Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab606
csendes tag
'A legegyszerűbb módszer ahogy Dunc is írta korábban :
A .arch00 kiterjesztésú pályát bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\Custom\AdditionalContent
Mappába.
Elindítod a játékot Multiplayer >> host >> Maps itt Az AVILABLE oszlopból hozzáadod a SELECTED oszlophoz OK >> LAUNCH gombbal iddítod a szervert.
Nem kell megvárni amíg betolt kiléphetsz ESC -vel.
Ha mindem igaz mostmár élnek az újjonan szerzett mapok és nem kezdi letölteni a szerverről.'' -
Detox!
senior tag
A jelölés objektív és ha valakinek a részvetele tuti akkor az szvsz te vagy
=GK= seron mindig jó meccsek vannak, csak soxor el van kurva a balansz, mondjuk engem nem érdekel én direkt mindig a lamerebb csapatban játszok mert ugye csak jók ellen lehet fejlődniA Mad az kemény, a Fackelt most hirtelen nem tudom hovarakni.
LEK: ezt a stealt még nem láttam nyomulni, amikor én fönnt voltam akkor Gonzo volt fönnt meg még 3-4 LEK-es. Ottis a vesztes csapatban nyomtam és elég magabiztosan hoztam az N1-t.
Összeszokás tényleg komolyan megdobná a hatékonyságot, de nincs ötletem hogy ezt hogy lehet gyakorolni.. A legjobb ugye a war, kiváncsi leszek mi fog kisülni a vasárnak 21:30-ra tervezett LEK vs. PH!>> ból
Jaigen: a javasolt 4embert írd le plz -
Detox!
senior tag
nekem egy kör elég volt, az a alatt rájöttem hogy mint a csikin (ki is szokta ezt mondani
) szerókon (ott ugye azért mert nem lehet tőlük mozogni..) itt is csak egyedül szabad menni, mert a hülye ff miatt többször öl meg csapattárs mint az ellen
#1904:Azt megnézném egyszer milyen, 22es moncsi 800600ban
Az biza komoly előny lehet, nálad gondolom csak az emberek feje akkora mint monnyuk nálam az egész faszi
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Nekem annyi melom meg bajom vót abban a fél évben hogy, fel sem tűnt..
Amúgy az Airsoft sokat segített
Srácok remlem holnap lesz egy nagyobb hent mert a péntek meg a szombat nekem teljesen kimaradVoltam a LEKesek seróján és kérdezgették hogy mi lesz a warral. Nem nyomják rosszul de elég magabiztosan voltam N1 abban a 3-4 körben amíg ott voltam, szal ha gondoljátok akkor vasárnap estére megbeszélhetek velük egykis háborút
, csak jelezze aki ráér
-
Detox!
senior tag
Pont azért akartam új kört mert közben megjött Nandapc és nem láttam értelmét befejezni egy olyan roundot amiben már 350/110re elmentünk..
Public jóvolt múltkor, Padreeval gyakran csapatunk együtt a PH!-s party után és soxor öröm nézni hogy a két PH!>>s N1+N2 pozicióba henteli magátA szép eredményeket pedig egy közös kabbumba (albumba
) gyűjtjük
. Majd ha jók lesztek egyszer linkeljük őket
Score annyira nem szokott örömet okozni, de ellenkező esteben soxor felbaszom az agyam amikor a végén szopok be 10-15 böszme deathet, de a jó score nagyban múlik a szerencsén is
3v3 szvsz azért para mert akkor sokan kirekednek a játékból az pedig nem jó, de egy külön megbeszélt időpontban külön serón szvsz kipróbálhatjuk
-
dunc
nagyúr
Hello vannak direkt gamer teflonos kesztyük, ha gumis az egér rárohad a kezed ebben a melegbe.......Képzeld csinált a logitech egy kontrollert amibe van többfokozatos kézhütö venti!!!
Szerintem lehetne egy ilyen egeret is csinálni.........én általába este kinyitok mindent és járatom a ventit,de nekem is bizonytalan a fogás az egéren ebben a melegbe,és a speed padra rá is ragad az izadt kéz ami lelog az egérről....Szóval pusztulat meleg van!!!!
[Szerkesztve] -
NandApc
csendes tag
Regelni kell 1 nevet passw párossal,és amikor elindítod bejelentkezik,akkor látod ki van bejelentkezve,hol játszik(gondolom tudod ez 1 serokereső),van neki beépített chate is.
Pl. amikor arma véletlenül ban-t kapott,fönt voltam ph-s seron,game közbe ezen keresztül chateltünk és így sikerült elintézni a ban törlést.
mire leírtam,Dög már válaszolt is!
[Szerkesztve]
Ha ketten megvannak,meg tudod keresni az ő barátaikat is!
Én így vagyok asszem nandapc, detox pedig detox87
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Ha felveszed friendlistre akkor látod, illetve amit én szeretek benne, hogy megjegyzi a szervereket és azonnal tárcsáz ha kell. Jobb mint egy csillagkapu.
Persze azt is látod, hogy megy-e az adott szerver és éppen milyen pinggel. Én csak arra nem használom, amire valójában kitalálták.
szerk.:
Tegnap egy magyar beszólt valakire, hogy camper, nyolctól voltam egy körig, de inkább boxot néztem, ma meg F1.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Kicsit szalonképesen:
Dear Admin
Another player posted my video and marked me as cheater. What can we see? I'm running without weapons. That is a known bug (forum link here), I'm not a cheater. May I ask you to remove my name and the video from the site? It causes me many trouble and misunderstanding. Thank you for your help.
Magyarul:
Kedves Admin
Egy másik játékos feltöltött egy videót és engem csalóként jelölt meg. Mit láthatunk? Fegyver nélkül futok. Ez egy ismert hiba (valami külső utalást ide feltétlen szúrj be!), nem vagyok csaló. Megkérhetném, hogy törölje a nevem és a videót az oldalról. Ez sok kellemetlenséget és félreértést okoz nekem. Köszönöm a segítségét. -
Nimrod
addikt
Most akkor sikerült leszedni a videót vagy nem?
Vuze-hoz kliens kell asszem.
Nem akartam nagyon a nagy megmondó lenni, pedig rendesen forrt az agyam nekem is, de nem, nincs értelme. Ott vannak a tények, ennyi elég. Illetve mégsem, mert ettől nem lesz kevesebb belőlük, sajna ilyen világban élünk.
Mindig is mondtam, hogy rossz korba születtem. Simán kardélre hánynám szó nélkül ha abban a korban élnék, de ugye nem, szóval... -
Padree
senior tag
A stukker nálam is vanhogy eltűnik (holster ill. drop nélkül termkab), keresztem van, lőni tudok csak nemláccik bele a képbe - sokat nem számít, mongyuk nemsoxor törnek rám az egérlukból amit eltakar normális esetben.
Fogalmazd meg a levelet magyarul mimajd lefordíccsuk (tört)angolra! -
rollins
őstag
Na ja, Soak vagy Ti simán lerendeztétek volna az arcát. Tegnap kerestem is a nevére a fear szervereken, hátha felmegy valahova, de nem találtam. Gondolom, biztos furcsa hogy ilyenen felidegesítem magam, de akkor ott, tegnap tényleg felment a pumpám. Ha meg csalt is, akkor meg főleg, de ez csak feltételezés.
Nimrod: Kaptam én már noob beszólást, nem is egyszer. Ahh, mindegy, lehet túlspilázom a dolgot. De gondolom Ti sem örültetek volna egy idegen beszólásának, ( főleg miután fentről akart campelni)
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
rollins
őstag
Itt vagyok mint emlegetett szamár
Nem tudom honnan vetted hogy én vagyok Zsolt!!, de nem, nem én vagyok Zsolt!!
(nem is tudom hogy szabad -e 1-nél több felhasználó névvel lenni a fórumon)
Ez a porfelhő ami szóbakerült előtte, az enegem is nagyon zavar. Semmit nem látok olyankor és az is előfordul, hogy a csapattársat lövöm az ellen helyett sajnos, mert az orromig sem látok. Ilyenkor már nincs nagyon kedvem belemenni 10 egymásutáni death után. Nekem is minimumon van a graf, kivéve a texture resolution-t, az van csak médiumon.
Tegnap meg bejött valamilyen német team, nagy ''okosan'' megjegyezték hogy szar a szerver, aztán kb 15-20 perc múlva el is húztak. Viszont jól nyomták, alig bírtunk velük. Nagy volt az arcuk, de összeszokott csapat lehet. (persze ezt Ti is láttátok, csak úgy leírtam...) -
Nimrod
addikt
Én ezért használok fülest, senkit sem zavarok.
És van amikor én is hang nélkül nyomom.
Javasoltátok, hogy a görgőre tegyem a medikitet, de nekem nem jött be, ezért inkább a H-ra tettem (ami a holster de sosem használtam), szépen kézre is áll.
Tényleg teljesen más a stílus, én meg ET-zem mellette és mindig kell legalább egy kör mire megszokom az egér mozgását (feltoltam maxira az érzékenységet és minden mozdulat számít).
A csapat követését nem úgy értettem, hogy menj utána és ennyi, hanem hogy menj utánuk kicsit lemaradva, néha nézz vissza (amit én nagyon nem szoktam, meg nem is tudok akkorát rántani az egeren), fedezd őket hátulról.
A beülök egy helyre és onnan lövök nem mindig jön be, nagyon függ a társaságtól is, mennyire ismerik a pályát, stb.
Beállítás - én 800*600-ra állítottam, szerintem a többség azon használja, alatta már pixeltenger jön.
Az egérről még annyit, hogy én optikai, vezeték nélkülit használok és semmi pénzért nem adom fel ezt a szabadságot. Még akkor is, ha fps-hez ez nem jó és teljesen egyéni stílust kell kialakítanom, hogy egy áltagos player lehessek, de eszem ágában sincs pro-nak lenni.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Vazz tényleg jól küldöd de talán egy kicsit jobban figyelhetnél a kill/death arányra- márha elfogadsz tőlem tanácsot
.
Új játokosok: egy bizonyos (elfogadható) szintre nagyon könnyű eljutni
A BF2 trükkök itt nemsokat érnek, amíg ott lelőlsz vkit addig itt 2őt ölsz és meghalsz 3*.. Szal teljesen más játékstílust követel. A lényeg a minél több és minél kiszámíthatatlanabb mozgás. Szal ugrálljatok-guggoljatok-hajoljatok a szituációnak megfelelően, ez talán a legfontosabb szvsz.
Szintén fontos hogy gondolkodjatok-bevárjatok-lerohannjatok annak tükrében hogy mit kíván a szitu.
Egykét beállításal kapcsolatos tanács is van amivel csak nyerhettek:
Mint minden multis fps-ben itt is sokat számít az fps, értelemszerűen minél jobban butítjátok a grafot annál több lesz belőle. (ha tetszik maxon, úgyis nyomhatjátok, csak sok a zavaró effekt stb.). A msáik fontos dolog hogy a head bob-ot vegyétek le minre., így csökkenthetitek a célkereszt elmozdulását lövés közben. Ha pedig tényleg komolyan gondoljátok akkor a gammát is felhúzhatjátok hogy jobban kitűnjön az enemy.
Ismét köszönöm a játékot és a servert, kár hogy az admin nem volt -
tupacamaru
veterán
Melyik a te videód? Úgy tudja nézni hogy mielőtt belép a játékba, (mikor már látja a pályát egy sarokból) akkor a képernyő alján ott van hogy nyomd meg az ''F''-et, és akkor belerak egy játékosba amíg meg nem hal. Akkor átrak egy másikba vagy a ''Space'' gombbal tudsz váltani a játékosok között. Nekem is volt már olyan hogy nem volt fegyó a kezemben, de mikor meghaltam és újra lerakott akkor már volt. Ez csak egyedi eset lehet, valami hiba vagy ilyesmi.
A videón is látszik alul középen. Press F, Press Space.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Akkor megy most a szeró
prohardver.hu TDM DUNC
szuperfegyó no-no
run 1.4
punk on
12 player
Akkor meg van dumcsizva,hogy sikerült a ctf?
A pingeket figyeltem volt néhány horror ,kéne egy progi ami automata kihajigálja a beállitott pingü játékosokat (100-120) valaki tud ilyen progit ami ezt támogatja?
Egyébként dolgozott a punk rendesen ctf alatt kiírta,hogy ezért+azért kick-elt playereket,legközelebb kimentem a szerver informáciokat,hogy együtt elemezük!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Én voltam a béna véletlen 8 playerest nyítottam
Lenne egy ötletem hah röviden:Kénne csinálni egy DM kieséses körmérközés sorozatot,kezdennék egy kis mapon hi tech mondjuk 8-10-en ahogy összejön és minden kör végén 2 player kiesne addig mig csak egy maradna(tiszta hegylakó),úgy gondoltam , alcsony mondjuk 200 pont határ lenne és ahogy fogynának a playerek ezt lejebb is lehetne venni ,hogy pörögjön ,a sorozat idejére a Super Fegyokat lehetne hanyagolni...na ki mit szól ?m És a kieset playerek maradhatnak addig a szerveren csak nem léphetnek be! Szerintem kurva jó ötlet (töllem származik persze ,hogy jó)
Észrevételek javaslatok és idöpontok?????
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest