Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
kijött itt neked most az egérrel? amit használtan adsz el, és ujnak hirdeted?
az hogy az everglide paddal mit csináltam, ahoz igazán semmi közöd, pláne, h azon kivül, h tiszta lett, semmi más nem történt vele 
szerk.: látom má nem tudtál mit kitalállni, h mivel vágj vissza....

-
magi20
senior tag
Felrakok magamról egy vidit.----megmutizom én is hogy játszom.
Minősége szar------100fps-el vettem fel,és arra törekedtem hogy ebből csináljak,azért nézhető kis méretű vidit.--20 perc kb 2 perc vágással,amikor tényleg nem történt semmi
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
A verekedésbe én is beszállok

Szegény ígyvanferi, elvesszük a kedvét a játéktól

-
GC-EvElyN-
senior tag
"mer naon el foglak verni"
Én is nagyon el fogom verni
Még valaki?
Az NFS sorozatot nem jáccottam, csak a legelsőt majd az NFSU-t. Teccik-nem teccik, nagy újítást hozott az autók modolhatóságával és az egész hangulatával. Valóban sokat dobott rajta a grafika, de közel sem volt a kornak megfelelően annyira megterhelően nagy gépigénye, mint pl a crysisnak ma. Hiába van minden részlet kidolgozva az utóbbi játékban, valójában nem is lehet észrevenni. Az a baj, h a hülye programkészítők nem fogják fel aggyal, hogy az ember fia(lánya) nem az egész képernyőre fókuszál játék közben. Ha gyönyörködni akarok a tájban, keresek egy megfelelő weboldalt, ha meg jáccani szertnék, leülök és jáccok. Hiába másznak hernyók százai a faleveleken, ha észre sem veszem őket, mert éppen mással vagyok elfoglalva.
A doom3 pedig valóban jó játék volt, bár igazán ezt azok értékelik, akik benne voltak annak idején a doom őrületben.(kicsit én is a végére kapcsolódtam be, de benne voltam.)
Wolfestein????
-
Detox!
senior tag
G^ZrUsHlUcIfEaR
: Project Origin ütni fog,, akkor is ha fáj 
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
uff.. a 3gameből 1 rókabőr, a másikat meg pont az "...ilyen olyan csilli-villi effektek..." vitték el.

Nem a graf a lényeg aláírom (közel 1éve csak a Ferit tolom 640*480-ba..), de a technológiának fejlőnie kell, és különben is.. játszottad volna az NFS-eket a csillivilli (naaz téleg az) graf nélkül? na ugye.. Btw sztem S.T.A.L.K.E.R. az Isten, az minden csak nem monoton, magávalragadó-elsöprő-lehengerlő-és mocskosul de mocskosul ott vagyok érzés. (ok utóbibban a CoD4 is poweres)ígyvanferi: sry, de nem.... ez egy ilyen topic, ha egyoldalú, beszűkült és unalmas szöveg kell, arra van pár kocka topic.. meg amúgyis: ne akarj má a 2. hszedben megrendszabályozni minket..., mer naon el foglak verni

-
ígyvanferi
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Köszi az infókat. Xfire-t beizzítottam, majd keresem a szervert. Addig is gyakorlom a játékot.
Lehetséges lenne, hogy a sok-sok off HSZ-t mellőzzétek?
-
Kr/\toS
senior tag
Igazatok van!! Minjárt előkapom a MAME32 t és nyomatom a Street Fighter2őt vazz..

-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
UUUhhhh a Max Payne2-t imádtam.
A hangulata nagyon király volt. -
GC-EvElyN-
senior tag
Egyébként pedig, a csicsa grafikáról az a véleményem, h hiába pakolnak bele egy játékba ilyen olyan csilli-villi effekteket, attól nem lesz jó. Ha viszont jó, és magával ragadó a játékmenet, sokkal kevésbé veszed észre az apró dolgokat, amiért kifizet az ember különböző összegeket géápgrédre. Ilyenlyan tököm direct x 10.
ülönösen felesleges ízléseken vitatkozni, mert valóban kinek a pap...
Engem a commodore 64es játékok foglaltak le leginkább, azokban volt sok újdonság.
Az intern karate az maga volt a csúcs, pláne a 3, amiben már volt ilyen szaltócigánykerékszerűizé.Manapság egyik játék a másikat koppintja(van amelyik 11éve készül)
Van autós,fps, stratégia stb.
És melyik nyújt extrát? A maga idejében a max payne/2 underground, /doom 3(a monotonsága ellenére is jó volt./ -
GC-EvElyN-
senior tag
Látom megint eldönthető vitáról perlekedtek

-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
uh bazd meg kérlek most ne próbálgass,mert nem akarlak elküldeni a halál faszára,mert más gondjaink vannak.thx
leszarom,akkor fasza játék.
ki nem szarja le:?????--játszál vele aztán kész.
mit kell érteni egy fps-játékhoz?--------------nem kell hogy eljusson az agyamig,mert ezt még egy 10 éves sőt egy 7 éves gyerek is megérti,akinek 70-es IQ-ja van,tehát ezt a témát hanyagoljuk.THX
-
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
mé mit kell csinálni??????????
végén kilövöd az egész kocerájt wow.
a crysis tipikusan az a játék,ahol a camper buzák érvényesülhetnek.--ennyi
bemész a fűbe,benyomod a láthatatlan cuccot,és uh de istenkirály módjára ha jön vki lekapod.-ennyi
meg beülhetsz a tütübe,meg tankocskába,és wow.-------yeah mehet a zsír feeling.
az egy dolog hogy többet játszottál vele,most erre mit mondjak?kinek a pap-kinek a papné.
szerintem akkor is egy fos.
ahogy a cod4-et is fosnak tartom. -
RockHaRD
addikt
hát sajnos ilyen csontváz rendszer nem nagyon volt még játékban... nemtom neked mi számit nagy mozgáskulturának, de pl mig a crysis-szal egyre többen multiznak, mert rájönnek, h mit kell csinálni (nem ugy mint mások, akik inkább leszarozzák, me nemtudják, hogy nem csak a lövöldözésről szól) , addig a fear-rel egyre kevesebben játszanak.... pedig a kettő közül nem a crysis ingyenes...
amugy veszekedhetünk nyugottan... mindkét játékkal többet játszottam szerintem

-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
LOL--------mozgáskultórában sosem fogja leverni a hl--t fear combatot ut motort.----mivel multi játék,és nem a grafikai részére megy rá a multi,meg hogy 1-2 dolgot a tereen kilőhetsz,úgysem a kövekell szeretsz te sem harcolni,mivel nem lő vissza.----tehát baszhatja a grafikáját,mert a mozgáskultúrája kibaszott szar.
majd meglátjuk:-)))
mit mutat.----

-
DiamondBack
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
most esetleg valaki egy jo kis harcot?

bocsi ez nem válasz csak rosszat nyomtam
-
GC-EvElyN-
senior tag
Amúgy meg árulja már el nekem valami okos ph-face, hogy hogy a búbánatosba tudok felvenni vidit az x-el, mert megőrülök.
mielőtt megkérdeznétek, igen, be van pipálva az "enable video capture"
megadom a billkombót, mégse semmi se nem

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szia!
Van, 2 kolléga üzemeltet egy szervert Deadly Dose néven, bár nem tudom, most fut-e. Fut????
Egyébként az alacsony pinggű szervereken fordulunk elő, de könnyebb, ha felveszel egy-két embert xfire-en, és csak csatlakozol(ha van hely)
pá -
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Nagyon megörültem, hogy rátaláltam erre topicra (illetve főleg a játékra). Kellett már valami nem II. világháborús FPS multi. Az meg, hogy ingyenes, maga a csoda!
Még csak ismerkedem a játékkal, de milyen szerveren szoktatok játszani? Van valami PH!-s? Vagy, ahol többnyire ti játszotok?Elég vegyes lett ez a topic így a végére...
-
-
magi20
senior tag
Hülyeség a 4giga akkor is,és a vistát 2 nap alatt fogod megutálni,annyi idő alatt veszti el a első nekifutásra tűnő uh,de király op rendszer címet.
2900pro veri 3850-et:-)))))
és kb 3-4 k-ért lehet venni a vga-nak is külön egy tápot,de a 400-as fsp elbírja:-))
Figy nekem ami volt.
q6600--8800gts--2giga-volt 4 giga akkor----3 vinyó--2 dvd író- előlapi szar--plussz vagy 3-4 venti-és 400as green powerem van,tehát nem is kell aggódnod hogy viszi-e vagy sem,és 6300 lényegesen kevesebbet eszik.
Procin milyen hűtőd lesz????
most vettem thermalright 120-at:-)))--hát geci jó
figyelj ha van rá pénzed,akkor én 8800gt-t vennék.
de ha most beéred egy kisebbel,nemsokára lefele fognak kacsintgatni az árak:-)
és addig meg ugysincs olyan játék amit ne vinne el a 3850-vagy amit én ajánlok 2900pro.Crysisel nem fogsz játszani mert szar,egy gagyi fos.
gears of wart 8600gt is elvinné:-) -
tzimash
őstag
és mi fogja a procit hűteni, csak nem a gyári venti??? bár valszeg elég lesz rá az is, no de mégis, hogy néz az már ki???
3870 szóba se jön? az is kijön 50-ből. bár ha 1024-ben nyomod akkor túl jó neked
monitort nem akarsz venni?
2900 hmm sokat eszik, forróbb is, de brutál is
én most a 3870 felé húzok. meg x2 5000+ black edition felé.
de mi az hogy 80k??? hogy a p.csába?
beszámitják a régit vagy nagyon jó helyről veszed? -
Detox!
senior tag
pontezaz hogy ja------- valszeg az fog dönteni hogy adott elmeállapotomban melyik felé húzok.. 2900Pro-ról mé nem mondassz semmit?

szerk.: jah jogos, ha ehhez illik a 88GT, akkor egy Qx6700-hez mi illik..
Arni: csak most látom, ezér az infóér minimum megyek egy sörrel, köszii

-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
a ĐĐ team kreatív osztályának vezető ötletgazdáját hallották

Esetleg anál?

-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
Én még élvezem is, a pénz már megvan, az árak is nemkicsit szemtelenek (140K lesz össz), mégis várni akarok még picit, hátha valami durvát alkot az NV a 9-es szériával, bár a 88GT ennél már nemigen lehet jobb árú, szal nem is tudom mire várok
. De még várok amíg bírok, persze azér nemigen akarom elszalasztani a mostani ajánlatot.
A köv képpen állok most:ház: Thermaltake Swing + 2x12CM Papst ventik
táp: FSP Bluestrom II 400W
lap: Asus P5B-E (kis vdrop moddal, a stabíl fesz. értékek érdekében
)
Procc: C2D E4300 @ 3,2 Ghz
Ram: 4*1Gb Supertalent 800Mhz @ 890 || cl4-4-4-10
vinyó: Samsung SATA II 400Gb
ODD: Pio DVD-RW
Ez így össz 80K
És ehhez kellene nekem egy VGA max 50K körül. (vacilálok hogy 3850 256Mb (35K) vagy 88GT 512 (55K) vagy esetleg egy 256-512 Bites 2900Pro/XT (45K) ). Nekem elég lenne bőven a 3850 is (1024x768-ban játszok...), de egyrészt illene a géphez a 88GT, másrészt meg az az egyik ár/teljesítmény bajnok.. ----és ilyenkor legyek okos

-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
a "híres Rómeók" közt nem találtam magam, szutyok oldal
xDD
Tééleg, mit kapok
?? azonkívül h golyót a fejembe meg bombit a seggembe..Pangunk meg pongunk, én má 1hete csak hw teszteket szűrök

-
tzimash
őstag
ezt a pangást...

-
GC-EvElyN-
senior tag
Bódog Névnapot

[link] -
Kr/\toS
senior tag
Az az operációs rendszer platformján alapul. A 32bites nem bir cimezni annyit.A 64bitesXP gyakoraltilag 1 teljesen új oprendszer, elviekben hatalmas mennyiségű(többszáz gigabyte) memóriát tud cimezni, a szépséghiba annyi hogy ezt az oprendszert nem szereti a FEAR.
De 64bit kell a sok memóhoz. -
Detox!
senior tag
jaja, XP tényleg nem kezeli, de lehet átallok Vistára-bár nem akarok, viszont 3Modullal nemtom mennyire megy a tunning, 2 meg kevéske lehet pár game alá.. Bár az igazánnemind1 az, hogy 1024*768-ban fogok játszani, mer 17es a moncsim
(bár lehet veszek vmi fasza 19-es trinitron csöves CRT-t) -
Detox!
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
többek közt az is esélyes befutó (volt)
, de mostmár fixálódni látszik a helyzet, az szinte biztos hogy lesz egy eladó, jóárasított 7800GTX-em, de lehet hogy kettő.. A helyére/helyükre pedig vagy 3850, vagy 88GT-egyelőre az utóbbi felé vonzódom 
Puki.: asszem belátod hogy lesz 400fps
, igaz nem quad de egy rommáhúzott E6300 vagy E4500 lesz alatta, laza 4*1Gb Supertalentel

ĐĐ-t lehet lelőtték, elfelejtettem írni a hostnak xDD
Richter: nem, de had vagizzak máá

-
magi20
senior tag
nincs DD zsír-ékszíjzsír.mi?
cicám írjá mán ha vagy bazz,vagy farok van már megint veled?
-
-
Detox!
senior tag
Csak én maradtam ki a jóból :/, de ma leszek, akinek van mersze jöjjön a DD-re
, xfiren lát akinkek kell.szerk. új gép alakul, ha minden összejön már kedden azzal lőlek titeket, reszkessetek lesz itt 300-400 fps

-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Meg is sértődtünk volna, ha nem linkeled be.

Ügyi voltál

Nem csináltam képeket, vidit akartam, de nem sikerált rendesen.
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Nagy izgalmamban mindig elfelejtek screent csinálni
Akkor már csak Arniban bízhatunk
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
áááá nem lehetsz ilyen hogy pont ezt linkeled be
Bombasztikus formában voltunk
Ezt még vissza kapod Evelyn,csak legyek megint szabadnapos.
Szombaton pl.tzimash: te miért nem jösz xfire-re.Így hogy szóljak ha megy a gyilok
Ejnye-bejnye dádá lesz 
Ma ám kurvára kijátszottam magam.1v1 Obionennal,Bananoval,Evelynnel
2v2 Banano, Corey- Kratos meg én , 2v2 Evelyn,Prophet- Arni+én
Meg még menetközben akik jöttek mentek.Köszönöm mindenkinek
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
szegény Armáék...
-
GC-EvElyN-
senior tag
Köszönöm a mai játékot, én csak egy screent csináltam, és előre bocs h belinkelem, de olyan büüüüüszke vagyok

persze volt benne egy-két szerencsés frag is.(ha jól számolom 1)

[link]
Máskor is máskor is
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36
üzenetére
A kihajásokat üres serveren egyedül is tudok gyakni (esetleg érdemes vkivel kifejezetten kihajlás küzdelmeket nyomni), a lényeg hogy legyne haszna. Tehát ha kihajolsz de kilátszik a fél tested az nem sokat ér
, és a gyorsaság is lényeg (azonnal a legkevésébé kilátszóan kihajolni), és érdemes állva csinálni, mert kevésébé lógsz ki mint guggolva.
meg persze halálpontosan fejet lőni
Banano agyban tényleg nagy, (mondjuk a headsetje nélkül keményen dájolt ellenem
, viszont tegnap előtt headsettel hülyérevert -.- xDD jahh és nem linkelte be a képet.. ), és talán ez az ami nem tanulható
Kreatívan játszani, és átlátni az aktuális viszonyokat. Tudni merre van az ellen, és elhitetni vele hogy tudja merre vagy.. 
-
Richter36
őstag
Na meg volt az 1on1 Bananoval
Hát mit mondjak
Kratosnak igaza volt nagyon mélyen az ember gondolataiba lát a srác.
Már néha félelmetes volt,hogy hamarabb tudta mit akarok mint én magam.
El is hiszem ha lecsalózzák, sokaknak ez félre érthető lehet.Pedig nem csal.
Na egy tapasztalattal több van a tarisznyámban
Thx Banano
,és thx a többeknek is akik ott voltak, mert volt ám ott 2on2 meg minden 
Evelyn:Este gyűrhetjük. Milyen egér kék
Vagy micsoda 
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hy !
Jáccunk, jáccunk
Olyan szép kék ez az egér
Nagyon szeretem
-
Dexar007
veterán
Richter ma este játszunk?
-
tzimash
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
kösz a shotokat, szerintem is játszhatunk igy máskor is. lassan rá kell jönnöm, hogy jobb a tdm a dm-nél

Detox!: tk ide vagy oda, én jókat röhögtem ezeken
asszem valamelyikőtöket egyszer hátba dobtam granyóval, na az nagyon tetszett 
Richter:
Banano szerintem félt
ma is nyomhatunk egyet vagy kettőt
-
DiamondBack
senior tag
valakivel este én is nyomnék egy 1v1-t
tanulnék szivesen mert rámfér!
ja és nem vagyok sértödös -->ha ötvenszer ütsz le akkor megyek az ötveneggyedikért is 
-
Richter36
őstag
Thx a gamét
Jó kis meccs volt a végeredmény ellenére is (gondolm sejti mindenki hogy el lettem picsázva
)
A kihajlásokat nagyon nem érzem,ezt még gyakorolni kell, mert 10-ből 8x kilőnek a sarokból.
Na meg most te is kétszer is pofán vertél unarmedben hiába bujtam meg hajoltam fedezék mögé
Ezeken jót mosolyogtam.
Az ilyen 1v1 partik nagyon jók tanulni,főleg ha jobb játékos ellen megy az ember.
Vasárnap elmaradt valahogy a Banano elleni 1v1(talán nem vett komolyan vagy mit tudom én
), azt sajnáltam nagyon.De majd máskor talán összejön.
Remélem ma este lesz dara.
Ja! Még arra reagálok,hogy írtad nehogy kedvem szegje az eredmény. Nem szegi, sőt! Minél nagyobb a kihívás annál érdekesebb a játék.Ezért szerettem volna Bananoval is játszani.Bár tudom fordítva ez nem így van, mert szar gyenge játékos ellen játszani.
De majd Tzimash barátommal kitanuljuk a kutyafittyet és akkor reszkessetek pro gammerek
-
kumpicukor
csendes tag
hali. mentem volna gémelni de kér jelszót és nem tudom.
gondolom nem adjátok ki a fórumon uh mailcím: bunko@vipmail.hu -
magi20
senior tag
válasz
kitsikatsa
üzenetére
most jöhetsz is
xfire: phobiwan21mehet
Most nyomtunk egy jót richterrel egy fun 1v1-et
--thx a gametlett vidi is,de szerintem majd neki mutizom csak meg.
-
kitsikatsa
tag
Hello mindenkinek... Sikerült ujra felpakolni a gammát XD , ha nem gond majd lehet benézek hozzátok jáccogatni... Délután nemér rá senki...? Kicsit gyaxizni kellene mert a kihagyott idő bizony meglátszik.

-
Richter36
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ja, este 10-ig ráérek.Nyomhatjuk majd ezerrel

-
DiamondBack
senior tag
èrtem. akkor én ezt inkább hanyagolom mert feleakkora mint a tiéd.
este lesztek? -
Richter36
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Minél nagyobb a feltöltési sebesség annál jobb.Nekem 4M/256K adsl van ez elvileg 6 fős szervernek elég.
A gépedet nem fogja le, legalábbis én nem tapasztaltam ilyet,pedig nincs erőművem. -
magi20
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ma nap folyamán ha valakinek lenne kedve nyomni szóljon már rám x-en:phobiwan21
amugy zsír,,,,,,meg tököm tudja-
jobban vok eve thx-most szerencsére nem fenyegetett annyira a bénulás,bár fájt vagy 3 napig a lábam. -
DiamondBack
senior tag
milyen net kell hogy jol fusson rajta a szerver? ha dedikáltat csinálok az mennyire fogja a gépet?
-
Detox!
senior tag
-
tzimash
őstag
ejj, de maradtam volna még... egész jól ment, a tk-kért bocsesz, elég soká esett le, hogy be van kapcsolva

-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Opciók->Game->Gore->Yes

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Azon az "unalmas keresgélésen és bújkáláson" többnyire a győzelem múlik...

-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
thx!
abban is lefelé mutat? majd csinálok neki valamit hogy felfelé álljon... izé mutasson
igy szoktam meg, majd ezután odafigyelek rá.
a vérre most igy nem tudok mit mondani, pontosan én se tudom, melyik graf. beállitás tehet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az hogy az everglide paddal mit csináltam, ahoz igazán semmi közöd, pláne, h azon kivül, h tiszta lett, semmi más nem történt vele 

tudod a crysis multija nem egy sima tdm... de nem tudod pont ez a baj... azt kerested benne, de nem találtad, mert nem az... -.-