- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Nem hinném hogy gyenge mert egész eddig elég volt és csak ennél a szeronál akadt.
A pingemehez meg inkább a wifis netnek van köze mint a teljesitményhez, mert a wifi a szükebb keresztmetszet, mert egy 7Km linkem van így van netem, 1024/96.
na jó mondjuk vot hogy jó volt de magyrészt nem vagy lehet hogy az utolsó fél óra. mitom most már.
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
A pingemnek nem a géphez van köze hanem a net kapcsolathoz és az mindkét oldalt érvényes. De nálam volt a gond mert 2db gép van a netre kötve és a másikon is neteztek mint utobb ki derült. Az meg hogy akadt a játék szerintem a szerver volt mert másnál is csinálta ienkor kevés a sávszél.
Visznt jó volt a mecs. Remélem a szeró megy a héten még. Csak szedki belöle a szuper fegyokat. -
tupacamaru
veterán
-
GC-EvElyN-
senior tag
Azért, mert lusta voltam feltölteni őket a tar-ra. Tegnap hajnalig (kb.4ig)csesztem a fajtámat idefent, hogy sikerüljön valami, leginkább a honlapom, de nem jön be a kezdőkép valamiért. Aztán ma amikor felkeltem, belenéztem a tükörbe azt mondtam:Evelin Evelin 30 éves kordra a felső pittyednél lesznek a táskáid a szemed alatt. Szal leszaladtam most a boltba, a csaj megkérdezte te nem aludtál? Ha nem ismerném, tuti kicibálom a pult mögül.
http://www.evelyn83.extra.hu/
Ez a hiba miért lehet? -
GC-EvElyN-
senior tag
Szia!
Igen, elő szokott fordulni. Amikor olyan kedvem van, megy egy kis Rammstein, mégpedig fülesen. Ilyenkor rendkívül vérengtő állapotba kerülök, és bár nem hallom a lépteket, de nagyon intenzív játékélményt kapok cserébe. Próbáld ki, de csakis Rammstein-nel műxik a dolog. Demjén Rózsi nem jó választás -
GC-EvElyN-
senior tag
Jól van na
A link gombot egyébként megtaláltam korábban is. A bajom az, hogy nemtudok linkelni, mert nincs honnan. Bár lehet hogy van, de én nem értek különösebben ezekhez a dolgokhoz. Nem születtem csavarhúzóval a kezemben. Éppenséggel semmisem volt benne akkor. Csak screensotot szerettem volna megosztani a nagyérdeművel. De mindegy -
-
Kr/\toS
senior tag
Szvsz nem kéne mert ezek a mini csúzlik, nem is olyan vészesek. Valszeg nem ilyen hatása van 1 tüzérségnek, gáztámadásnak, vagy vákumbombának. (azt hogy szidnák pedig
)
De én pl olyan játékmódot is betennék (szeretnék) ahol ha valamelyik csapatnak sikerülne megszereznie 1 rádiót, kapnának helikopteres támogatást, a nyitott tereken... :
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
neeeem Az első 3 helyezett
Jó nagy noobok voltak
egyébként má majd' 1 éve volt. Multkor a Prohardver.hu szerón csináltam egy 17-es killt, de az már nem 0 halállal. Mármint ugy értem, hogy meccs közben volt pár death, de egy huzamban letoltam 17-et belőletek(rampage után mindig számolom HANGOSAN
)
-
Padree
senior tag
B+ ez minden zajkeltőre igaz? Mer nemmindegy hogy int. ALCxxx-ed, Audigyd vagy nVidia SoundStormod van (olvastam vhol ijen tesztet, hanggenerátor - CPU használat).
Nekem is maxon volt, holnap kipróbálom mijen lett, + az új egeremet is (ha minden igaz holnap mekkell kapjam): Terratech Mystify Mamba - nektek annyi lesz ...
------------------
Szal lehet lesz vmi IFÁs warféle összeröffenés, 5 csókát már láttam egyhejen szal lehet 5vs5 is. Mikorra próbáljak időpontot kérni? 7köznap / 7vége - este fél10?
Vanvalami Providence Hungary akármi is - aznem klán?, azokat is mekkéne kenni minta LEK-eseket. Esteleg szétnézni a HardwareOC vagy HWSW stb. fórumain! -
magi20
senior tag
jah,,értem....sry -de ahol 7-en játszanak és abból 5nek több deathje van...azért az már durva.én ezeket ennek tartom,szerintem tupa sem azért rakta be...
ettől nem tartom magam überfaszának,vagy mi a péknek.
inkább adhatnál nekünk 1-2 tippet hogy kikkel játszunk,mert már le van beszélve hogy menjünk vhova 4-5 -en de soha semmi. én 4v4-et nem tudunk rendesn gammázni.te bizos több embert ismersz...
Detox....de tudod miért vagy nr 2.....mert elöl mész téged lekapnak,én meg behajtom a dicsőséget)csak ezért.
Jah ma figyeltem Macet,és tényleg kezdi visszanyerni,bár nem ismerem,de jobb volt mint tegnap.... -
Detox!
senior tag
nemtom, jó volt a statom de annyira talán nem..
Csak arra gyanakodhatok hogy elküldtem egy amcsi kis pöcst a fákyumádörjébe mert szántszándékkal a nyílt terep közepés belémeresztett egy tárat amikor egy enemy se vót a közelben, ráadásul még 2medkitet is elsütöttem de lőtt továbbAztán utána semmi sry vagy vmi (monnyuk jó nézett volna ki: bocs hogy belédlődtem 2tár GA és utána egy gránáttal pecsételtem meg a dolgot). Csak erre tudok gondolni mert nem campeltem nem only UA-ztam (sose szoktam egyiket sem), de a röhej hogy az esemyére rá 2mapra kaptam csak a bonnnnot
Már besztem Gonzoval aszonta föloldatja szal nem lesz gáz, de ezért csúnyán elverjük őket -
magi20
senior tag
nem vagyok überállat sajnos....bár jó lenne.
sajnos tényleg így volt,vagy detox,vagy a rushosok,vagy the one,vagy én voltam az elsők közt.---ez miatt nem érzem magam überáűllatnak.
viszont azért kérdeztem detoxtol,hogy az a the one-----sokan mondták milyen jó-elöször produkált vmi 54-8-at aztán meg csak vmi 33-26-ot érdekes volt.ennyi,de legközelebb inkább majd priviben írom le,nem ide...thx a hozzálöketet -
Padree
senior tag
1et nem értek csak (mivel még nem voltam értelmes waron és nem láthattam): ha mindkét csapat kempel akkor hogyapébe találkoznak/lövik le egymást?
Az oké hogy bújkálni kell, óvatosan csapatban egymást fedezve mozogni (mongyuk ezt tán éntartottam be a leginkább asszem) - de haa csapathoz felkell zárkózni akkor futás kell mer a pébe nem érek oda.
Szal ezaz együtt jáccás nemmegy még, ehez kéne teamspeak meg gyakorlás.
Este azért próbáljanak a játékosok a fentiek alapján eljárni, említettük a HT szikrás termét, azt komojan tartani és akkor ok. Tésztatilalom! Szőlőcukor, feketecsoki, B-vitaminok, szezámmag - esztnasizni estére -
Detox!
senior tag
márcsak a fíling miatt is kempelni fog a 4es, éshát a nagy magabiztosságban csúnya lenne ha kikapnánk
(igaz csak én hangoztatom hogy hűdeesélytelenek
)
szerk: Meg ugye a FEARushra gyúrni kell
Jahh meg király lenne ha fel tudnánk venni a meccset, de az én masínom meghól ha bekapcsolom a frapstVan olyan progi ami nem lassítja a gépet, és fellehet venni fele 1órás vidit
vagy sztem meg tudjuk beszélni hogy hív mind a 2csapat plusz egy ember aki flyol mindenfelé és rögzíti az eseményeket
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Igen ezzel soxor énis így vok, pedig ilyen vendégszerepléseim nem nagyon vannak.
Viszont =GK= serveren meg PH!-son is rendszerint énis nyomás alatt vok, mert beképzelem hogy mindenki elvárja tőlem a dupla kill arányt meg a min 200as score-t.. De hidd el hogy valójában, senki sem várja tőled/tőlünk hogy győzelemre vigyük a csapatot. És mivan ha megesik hogy több deathünk van mint killünk, vagy nem vunk N1-ek?? na bumm biztos ki leszünk közösítveSzal haggyd a picsába a vendég szerepléseket meg azt a hülye felfogást ami bennem is megvan még picit. A lényeg a fun!
Obipuk: vasárnap estére gondoltam, szvsz az a LEKeseknek is jó, remlem nekid is
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
Hát az biztos hogyha bekerülök a war4-be, akkor én győzni megyek, nemcsak résztvenni
.
De minden seggnyali nélkül: Te azért húzó ember lettél volna. Bár azért vannak még nekünk (a teljesség igénye nélkül) itt Obiwan pukedliinkmeg Padreeink szal a szégyenbenmaradástól nem félek
.
-
Nimrod
addikt
Amit az én játékommal kapcsolatban észrevettem:
+ néha észreveszem a lopózó ellent amit más nem vagy csak későn
+ a sunyi fentről támadás többnyire bejön
- nem tudok finoman célozni az egérrel (max érzékenység mellett), ami megjelentkezik az aknákkal való tökölődéskor
- nem tudok még mozgás közben a célon maradni
- nem esik kézre a medikit gyorsgombja.
De én élvezem minden percét. -
Padree
senior tag
Éna padlót szoktam célozni vele
(messziről ofkorsz / najó néha közelrőlis úgysikerül), Streetsen fenn a korlát mögül ahol csoportosan özönlenek be a birkák - szinte csak ott használom publicon.
Tészta: volta tévébe valami tudományos műsorba hogy nemjó ojat enni szeksz meg sakkozás előtt - mongyuk a FEAR egyiksem ezekközül (maxha feldugoma seggükbe az MP50-et a caffeteriás núboknak). Tojásrántottát kell enni sonkával - a zsokékis mega pilótákis asztápolnak dolguk előtt. -
-
tupacamaru
veterán
Lehet hogy azt is használt, de amikor az ellent visszatette a pályára akkor körbeforgott és meglátta 3-4 falon keresztül is. Ebből gondolom hogy wallhack-ot is használt.
#1488 TbneT(HUN): Megkérdezem hogy rá lehet-e tenni, meg hogy miért nincs a PB bekapcsolva.
[Szerkesztve] -
TbneT(HUN)
csendes tag
Az XFF szeróra nem lehetne esetleg felvarázsolni a servershield patch-et, ahogyan azt Dunc kolléga felnyomta a sajátjára ? De legalább bannolni kéne 2000 évig. Én ismerem képességeim korlátait de a sec-es szerókon egyészen jó eredményeket tudok elérni. Az a mocsok tegnap tényleg idegesítő volt.,főleg amikor 2 sarkon keresztül leszedett úgy hogy a falnál lapultam. Amikor sikerült a közelébe érnem (látótávolság) meg sem próbált ellépni,mozogni vagy gugolni mint egy olyan player aki nem akar találatot kapni. Akkor tudtam leszedni csak ha újratöltött és még időben odaértem.
-
TbneT(HUN)
csendes tag
De igen . De a patch ezt is orvosolja:
- Non hack additions and fixes
---------------------------------------------------------------------
[*] Added admin command to pause and unpause server.
[*] Incorporates Botz3000 64 Player Addon
[*] Does not add any downloads to the server. This includes the Botz3000 64 Player Addon.
[*] Players will not receive a ''Invalid Assets'' message if they join another server after yours.
Azaz a játékos többé nem kap ''Invalid Assets'' üzenetet ha más szeróhoz csatlakozik a tiéd után
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
[link]Köszönöm Soak a srácok nagyon segitőkészek tegnap kerestem egy srácnak egy jófofa képet amiből lehetne csinálni faxa arcot a srácnak is olyan az alapavatrja mint neked ,neked is ajánlom azt a képet mert olyan jellegü mint a mostani...[link] Kép
És az arcképszerkesztő de ezt nyilván tudod..
[Szerkesztve] -
NandApc
csendes tag
Nekem is néha ez a FEARMP.exe hiba szokott bejönni!
Lehet,hogy a xfire bugos
És ilyen eset után nem is tudom hibernálni(úgy rakom el másnapra),mert bejön egy kék képernyő,rajta valami memória rossz helyre hivatkozott bla,bla,bla,restart után meg súlyos hiba!
Régen MoHAA-hoz ASE-t használtam,de ha jól emlékszem azért raktam fel Xfire-t mert ASE-ba nincs fear.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged