Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gy3pm3st3r
tag
Köszi azért ne válaszoljatok ennyien

-
Gy3pm3st3r
tag
Lesz e ma valami hentelés harcosok ?
Na kinek van kedve ? 
-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Jó volt a tegnapi party!

-
Gy3pm3st3r
tag
Fór brádörz in bekk Krátosz

-
Lajkó
őstag
válasz
piadex2
üzenetére
Kb. annyira jó, hogy én nem játszottam ezen kívül multiban még semmivel sem játszottam 4-5 óránál többet! Ezt meg kb. 3 éve gurítom!

Persze ha eleinte elvész a lelkesedés akkor mindegy hogy milyen jó, úgyis félreteszed. Ennek pedig nagy az esélye, mert akik a mai napig játszák azok bizony nem ma kezdték, és esélyed sincs ellenük (persze vannak kivételek)! Csak simán át fognak gyalogolni rajtad. Te leszel a plusz-frag az amúgy is perfect statisztikájukon!
Bár amikor én kezdtem akkor Kratos-ék már "régi motorosnak" számítottak. El is kenték a szánkat rendesen!
szerk.: Össze kéne hozni néhány Combat harcost, és lezavarni egy ligát vagy ilyesmit!
-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Akkor olyan mint a dzsoint ?

-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mennyire jó a játék multija?
Kösz:piadex2
-
Lajkó
őstag
Lövök egy TDM szerót! Ha gondoljátok...
Name: zzzZ' -
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nameg bizti elbutultál a SECska szerón!

Holnap is rápróbálok a szeróra ha lesz rá kereslet! Jelezzétek itt vagy bárhol, csak tudjak róla!

-
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nincs mit! Szivesen!
Én köszi mindenkinek!
ui.: -szvsz kitaláld magadtól is!

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Mozso26
üzenetére
A probléma a win7el van, egyenlőre mindenki kussol a microsoftnál meg creative-nél is. A helyzet az hogy a világon seninek nem sikerült még működő eaxot kicsiholni a win7ből egy játéknál sem alchemyvel. Nativ Openal alatt valószinű nem ez a helyzet.
Sokan hőbörögnek Creative éknál a fórumokon; egyenlőre nem tudni hogy uj driver megoldaná-e a problémát.
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS
üzenetére
Mindenkinek kell egy kis álladóság az életébe hogy kitöltse az űrt!
Elvették tőlem a Slágert meg a 13.havi fuzmat, úgyhogy maradt a Feri meg a PH!
Az MW2 is bizti bejönne ha lenne miből kellemesen éreznem magam benne!
szerk: hamár benne akkor inkább: I'm in miami beach
Mozso: Win7 alatt gurítom, de nekem is inaktívak! Bár eddig fel sem tünt, mivel xp alatt is max próba erejéig használtam őket.

-
Mozso26
senior tag
Win 7-röl tolja volja valaki?Azért kérdem mert az 5.1 -es hangot sehogy nem tudom beállitani. Az eax meg a többiek mind szürkék, opcionálisan nem állithatok(x-fi m van lehet az a baj).
-
CS4SZY
csendes tag
Jó8 all!

-
Kr/\toS
senior tag
Hát én úgy vagyok mostanság hogy hogy marhára meguntam a FEARt; túl sok ujdonságot már nem igazán tud mutatni benne senki sajnos, kissé repetitívvé vált. Néha befunolok de 2-3 kör elég is.
Az MW2 ben viszont egész kellemesen érzem magam.
-
CS4SZY
csendes tag
THX a gamét mindenkinek !

-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
CODMW2 van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
potkem
aktív tag
Tényleg nagy a csönd

-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Vihar előtti csend van.

-
dunc
nagyúr
Gyerekek hulla a topik???!!!

-
dunc
nagyúr
-
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Munkatársamnál találkoztam szombaton a cod-os kisfiával, és ajánlottam neki a ferit. Egyből le is cuppantotta, telepítette, és játszot vele vagy 5 percet, mire kijelentette hogy ez nem megy neki!

Ezután az 5 perc után megkérdezte, hogy honnét tudna hozzá leszedni valami fasza csítet! Mire én: -Nem tudom, de nem is kerestem még ilyesmit soha 2 év alatt!
Erre ő: -Cod-dal játszok már vagy 4 éve, de mindig használok valamiféle csítet! -Akkor Te hogyan játszol egyálltalán?
Ezt hallván egyből kifejtettem neki a véleményem a magafajta ágybavizelős generációban felcseperedettek aberrációinak értelmetlenségéről!
Mit mondjak?! Előtte se nagyon, de utánna már végképp nem voltunk egy hullámhosszon!
Dunc: Ha akad időm mindenképp benézek arra a szeróra még a héten!

A beállítások terén mire számítsak? -
dunc
nagyúr
Csak mert DM szervert futtatok 13-22-ig naponta,és néhány új mappot is bele szeretnék rakni....
A neve amugy: H.U.N.G.A.R.Y
-
dunc
nagyúr
Sziasztok honnan lehet manapság letölteni custrom mappokat?
-
S4ND3R
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jaja! Nagyon zsivány...

-
tupacamaru
veterán
SlowMo A zene az nagyon ott van alatta.

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Virágbolti? :/
-
tupacamaru
veterán
Hát vitatkoznék azzal hogy lean-re nincs idő.
Nekem például nagyon hiányzik a multiból. Nem is tudom hányszor lekéseltem már a betonfalat miatta.
Amúgy eddig a legjobb CoD-lenne, de így csak olyan mint a magyar ipar: félkarú óriás.
A radaros puska=legális WH?? Néhány pályán +-os is voltam.
Még azért majd próbálkozok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
v!ct0y
veterán
De elég legyen az OFF ból mi újság a fear világában ?

-
S4ND3R
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát még a multi...
Tényleg nagyon jó lett. Leanre meg tényleg nincs időd.
Azért szeretjük a fear combatot is...
Sajna nekem meg időm nincs mostanában gamelni, az utóbbi 7 napból 8-at dolgoztam, és még nem látom a végét... 
No nembaj azért ma este fél 9 környékén már leszek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kr/\toS - most látom csak, hogy megtértél a zöld-piros oldara "videókártyaügyileg"

-
Kr/\toS
senior tag
Nemgyengén. Amióta megjelent alig tudom abbahagyni a multit....

Reggel találkoztam a fearush al is mw2ben és hát......nem sokat változtak!
Csiszolt modor befigyel.. xD -
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Eddig 3 Feares közül 3 nak bejön a multi is

-
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is rácuppantam a skidrow verzsönre, hátha kellemesen csalódok!

-
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Időd sincs leanelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
v!ct0y
veterán
Egyébként tényleg jó lett

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Erre majd reggel válaszolok hosszabban; a lényeg hogy no para, az IWnet egész jó. Klánok már vannak, és a steamel lehet bonyolítani privát meccseket war gyanánt.
Ne hagyd ki , aki sztem sir az nem próbálta még. Mert skidrowos wehrrrrzijóval nem lehet.
Egyértelműen a legjobb multis cod.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Kr/\toS
üzenetére
Hmm mit mondjak ahogy olvasgattam itt a Mw2-ről a hozzászólásokat több fórumon is én arra jutottam,hogy nem hiszem hogy megveszem ezt a gamet
Kvázi nincsenek dedikált szerverek és a játék készítői nem is tervezik hozzáteszem halkan ez jó nagy balf@szság szvsz. Akkor kérdem én hogy a búsba lesz így klános élet meg warok a játékban , vagy csak nekem ilyen ez a dolog ,hogy nem fár bele az agyamba
Ezzel a lépéssel nem csak eltünnek a más formában hostolt szerverek, de nem lesz lehetőség egy saját clanszerverhez sem. Emellett eltünnek a játékhoz készített modok, és saját fejlesztésü pályák is. Mivel az IW.net rendelkezik arról, hogy melyik szerveren játszunk így nem alakulhatnak ki kisebb mikroközösségek, akik egy-két szervert látogatnak állandóan.BB MW 2 ?

-
Lajkó
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Köl a dela dila!

Multizni szeretnél 1000-rel? Talán nem is olyan sokat kell már várnod akkor!
Csaszy tegnap emlegetett valami game-et, de utánna eltünt mind szürke szamár a ködben!
-
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát így elsőre eléggé bejön..

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
No akkor tuti nem veszem meg

-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
THX.

Olvasgatom a CoD: MW2 topikot, ez a gém is olyan béna játék lesz multiban mint a F.E.A.R. 2??
Mert szerintem igen.

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én azért bent tartottalak
és szorgalmasan f2őt nyomogattam 
-
tupacamaru
veterán
Majdnem kiraktak a kedvenc szerómról.
A sok béna meg még nyoja is az f1-et szorgalmasan.
Nemhiába birkának áll a világ. Beeeeeee. 
-
Lajkó
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Akkoriban amikor ez a hibajelenség felütötte a fejét nekem nem kellett kikapcsolni a monitorozást ahhoz hogy jól fusson a game, úgyhogy csak távlatokban emlékeztem erre a megoldásra. Úgyhogy köszi!
Igaz nem fogom ma már visszalökni mert nincs már kedvem!
Egyébként a zzzZ' szeró már az éteren keresi áldozatait!
Nemsokára megyek én is! -
Lajkó
őstag
Csak jelzem hogy ma, amikor meguntam a kóválygást a gagyibbnál gagyibb agyonmodolt szerók között akkor indítottam szerótt zzzZ2 néven ami ment is kb. fél órát, de senki sem tette be rajtam kívül a lábát!
Miért? Mert nem látták a SEC feliratot a map előtt? Vagy mert nem kapcsoltam be a pb-t?
LOL!!!! -
Lajkó
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Nem nagyon érek rá játszani mostanában. Szinte majdnem minden hétvégén dolgoztam az elmult fésfél hónapban. Ezt a Wofoot is csak azért löktem fel, mert kíváncsi voltam rá.
Egyébként tudja a pöcsöm hogy miért nem szorítok ki inkább a Combatra egy kis időt!
-
Lajkó
őstag
De egy xar jéták ez a Wolfenstein 2! Egyszerüen irányíthatatlan az ÉN Combatos multammal!

-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
ja, nekem sincs időm. (suli+meló)

-
Richter36
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Sajnos nincs időm.

-
potkem
aktív tag
Én is figyelek.

-
Armahun
addikt
Nem kell félni, szemmel vagytok tartva

-
Richter36
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Read üzemmódban én is itt vagyok

-
Kr/\toS
senior tag
Ne kelljen már up!-olni a FEAR combat topikját! :/

-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére

-
Gy3pm3st3r
tag
Kösz a lan partyt és a meghívást,külön köszönet T@alpinak hogy vette a fáradtságot, hogy furikázott minket
Azért jó kis partyk voltak annak ellenére,hogy nem voltunk sokan 
-
Lajkó
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na kinek van kedve ? 

THX.