyN-
senior tag
Nos, úgy értem, nem volt bunkó egyik fél sem különösebben, de onnan Gonzo, innen meg Magi nem tudja vagy nem akarja helyén kezelni a dolgokat. LEK, PH, FMJ. Gyalázás lenne, ha a többieket rá tudnám venni egy kis fearezésre
De most nehogy nekem essen mindenki
Felkelek ne aggódj, még csak fel sem kell keltened
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Nos, csak ''magával ragadott'' Kratos hsz-e, egyzserre olvastam el a mai napi termést, és akkor tartottam ott a nőfogó nyálcsurgatás vagy mi után, hogy megnyilvánulásra vetemedjek.
Képet csinálok,most pedig megyek aludni...
HOgy miért van ez a balhé, én nem is tudom...
Azt hozzá kell tennem, hoyg Gonzo-n kívül azért az FMJ klánba tartozó vagy nem tartozó(Sven) játékosok, nem ragadtatták el magukat, és normálisak voltak. Persze, ha figyelembe vesszük a felfokozott idegállapotot mindkét részről
Szépjóéjt
Ja és dájozni fogom
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
figyuka olyan embereknek akik direkt ezért regelik magukat,hogy ide beírhassanak,,,,,hagyjuk hiányzik valami ami I-vel kezdődik.ennyi.---buta ember mindig jobban tudja úgyhogy ki enged? a fórumon inkább mi..............igaz régebb óta vagyunk-de okosabbak is---------ennyi--téma off
-
Kr/\toS
senior tag
Akkor hogy tisztán láss:
Az FMJ-t én és Joker alapítottuk.Az új tagokat szintén én invitáltam meg, és jött Zed, CloseComb4t, Gonzo és most Sniper.
Amúgy nincs itt semmi lelki görcs, csak nem tartottam valósnak az állításod. Még ha privát mondod valakinek nem is foglalkoznék vele, de ha fórumon nyilvánosság előtt teszed ezt azt nem fogom szó nélkül hagyni. Mindezt Harag nélkül mondom.
Merthát ezért az egyért megy a dolog: a respect-ért (ha gyűlölsz ha szeretsz ha köpködsz az akkor is ott van). És az ilyen alaptalan hozzászólások lehúzzák ezt.
Most őszintén, én azért párszor beletapostam a földbe a PH!-s gárdát! Mégsem jöttem be ide nagyzolni, minden egyes nyert public meccs után.
Nah igen a dream team nem volt jelen biztos csak azért.... -
SnIpEr2
csendes tag
Tisztelt Detox!
Illedelmesen szeretném felhivni a figyelmedet egy pár dologra:
FMJ nem LEK. Sniper, Gonzo, és Te is LEKesek voltatok, és attól hogy egy előtagot megváltoztattok ugyanazok vagytok, ugyanazok akiket ELVERTÜNK
Lehet hogy elvertétek a LEKeseket de nem feltétlenül kellene összehasonlitani a mostani FMJ teammel! Ráadásul Kratosnak semmi köze nem volt a LEKhez ö az XFF nél játszott!
Akiket Ti lenyomtatok ott csak Gonzo volt egyedül a jelenlegi FMJböl! Ugyhogy jómagam és Zed barátom sem vett részt a waron! Szeretnélek megkérni arra, hogy ne minösitsd le a játékomat ugy hogy jelen sem voltam a waron! A statot láttam nice wint arattatok! Ez van ezt el is fogattuk!
Ez az egész marhaság ami folyik a forumon az egy normális ember számára elég nevetséges lehet.Itt most igazábol nem szeretnék állástfoglalni! Ez csak egy vélemény!
Ideje lenne pontot tenni erre a badarságra és elkezdeni a warszervezést és majd akkor eldöl minden!Mégegyszer elmondom légyszives ne hasonlitsd a LEKet az FMJhez!Nem sok köze van hozzá!!!
Köszönettel:<<{FMJ]SnIpEr
Elnézést ha megbántottam vkit(et) -
<<{FMj]Gonzo
csendes tag
Ezzen lehet megint vitázni jó sokat, de ! még vitázunk addig már régesrégen lehetett vólna szervezni egy értelmes és normális wart.
Ami nem két ellenséges klán közt zajlik ha nem két Magyar klán közt akik mókáznak.
És a viták végére is ugyan csak ................
<<{FMJ]Gonzo -
#Cyber||Sven
csendes tag
Nem arról van szó hogy innentől kezdve fórumozzál az FMJ (szánalmas gondolat pláne hogy le van írva). Ha a klánnal van bajod oda gyere anyázni...
Köszönöm... Asszem nem azt ahangot ütöttem meg veled amit visszakaptam... Ezt is külön köszönöm... Az meg hogy az intelligencia hol veri ki a biztosítékot??? Tessék el lehet olvasni a Hsz-ek ben. Ha ki nem törölteted ahogy szokásotok. Puszillak jóbarát. -
GC-EvElyN-
senior tag
Hali
Dehogy haragszom! Ha haragudnék, azt biztos lehetsz benne, hogy tudtodra hoznám,nem hallgatnék, abban teljesen nyugodt lehetsz
RoMeO élt, él, és élni fog.... Ameddig JuL1EtT engedi, ez is igaz, de egyelőre nem kell aggódnod, megtartalak hitvesemnek
A ''Ti jártok?'', ''De buzis'', ''Nemis csajvagy'', ''Lehetek énis a Rómeód??''
Ezekre és hasonló ''értelmesen szellemes'' hozzászólásokra én fel vagyok készülve, sztem észre se venném, de arra törekednék, hogy az illetőn legyen ''dájmáddááfáckörloserfackface''
(ennyit a nőiességről)
De most akkor vállvetve küzdünk az ellen ellen, vagy mindketten a másik számára ellent erősítjük? Ez itt a kérdés!!! ( bár ez egy másik sorozatban volt)
A nevek teccenek
Jóéjt, majd leszeksztem pénteken jácchatunk is
-
<<{FMj]Gonzo
csendes tag
Kedves!!! Detox eddig csak olvastam a fórumon mennő bunkó paraszt írásokat.
De ez most már sok!!!!!!!!!!!
Ilyenekt majd akkor írhatsz ha a mélyen tisztelt brigádod lenyomot minket egy normális waron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi Srácok a mait, nem voltam az igazi de jó volt újra együtt
Azért az LEK-et hopp sry az FMJ-t elkaptuk
A LEK klánnak ehez semmi köze!!!
Az FMJ az más és azért mert most jobbat lőttél nem azt jelenti hogy jobb is vagy!!!!!!
Szeretném egy faszt inkább mondom hogy jó lenne a pofa súlyba és inkább a barátnődet vagy feleségeddel foglalkoznál nem a másikkal... vagy elég ha a játékra figyelsz...
Köszönöm a figyelmet: <<{FMJ]Gonzo
ja és még mielőtt belekötnél a nevemben szereplő kis j-be az csak azért van mert az idegtől már nem láttam -
Kr/\toS
senior tag
Az FMJ nem LEK, bár vannak olyan tagok akik onnan jöttek. Itt meg csak 2tag játszott,meg 4 láma mellettük, szal nem kaptál el senkit....főleg nem a klánt
De mielőtt ilyeneket írkálsz ''Rómeó'', MI már párszor kihívtuk a PH-s team-et csak eljönni nem jött el senki...pedig mi ott voltunk.
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Gratulálok a sok dájmaddafácköööööörhöz
És a rendkvül kedves nevedhez is, csinálhattál volna screen-t, hogy az örömben és a büszkeségben osztozhassak veled
Megígérem Rómeó, hogy ha játék közben látom, hogy Júlia kedveseként vagy elnevezve, jómagam sem fogok habozni megnevezni magamat Rómeóm hitveseként.
A videó az -
magi20
senior tag
Detox EVELYN
arra emlékeztet amikor múltkor talán a counter -ben jött össze egy fiatal pár.
Detox bAZZ megkettyentél amióta nem beszéltünk?????????????????????
KANOS lenni?
tuti összefogtok jönni,-de csak halkan.-)))))
BAZZ de hiányzik a fear---nem bírom tovább,még szerencse hogy esténként párom vígasztal.-) -
GC-EvElyN-
senior tag
Hy!
Erre még nem válaszoltam. Nos, én csak olyannal alakítok ki kapcsolatot, aki fontos számomra. Csak azért, hogy legyen valaki, azért nem. Ő is fontos volt addig a pillanatig amíg elő nem jött a bunkóbbik énje, és ez nem először fordult elő. Csináljak hajnalban szendvicset! Nem vagyok a cselédje senkinek, aki inni tud, az tudjon megkenni magának egy zsíros kenyeret. A hangsúllyal volt a problémám, mert egyébként persze, szívesen. Persze vita alakult ki, azt mondta húzzak haza. Én meg azt mondtam: Te elmebeteg, hát nálam vagyunk.
Amikor észérvek elfogynak, jön aduma. Meg a nem kell nekem ilyen hp(na ezt gondold ki mi lehetett)
Nem, hát nem.
Szóval a pók fontos volt, de már nem az. -
GC-EvElyN-
senior tag
Hello!
Szó sincs róla, nem haragudtam meg, dde tényleg nagyon fáradt voltam. Egy órája keltem, mostanra szedtem össze magam. Nagyon húzós volt a tegnap este. Az olyan pasik nyugodtam jöhetnek, akik nem azzal akarnak bevágódni hogy ''se**ből szájba szereteted-e. Azért ital-és asztalborítás a juutalma
Na felnézek akkor játdzsani a szerverre
Amelyik beenged -
GC-EvElyN-
senior tag
Józan a frászt...
Majd leesek a székről...
Elmentünk 5en, hogy beszélgessünk. természetesen nem úsztuk meg. Nem volt semmi komoly, csak a szokásos ''légszi ne fárassz''!
Amúgy az ilyen helyzetek amit mondtál az exeddel kapcsolatban azért némi elégtétel. De gondolom annak idején a 3 gumi nem volt feltétel. Remélem, mert az gáz lenne... -
GC-EvElyN-
senior tag
Hát rád vártam eddig
Milyen volt a meló?
Az exeket le kellsz*ni, a macákat meg ki kell szoégálni,
Iwiw pfffffffffffff ez a véleméynem.
Nekem is ilyneket kel átélnem nap mint nap, ne mutasd be. ''Látod a joghurtot reklámozó csajt? na az exem duma '' aztán vihogás!
Hóülye qrva -
-
GC-EvElyN-
senior tag
-
GC-EvElyN-
senior tag
Először is, mi az a HP? (Hülye picsa?)
''Rómeónak meg kell halnia ezért az inzultusért''
Te nem iskolázatlan pincér vagy a szememben, hanem egy pimasz fráter(de kedvellek)
Egyébként a disznós dolog megállja a helyét, nagyszüleimnél szoktam gumcsizmában segédkezni, és disznókat is etetek.(múltkor elcsúsztam a trágyán)
Végül is nem szólok bele, hogy minek hívsz, úgysem tudom befolyásolni, mit irogatsz ...
Te figyelj már mi bajod a rizsemmel?
Ne legyél már ilyen fantáziátlan kérlek...
''Miért mi lenne ha a közeledben laknék? Megkínoznál a rizseddel?'' -
GC-EvElyN-
senior tag
Miért nem lehet warozni normálisan, nem tudom a történteket, de nekünk még azért ilyen nem volt. Csterek persze már voltunk, de f*szok még nem (jól is nézne ki
)
Ami a sexeksönös pólót illelti, a táskámban kellett kihordanom otthonról. 16 éves esetleg azért lennék megint mert akkor mindig volt pénzem. Azt nemtudom honnan, de volt. nA az biztos nem lenne feltűnő.A tanga helyett lett volna más kifejezés is, (több) de nem hizsem, hogy hihető lett volna -
GC-EvElyN-
senior tag
Bocs, én csak kóláért szaladtam el.
Nézegetem, azért vannak itt durva dolgok
2429és 2430as post. Bocs, a linkelére még nem volt türelmem rájönni
Nemis tudom, nekem volt Sex Actionös, Pokolgépes, Ossiános,meg ki tudja még milyen pólóm. Ha pasi lennék, az öltönybe bújt rocker kifejezés pici jóindulattal illne rám. De sosem öltöz(het)tem olyan igazi rocker ruhába, szófogadó kislány voltam, a táskámba tettem az ilyen kellékeket. Kellemes a nosztalgia, de nem lehetek megint 16 éves(ezt annyira nem sajnálom)
A szlapterjesztéssel annyi a bajom, hogy korán kell kelni(bár nappal is lehetne) mert egyéb elfoglaltságaim is vannak. Az utcai osztogatás na az egy külön műfaj. Rájöttem, nagyon óvatosan kell bánni a mosollyal, nehpgy máshova is belépőt kérjenek, mint a reklámozott szórakozóhelyreDe valamire nagyon jó. Lehet barnulni
Igaz, mivel ruha van rajtam, a barnulás nyomvonala olyanná tesz mint a csocsóbábukon a festett mez. Hát remélem nem követlek ami a mhelyet illeti. Tuéajdonképpen ha végzek ''biztos'' vezető beosztást kínálnak a diplomaosztó után,nagyon sok lesz a fizetésem, nem kell semmit se csinálnom. Sőt, be se kell járnom dolgozni. Itt fogok fearozni egész nap, lesz egy takarítónőm, egy szakácsnőm, meg nemistudom mi lesz, de hogy ebben az országban ez egy ''reális'' jövő, az biztos.
Jut eszembe... már csak jövő hét és pihiAztán ráfekszek egy kicsit a fearre, gyúrok, mert meg kell szoknom ezt a patkányt valahogy.(amíg nem lesz másik)
Na megyek, mert reggel megint napszemüvegben a hátsó ajtón kell távoznom vigyázva, nehogy belepakoljon valaki valamit a táskákba a szemem alatt.
Sziasztok -
GC-EvElyN-
senior tag
Ruha: Nem úgy öltözök, ahogy írok
Teljesen normális ruhákban járok, semmi feltünő, nem szeretek kitűnni...Az utcán is a falnak dörgölőzve járok. Észre sem lehet venni...Bár van egy évek alatt szinte semmivé foszlott farmerom, néha beleugrok
Az ajánlat kecsegtető, de bizonyos dolgokban hagyományörző vagyok. Sosem veszek használt dolgokat, inkább hétvégén is eljárok hajnalban szórólapozni, mint ahogy hétköznap is
De tényleg köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Én nem kötekszek, eddig még nem fordult elő, hogy ha együtt voltunk, miattam ltt volna bármi probléma is. Ezek a ''csajbulikon'' vannak, ott meg ugye ő nincs ott. Szárazhugyóban még nem voltam, nem is szeretnék, nem is leszek.Ez a fiúk kiváltsága
Én akkor is elküldöm a tuccosokat a francba, mert idegesítenek.De a normális ismerkedésre persze hajlamos vagyok, persze nem hitegetve. Előfordult már, hoyg egy szimpatikus sráccal a járdán ülve dumáltam hajnalig, és nagyon élveztem a dolgot.
Nézem a linket
Melyikre gondolsz?
Amúgy mebízható ez a rendelés?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
A Dpi mennyi legyen, vagy mi a fontos?
[Szerkesztve]
és miért ennyivel olcsóbb?
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Szia!
Ki nem mondott szavak marták a szám, hát kimondtam mindig és ráfizettem, a fenébe is megtenném újra.. gyáva az ki bolondnak tart''.
ez ugye Pokolgép. Vagy Ossián? Én szoktam másnak beszólni, nem is vártam el egyetlen barátomtól sem, hogy megvédjen. Amúgy általában akkor jönnek oda, ha ilyen ''csajbuli'' van és nincs velünk férfiember. Amúgy nagyon vices látni, hogy odajön a ''tuccos'' jó nagy mellénnyel, és nem kisebb kigyúrt mellkassal, és azt hiszi, az ölébe omlok, aztán megy sorba a bnőimnél, de ugye ''madarat tolláról...'' ok sem vevők erre a stílusra, kénytelen továbbállni. Bunkó, de legalább nem bánt
Az az ember egy majomparádé-megyó-(ezt a mostanit meg lefejelném ha nem lenne olyan magas, kérek sámlit). Amegb..sz dolgot értem, igazad is van. De én max magamat hozom nehéz helyzetbe.
A balhé mindig megéri akkor, és mindet megcsinálná utána az ember fia-lánya újból. Ennek a dolognak ez a természete -
GC-EvElyN-
senior tag
Nincs! Esetemben amile kolléga
egy kis női szemérmességet volt hivatott jelenteni. Az útelgázosodásban nem vagyok teljesen pozitív, de akár igaz is lehet
Ami a tegnapi eszmecserénket illeti, nem mondhatnám, hogy a top-on voltam, ma sem vagyok azon. Teljesen ki vagyok merülve, tudd be ennek a gondolataidnak az esetleges félreértelmezését(óvatosan bánok a smile alkalmazásával)
Mi lenne az a takákóbb kifejezés? Kváncsivá tettel!
A tuccer majmok meg csak hadd találjanak meg, soha nem brtam a fajtájukat, nagy tapasztalatra tettem szert a félreállításukban (kerültem már elég húzós helyzetekbe a nagy szám miatt
Jaa és köszi a kedvességet
jaaa és mi az a head bob a játékban? micsinál?
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
Na cső most figyuztam a hsz-edet....amikor kérdezted hol van puki meg kab.????!!!
hát kab nemtom hol van,viszont sajna nálam nem túl rózsás a helyzet(
szentlőrincre költöztünk,amíg nem lesz kész a ház,és hát izé.....................
nem akarom szó szerint azt mondani hogy putri,,,de B+ muszály,,,esténként elfog a sírás.
ugye netet nem akarok beköttetni,mivel csak 1 éves hűségnyilatkozatos lenne,,,és hát decemberben kész lesz a lakás.!!!!!bízom benne..
na visszatérve,egész városban nincs egy netkávézó sem,,sőt net is alig van csak 1 helyen ami 18-kor bezár.....hétvége meg nuku.----ott jó a net de a gépek szarok,tehát fearezni sem tudok.
Viszont jó hír van netem vodafonos,,telós...
hehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5,6kb az átlag.--megőszülök mire ez az oldal egyáltalán bejön.-)))
múltkor beléptem vmelyik szeróra,,,,,,,,,,,,,,,halljátok szerintem rekordot döntöttem 9982 ping::::::::::::::::::::
nem semmi mi?
pedig megvan a jó gépem,,,most jön tarantula,meg medusa füles....és új egér is...
tehát sírok-
Pedig Evelynt szívesen gyilkolnám.-)))
üdv a fearnél-ph-nál
viszont majd a közeljövőben sajnos nem a ph-t fogom erősíteni.----bár ennek lehet sokan örülnek.-))hehe -
GC-EvElyN-
senior tag
Szívből jövő negatív véleményem rólad azért nincs, mert nincs negatív sem. A szemforgató figurát pedig a saját ízlésem és értelmezésem szerint használom, csakúgy mint a többit. Esetenként nem biztos hogy rendeltetésszerűen, de ez megint csak az én hibám, amit nézzetek el.Vagy ne...
Akkor a tcs-s félreértések sorában csakis én, én én és persze mégegyszer én vagyok a hibás, ezt most már senki el ne merje tőlem venni. Mágcsak meg se próbálja, mert harapok.
A díszpicsa nem kell a sztárkurvára tarok igény
A hétköznapi közeledéssel már megbarátkoztam, de felbőszítenek a tuccr köcsögök, ugyanakkor reményt adnak az olyan kifinomult megnyilvánulások, mnt a tiéd. LEgyen az poz vagy neg
A rávilágítás az, mint olyan, ott van. -
GC-EvElyN-
senior tag
Drága Kivételes Linkbeszúrási Képességekkel és Nem Kevesebb Gentleman-séggel Megáldott Detox-om!
Hidd el, hogy soha egytelen hozzászólásomban sem kvántalak megbántani, megsérteni,még csak olyan szívből jövő negatív véleméynt sem post-oltamA szemeim dcséretét egy nagyon kedves és visszafogott bóknak vettem, pontosan annak, aminek szántad. Ezt a finomságot tudom respektálni. A tcs-s-nél valójában szt hiszem összekevertem valamit, én azt gondoltam hogy a bármixeres párhuzamot a tcs-ben kell meglelni
Az ebben a témában való megnyilvánulásom valójában sorozatos félreértések következménye, amiben persze én is hibás vagyok. De ezt annak tudom be, hogy nem ismerek sok Tcs számot. Tudatlanságomat ebben az esetben az érdeklődés hiányának vagyok kénytelen betudni. (ez a Tcs-re vonatkozik)
A bármixer ebben a pillanatban esett le, hiszen te, ahogy a hszekből öszserakom, ezzel foglalkozol(jelenleg).A szellemi képességeim és a pofim között felfedezni vélt párhuzam egy pillanatig sem létezett, legalábbis az én gondolataimban. Abban a hsz-ben mindössze egy cseppnyi örömömet kívántam kifejezni, hogy számodra egy csinos pofi nem elég(ezek szerint mélyebbre szoktál nézni(olvasótábor nem röhög).
Előfordul, hogy engem is tévesen télnek meg, és odajönnek, az ismert klasszikus szöveggel: ''Hello, itt a kocsikulcsom, de előtte meghívhatsz egy italra''. Na ilyenkopr eldurran az agyam, és pillanatnyi lelkiállapotomtől (alkoholmenyniségtől függően) szoktam kisebb-nagyobb vehemenciával válaszolni. Ha jó kedvemben talál: '' Menj már a másik oldalra és nézd meg ott vagyok-e!!!Ha kevésbé jóban:''gondolom a micsodád is akkora mint a kocsikulcsod, az iqdról nem is beszélve''
Az agyatlan sztárkurva kifejezés nagyon jó, egy pillanatig se veszem magamra, egyébként meg sem fordult a fejemben, hogy ez benne van a szavaidban. De ezt használni fogom, persze abban az esetben, ha nem kérsz érte jogdíjat. Diák vagyok, a hátsóm kivan a nadrágból
Jól van B+ a lapot veszem, ez meg Gangxta (aki amúgy egy szartaposó)! De ezzel nem a Te zenei ízlésedet kívántam kifogásolni, mindössze az enyémet kifejezésre juttatni.
A vérmérsékletemet valóban nem sorolnám a legnyugodtabbak közé, néha ilyenvagyok, de néha ilyen
A két állapot között néha eltelik 2 perc.
Pussssz
P.s.: A hozzászólásomat igyekeztem oly módon intézni hozzád, hoyg a lehető legteljesebb mértékben rávilágítson azokra a kérdésekre, problémákra, amelyek, az általam ezzel a post-tal megválaszolt hsz-edben napvilágot láttak.
Pussz -
Padree
senior tag
-
Kr/\toS
senior tag
Láttam én már karón kutyát! Csak a tényekről beszéljünk; a tények meg azok amiket felvázoltam.
A többesszámot inkább hagyjuk el, nekem alapjaiban mások az elképzeléseim a war-okról és a taktikáról, kérdezd Tupát ha gondolod.
Nemtom mi olyan frankó amúgy a FEARrush csapatban, az XFF en rengetegszer kivéreztek, aztán meg jött a ''3 hónapja nem játszottam'' szöveg, meg így-meg-úgy...lalalala.Igaz nem volt teljes a csapatuk.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
bazzzzzzzzz,ma skacok ha lesz gamma,mindekit legyilkolok,,ma kivételesen nem pakolásztam egész nap...........költözés még mindig.-)))
ma csak 2 komplett gépet raktam össze,és ahülye vevőknek mutattam meg mindent...hehe
szóval mehet gamma.ma mindenki gyilok remélem.-))) 6v6 bazd meg
jah tupa nálam van az a gamepad...csere révén ide került még nem pbáltam,,ha kell odaadom olcsón...
ugyis csak pakolászom.
ugyanitt quet drive is eladó. -
Padree
senior tag
Tegnap pubon azér jólmekkaptuk hogy ''PH! is a camper clan''
mindkettőnket kickelni akartak - mongyuk Deti nemtom micsinált
, én beleméjedtem a rezdületlenségbe. Montam nekik hogy csaka közelgő warra gyaxok
-------------------------
Pár kérdés a beállításokhoz:
DX8 vagy DX9 shaderre állícsam (7300GT GDDR3), minden minimumon, több FPS-em lesz DX8-on?
Sound gondolom minimum, de a fizika mi legyen (min-med-max)? Függtőle a granyó pattanása? Gyakran a légypiszkon gellertkap aszt inkább visszapottyan rám mintsem valójában kellene viselkeggyen, vagyez bug? -
Padree
senior tag
, én beleméjedtem a rezdületlenségbe. Montam nekik hogy csaka közelgő warra gyaxok
DX8 vagy DX9 shaderre állícsam (7300GT GDDR3), minden minimumon, több FPS-em lesz DX8-on?
Sound gondolom minimum, de a fizika mi legyen (min-med-max)? Függtőle a granyó pattanása? Gyakran a légypiszkon gellertkap aszt inkább visszapottyan rám mintsem valójában kellene viselkeggyen, vagyez bug? -
Padree
senior tag
Soak
veterán
Detox! , akkor neked ez egy ugy nevezetett Holy War , jol értelmeztem? ha megvizsgálnánk pszihologiai szempontbol magának a warnak az egészét akkor szerintem felfedezhetnénk benne azt a kis részletet amit a te haragod táplál és bosszut akar álni , de nem hagyhatod ,hogy vezéreljen a harag. Tehát azt tanácsolom ,hogy operáltasd magad csikinné
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
Azé ''nemszállok'' be a többi mapról meraztmeg énnemnyomtam komojan - kísérletezgettem dolgokkal: pl. hogyan lőjükle Detoxot a sarok mögül sotival
, deazaz ablakon kiugrás téleg szépvolt kab.
Jah szeróbeállítás - mint aza ban törlése
Refinery jöhet részemről: DAK-on is majnem egálos voltam ott, a tegnapi meg tuggyátok. Nemtom mér akad mindenkinek, én nem érzem hogy akadna, nálam minden map ojan kissé röcögős.
Estére bekéne gyaxani a HT kempózást (hamég nemmontam volna). Ha oj biztos a Refinery akkor asztis kikéne fundálni... Zárt szerón only PH! arcok szvsz. Puki tucc csinálni? Asztán gó pub felőlem (remélem nem alszok el). -
dunc
nagyúr
Persze de mikor lesz,és kéne nekem egy progi amivel nem csak 30 mp-t tudok felvenni mert nem találtam jobb frapsot.....És valami jó feltöltöhely linkje is kéne ahova nagy cuccot fel tudok tölteni,még annyi,hogy a kész anyagot mivel érdemes kisebbre tömöriteni,vagy jó-e az eredeti minöség? (akkor jó nagy lesz) És pontosan mit kell felvenni? Az egész mecset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest