- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
DiamondBack #7041 üzenetére
Csak annyi, hogy nem szeretem. MInt mások a remote-ot, vagy a proxi-t.
-
RockHaRD
addikt
válasz
DiamondBack #6946 üzenetére
alap szitu az annyi, h szegény má nem tud mit kitalálni, hogy védje a saját lelkét, és már a crysis vs fear helyett mindent kitalált már... minden hsz-ben uj témát talált... kivi vok mi lesz az uj
-
magi20
senior tag
válasz
DiamondBack #6946 üzenetére
Alapszitu????
srác betévedt,és összekeveri a crysis topikkal, valamint elkezdett rágalmazni,hogy mekkora noob vagyok,mert azért szarozom le a crysist,mert nemtudom játszani,meg nincs hozzá gépem.-meg hogy használt cuccokat adok el újként
--Kis fütyipócnak annyit még hozzátennék,hidd el én is tudnék venni 3870x2-őt meg faszom ultrát,de minek?????--
Camper:-nálad is ez már annyira elfajult,hogy egyszerűen nem tudod mit hova tuningolj,meg mi újat vegyél már.,mert igazából szarra sem használod,csak költöd rá a saját pénzedet,kíváncsi lennék ha nem kaptad volna azt az összeget,akkor milyen géped lenne most? 2400-as athlon xp?------csak arra akarlak ezzel sarkalni,hogy ezt a kijelentést pont neked nem kellett volna tenned.
PÖRÖG a topik
-
Richter36
őstag
válasz
DiamondBack #6811 üzenetére
Ja, este 10-ig ráérek.Nyomhatjuk majd ezerrel
-
Richter36
őstag
válasz
DiamondBack #6808 üzenetére
Minél nagyobb a feltöltési sebesség annál jobb.Nekem 4M/256K adsl van ez elvileg 6 fős szervernek elég.
A gépedet nem fogja le, legalábbis én nem tapasztaltam ilyet,pedig nincs erőművem. -
magi20
senior tag
válasz
DiamondBack #6808 üzenetére
Ma nap folyamán ha valakinek lenne kedve nyomni szóljon már rám x-en:phobiwan21
amugy zsír,,,,,,meg tököm tudja-
jobban vok eve thx-most szerencsére nem fenyegetett annyira a bénulás,bár fájt vagy 3 napig a lábam. -
Richter36
őstag
válasz
DiamondBack #6725 üzenetére
Deadly Dose illetve a BKS Combatbase nevű magyar szervereken mindenképp.
De ha felrakod Az Xfire nevű programot akkor azzal is kereshetsz magyarokat.
Az említett két magyar szerveren ált. esténként megy a gyilok.
KitartásBanán:Azért hidd eel járunk külföldi szerverekre is, mivel mint láttad ez a két állandó magyar szerver van csak.
A kitartásról:Mostanában én is próbálgatom ezt az 1v1 dolgot és nem adom fel csak azért mert valaki jól elpicsáz hanem próbálok tanulni belőle.Ezt azt hiszem Kratos is alá tudja támasztani, mert amikor vele játszottam sem adtam fel pedig felajánlotta,hogy ha akarom hagyjuk abba.De többekkel játszotam már így itt.És szerintem többen is vagyunk akik nem adjuk fel csak azért,mert nem vagyunk über pro-k.Ez csak egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest