- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Richter36 #7513 üzenetére
Megkaptuk tegnap este a 4fős szervert, köszönjük. Szoros volt, de erről a rushról le kellene szokni 2v2-ban szerintem
Amúgy szégyen, hogy a PH-nak ninc nem klánja, hanem PH előjelű fear tagsága.
csináljunk egy PH-klánt. Ha érdekel valakit, én már ki is cserélem az előjelem. -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #7471 üzenetére
Annyira nem voltál vészes,, de én se voltam formában meg nekem lagzik az a sero :////
Nomeg azé Slade se most táncol az első bálon,, jól tudja mit,hogy,honnan, mikor,, és akkor még Arni is kellemetlenkedett.
Camp az szinte semmi nem volt, officeon az irányít akié az emelet.Mirő kell engem megkérdezni :? Ismeretlen n00bok téleg nem hiányoznak, de ha valakinek van egy jó ismerőse, az bassza picsa bejöhet
Igaz legközelebb egy party erejéig örülnénk ha lehetnénk együtt Slade-el, csak az ízéér.Jaigen: Este Slade féle rendbontás, a szokásos deadly doseban!
ui.: Análbárónak nagyon hiányzik az ő kis Kapitánya
jöhetnél Te is kukipapi.
-
rollins
őstag
válasz
Richter36 #7382 üzenetére
Miért banoltak?
Neostrada-ra aszem én sem megyek már, mert ott kiszúrtam egy csalót, de nem hitték el. Mikor kicket kértem rá, onnantól meg se tudtam mozdulni, ill nem tudtam respawnolni, se írni. A szavazás 4 igenről, lement 2-re, még ilyet sem láttam és a végén még nekem kellet lelépni. Amúgy is egy lagos szerver. No mindegy, úgy is rendszertelenül játszok. GK -n szoktam hibe-hóba, az sokkal jobb szerintem.
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #7363 üzenetére
OK de mesélj mán picit
, kik voltak a résztvevők?, mindenki játszott mindenkivel?, ki nyerte? (bár sejtem).
Evi: hú de el akarlak má verni.. csakúgy poénból
(megin nyalok xD)
Holnap viszem szervízbe ezt a szarkupacot, kedd-szerda körül Marlboro_Silver egy kicsit megbüntet majd mkit
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Richter36 #7292 üzenetére
egyetértek. 2 medkit, run speed 1.3 vagy 1.4 sw off. A többi maradjon bent. Hiányzott amúgy a remote és a proxi. MIndkettővel jól meg lehet törni a ritmust, az utóbbi pedig az esztelen és viszonylag kockázat nélküli rohanást gátolja. Én is mindig mentem értük. Mindkettőért. Bár a proxit ritkábban használom, mindig felveszem, nehogy más tudja használni
Várom alegközelebi alkalmat. Pláne kriszt, lássuk már mit tud
Amúgy krisz. Ott van chatnek az xfire, ha felvettél volna, tudtunk volna beszélni hogy hol és mikor.
Amúgy ez a zsozso ez megkicsoda???? hány éves? 12? fene a speedhackjébe és az égő szerverébe.
Ht-n 2vs az tökéletes, office-on 3v3 talán még elfér. Ennyien még követhető a játékmenet
A remote-ot ki el kell találni, amikor dobom, és még közel van hozzám
pápá
Jaaa Richter qrva jól érezted a ritmust, neked külön gratula -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Richter36 #7252 üzenetére
Nagyon jó volt a party, köszönöm szépen
Sokszor volt egál az állás a menetek közben, de végül is nagy nehezen sikerült kiszedni titeket
Az utolsónál meg ha jól emlékszem a vége előtt 4 perccel vezettetek vayg 30 ponttal, mondom ne má,remote elő. Nagyon meg akartam nyerni az utsót
Jók voltatok, ti inkább mozogtatok együtt mint mi. Gartula!!Krisztián sztem hozz magaddal párt, én ugyanis ellened szeretnék lenni, bár a felállás attól is függ, hogy kik jtszanak, és hoyg 2v2, 3v3,4v4??
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Richter36 #7227 üzenetére
Duuurva. Mindjárt megyek és behánylak a modiknál. Hgy szabad ilyet kérdezni?
Pi*a íze? Ez engem mint nőt sért.Teeee részeges Boci csokit kapsz ha legyőzöd banánt.
Nyugtasd meg őt is
Ja nem bannoltak
Még nem...
De lassan csk megtalálom az okokat amiért kifakadt cebrebrumi[link] -
-
magi20
senior tag
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #7162 üzenetére
Nem bannoltam,, kérdeztem hogy hova tűnt.
Tudsz valamit a kilétével kapcsolatban?Én nem de eléggé erőlködött hogy kinyírjon,,, rég éreztem már hogy ennyire vadásznak rám o.O, igaz szegénynek sok babér nem termett
Btw gg, Puki,,, figya.. kúúra átjöhettél vóna amikor kevesebben vótunk és mentetek 5kilóval.. kabbe,, ígyis ritkán vok, ilyenkor is ellened :S:S:S:S:S:S:S Puszilom a 96GT-d nekem nem maradt rá kess =(
tzimash: gaem köbzen is raj, bár én eliente soxor m ellé ütöttme vele. (
)
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #7089 üzenetére
Nem látlak Richter, biztos kempelsz
a hűtő egy arctic cooling S1 valahogy igy néz ki
nem nagyon lóg ki, csak úgy 3mm-t, ha nagyon akarnám rátehetném a házra az oldalát, de nem akarom hogy a másik oldalon kijöjjön valami
Rendben, te lehetsz az első, aki kinyir, ha vége ennek a hardver mizériának
a 3870 királyság
Előző procim 2 is van/volt az E2180-on már túl adtam, de gondolom téged az x2 3800 sorsa érdekel, az még itt figyelmeghirdettem ph-n, de enyhén szólva nem tolonganak... bár még úgy van irva a hirdetésben, hogy egyben, lappal-memme-hűtővel adom, meg lehetőleg itt helyben, de ha nem viszik igy, akkor hajlok a kompromisszumokra. a te esetedben ez hatványozottan érvényes
szóval ha érdekel a proci irj bátran
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #7083 üzenetére
nehari, még mindig az új vassal piszmogok. ma beszámittattam a procimat egy jobbra, meg megjött a vga-hűtő, egész délután szereltem, teljesen átalakitottam a ház szellőzését, és a végén kiderült, hogy nem tudom az oldallapot rárakni, mert keskeny a házam, és pár mm-rel kilóg a vga-hűtő...
holnap lehet nézek valami házfélét... akkor ugye megint szerelés, meg még azt se néztem meg mit tud tuningban az új proc...
tegnapelőtt éjjel vagy mikor, már nem is emlékszem felmentem egy szerverre és borzalmas volt, hogy mennyire nem éreztem a gammáthiába két 7, az 2 hét
szóval biztos könnyü préda lennék, nem is beszélve arról hogy prókkal edzettél... ááá.
szóval mégegyszer bocsi, sajnálom hogy igy alakult ez a hét.
de már látom az alagút végét -
GC-EvElyN-
senior tag
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #6978 üzenetére
nincs tuning, ez ilyen melegedős fajta
a háztáji lehütötte valamennyire, legalábbis nyitott házban nem fagyott ki, olyan 115 fok körül megfogta. nem is nyúltam volna hozzá, csak el szerettem volna adni, gondoltam, hogy amit az arctic cooling mérnökei kitaláltak, jobban le is hűti, meg pofásabban is néz majd ki... nem úgy lettigy próbáljam meg eladni...
szétlőnél? nem jobban, mint én téged
Evelyn meg... igen menekülni kéne, de többnyire nem sikerül -
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #6976 üzenetére
hát abbol a 4-ből egyik sem én leszek
holnap vagy holnap után rendelem az uj konfigot, addig nista fear
nédda hogy melegszik (csak 4 mega) -
RockHaRD
addikt
válasz
Richter36 #6960 üzenetére
olvass vissza mivel kezdődött a dolog...
tőlem szólhatsz nyugottan modiknak, engem nem zavar a dolog,hiszen hangvételt nézve nem én vok a rosszabb sztem
amugy fear-ről, és abban történt dolgokrol beszéltünk, ez pedig fear topik tudtommal. De vártam egyébként, h ki fog még csatlakozni "ellenem"...
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #6949 üzenetére
remélem ráérek, végre szereztem a videokártya-hűtőmhöz, hőelvezető aluminium lapkát, mindjárt állok neki leszedni a kókányolásomat
, (aminek külön törzsfejlődése volt
)és rárakni ezt az új micsodát
ha minden jól megy a fesz.szabályzó nem melegszik többet 110 fok fölé
ha végeztem vele, és minden ok lesz, akkor azonnal izzitom az x-et -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6817 üzenetére
A kihajásokat üres serveren egyedül is tudok gyakni (esetleg érdemes vkivel kifejezetten kihajlás küzdelmeket nyomni), a lényeg hogy legyne haszna. Tehát ha kihajolsz de kilátszik a fél tested az nem sokat ér
, és a gyorsaság is lényeg (azonnal a legkevésébé kilátszóan kihajolni), és érdemes állva csinálni, mert kevésébé lógsz ki mint guggolva.
meg persze halálpontosan fejet lőniBanano agyban tényleg nagy, (mondjuk a headsetje nélkül keményen dájolt ellenem
, viszont tegnap előtt headsettel hülyérevert -.- xDD jahh és nem linkelte be a képet.. ), és talán ez az ami nem tanulható
Kreatívan játszani, és átlátni az aktuális viszonyokat. Tudni merre van az ellen, és elhitetni vele hogy tudja merre vagy..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest