Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
<<{FMj]Gonzo #3644 üzenetére
Mehetne priviben is, de úgy gondolom érdekelhet másokat is.
Gonzo/Kratos: Félreérthető volt a postom, ugyanis így még1* végigolvasva valóban úgy jön le mintha az FMJ-nél mint klán lettünk volna jobbak. Pontosítanék FMJ-seket.
FMJ nem LEK. Sniper, Gonzo, és Te is LEKesek voltatok, és attól hogy egy előtagot megváltoztattok ugyanazok vagytok, ugyanazok akiket ELVERTÜNK!. A PH!-t pedig elhiszem hogy kihívtátok volna amikor a 4legjobból 3nem volt... Olyan esetről meg nem tudok, hogy meg lett volna beszélve valami, és nem jelentünk meg!
A paraszt hsz-k abból az időből maradhattak ránk amikor először idejöttetek flamelni, de látom itt az utánpótlásItt jegyezném meg hogy a mondandódat érvekkel kellene nyomatékosítani, nem egy sor felkiáltójellel. Normális war..: mi teljesen normálisan mentünk, az hogy a végére egy kicsit felkúrtuk az agyunkat (a győzelem ellenére) nektek köszönhető és az általános tudatlanságotoknak hogy a servert sem bírtátok a megbeszéltek szerint beállítani. Nem tudom emléxel-e, de Puki (Obiwan-pukobi) volt az akinek a sokadik ''mifaszé kell kempelni'', meg egyéb böszme beírás után elduirrant az agya. És ha van egy kis memóriád (vagy ha neked nincs, a többiek is megerősíthetik akik ott voltak) emléxel, hogy Én voltam aki csitította és megosztotta veletek is, hogy semmi értelme neten erősködni meg anyázni.
Az hogy tegnap fel jöttetek ok, örültem is neki mert tényleg jó meccsek voltak. Az only UA-t én sem tolerálom így a szívemből szóltál ''fuck only unarmed noob'' megnyilvánulásoddal. Más kérdés hogy egy szavazással többre mentél volna. (meg hogy amikor anno álnéven felnéztem LEK serora, minden ok nélkül bannolva lettem 2menet után...)
Szartaknyost nem veszem fel, mert egyrészről tisztában vagyok vele hogy a 13 leélt esztendőddel még formálódni fogsz, másrészről aki elolvassa az előző pár hsz-t az el tudja dönteni hogy melyikünkre illik a jelző
És ha esetleg ki akarnátok hívni minket azt nem úgy kell tenni hogy bejöttök (mint anno) „gyengékvagytok” névvel és amikor valamelyik PH!-s (nevezetesen Obiwan-pukobi) dupla score-t csinál mint Ti/Te akkor utána lehúzzátok a vérbe hogy az semmit nem jelent attól még láma meg mittomén. Én amikor kihívtam a LEK-et bementem a serverre elkértem az illetékes MSN címét (ugye Gonzo) és megbeszéltük a részleteket anyázás és minden egyéb flame nélkül, lehet hogy így kellene?!
Az ilyen nagy pofánk van saját fórumon meg mennyünk át a Tiétekre dolgok pedig szánalmasak.. Mi lesz bazmeg, úgy leanyázol hogy etörik az orrom??? -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
<<{FMj]Gonzo #3644 üzenetére
Ne haragudj Gonzo, nem tudom milyen ''bunkó paraszt írásokat'' emlegetsz. Számomra itt egy jó ideje nem volt olyan írás, ami kicsapta volna a biztosítékot. Legalábbis ami a szóhasználatot illeti. Az általad (ha jól érzékelem a problémád lényegét) kritizált beírásban sem volt olyan kifejezés, ami a jóízlés határát súrolná. Pedig mint nő, erre talán érzékenyebb vagyok.
Az, hogy a post tartalma esetleg piszkálja az önérzetedet, nyugodtan szóvá lehet tenni, kultúrált modorban, ahogy ez Kratos-nak sikerült. Gondolom, vagyis tudom (igen, tudom, mert a 2 db hozzászólásodból már tudok következtetni) hogy ez neki azért sikerült, mert nagyságrendekkel kifinomultabb kommunikációs érzékkel és minimum dupla IQ-val rendelkezik mint te. Bár, ha jobban végiggondolom, akkor azt mondanám, hogy kettőtöknek együtt van hozzávetőlegesen 200. Neki modnjuk 130, neked kedves Gonzo ( a hozzászólásod kivitelezéséből kiindulva kb, max-nagy jóindulattal 70. Ha egy kicsit utánanézel, akkor ez már a debilitás környékén ugrál. (De az is lehet, hogy egyszerűen egy kiegyensúlyozatlan, komplexusokkal küzdő idegrohamos egyén vagy,
((ja és még mielőtt belekötnél a nevemben szereplő kis j-be az csak azért van mert az idegtől már nem láttam))
aki szétveri a billentyűzetet, ha ilyeneket olvas, mert nem tudja kultúráltan levezetni a benne tomboló feszültséget. Ha van barátnőd, kérd meg, hogy segítsen a probléma kezelésében,(feszültség) ha nincs, a saját érdekedben, sürgősen keress magadnak egyet!!!
''Szeretném egy faszt inkább mondom hogy jó lenne a pofa súlyba és inkább a barátnődet vagy feleségeddel foglalkoznál nem a másikkal... vagy elég ha a játékra figyelsz...''
Bravó Gonzo( biztosíték) -
Soak
veterán
válasz
<<{FMj]Gonzo #3645 üzenetére
Azért a gondolkozhatánl-[tok] hogy mi helyt álló és mi nem
Miért beszélsz többes számba?
szerk: Amugy meg van olyan lehetőség a prohardver forumán ,hgy privát üzenet küldése. Nem tudom mire vélni ezt a többes számot, ha valamilyen megnyilvánulással problémád van akkor keresd fel pricát üzenetben az illetőt aki elkövette azt. De legalábbis probálj meg mást kihagyni (nem megsérteni) a mondandódból .
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
<<{FMj]Gonzo #3645 üzenetére
Na ne már újra kezdődik?
Miért kell mindenen megsértödni?Nem volt war de kikaptál naés mi van abban?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged