- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detonator
aktív tag
válasz
Silencer83 #1946 üzenetére
Igaz!
-
Csabipici
aktív tag
válasz
Silencer83 #1370 üzenetére
Szia!
Én pont ennél a jelenetnél tarok és nem tudom mit kell csinálni...
Jön felém a kiscsaj és ha közel ér, akkor meghalok. Lelőni, kikerülni átugrani stb. nem tudom.
PLEASE HELP!
Hogyan lehet tovább jutni? -
SLYM
veterán
válasz
én meg csak néztem. olyan szép volt.
-
maniac
senior tag
válasz
jaja ezek paras jelenetek
. erdekes, hogy kb 8x eljatszak ugyanazokat a paraztatasokat, de mindig beparazok toluk
. rajottem viszont, hogy sokkal remisztobb ha vmi nem remiszto, azaz a fear is azt csinalja amit a jobb horrorfilmek. a sajat agyszulemenyedtol parazol es nem a jatektol. te magadnak mondogatod jatek kozben h itt lesz vmi itt lesz vmi. aztan igen ott lesz vmi, es akkor jon a gatyacsere (v alsogatyat kiforditod aztan vissza
). szoval durva egy jatek
. a tortenet is jo egyebkent, bar kicsit linearis a jatek, de asszem a tortenet, es a paraztatas az igy nagyon elnyomja ezt a tenyt, es rohadtul elvezetes, sztemeg 10bol 9 pontot meger kb
.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Silencer83 #1352 üzenetére
Nézd. A grafika tudom hogy szép. De ennyi! Ez minden, amit a játék érdemeként fel lehet hozni. Minden másban középszerű.
-
Face8814
őstag
válasz
Silencer83 #1352 üzenetére
Ez pontosan így van. Lehet, hogy nem a legeredetibb ötletre épül a játék, de az vitathatatlan hogy nagyon szép, és az M.I.-vel mixelve, győztes páros FPS téren. Egyébként nekem ráadásul még élvezetes is volt. A vége pdig nagyon tetszett. Folyt.köv. várható!
-
brownus
veterán
válasz
Silencer83 #1328 üzenetére
hmm, akkor ezt nem fogom 2x egymás után végig vinni
felmentem a tetőre, aztán le a pincébe,majd megint fel, majd le, a kis qrva felbukkan néha és kész. amikor jött a helikopter értem, örültem, hogy elvisznek máshova erre ledobtak egy másik épületre, megmondom őszintén a nolf2 sokkal jobban tetszett!
változatos helyszínek, f@sza kis japán kard, stb...
-
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #1328 üzenetére
szabadságfeeling!!!!!!!!!!!!!! JAHHO
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Silencer83 #1314 üzenetére
Sziasztok régen láttam má ezt a totyikot!
Mennyi ismerős arc te szűzmárja!MW rulez!
Egyébként AVP2!
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz
Silencer83 #1314 üzenetére
Bár a GT nem tartózik a csúcskártyák osztályába de a 256mb nagy előnyt jelent, ha megkérdezné valaki milyen videokártyát vegyen a válaszom: mindenfélekép 256 mb ost!
FEAR úgy mint Doom igényli 256mb/ sőt a felett!
nem akarlak elkesiteni de 2Gb lenne az ideális -
Csiborbogár
őstag
válasz
Silencer83 #1309 üzenetére
Ez így igaz. Érdekes, hogy én is próbáltam high-on, le is ment a time demó, kiírta, hogy sehol nem volt 25Fps alatt, mégis, mikor elkezdtem játszani vele, az első saroknál, mikor befordultam elkezdett szaggatni. Ettől függetlenül jó játék, engem nyomasztott a ''tök egyedül vagyok'' érzés.
-
Calibos
addikt
válasz
Silencer83 #1290 üzenetére
bár nem ide tartózik de igazán nagy frászt a jó öreg AVP2 hozta rám. Akkori székemnek nem volt háttámlája és akkorát ugrottam ijedtemben hogy sikeresen lesetem a székről
nem rossz ez a FEAR de igazán élvezet ha nagyon jó videokártya(256mb) muzsikál a gépben. -
Csiborbogár
őstag
válasz
Silencer83 #1306 üzenetére
Abszolút!!
Én sem vagyok szörnypárti, inkább katonák meg tankok, ilyesmi. Szerintem attól még lehet valami izgalmas, hogy nem az elborzasztás, a szörnyűség a fő motívum benne. -
SLYM
veterán
válasz
én is jövő hónap eleéig még biztos nem jáccok vele! amíg meg nem lesz a 6800 sima, vagy valami hasonló.
-
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #1293 üzenetére
na az igaz!!!!!!!!!!!!! de ez nem a játékmenet! vagy.................mégis
egyébként igen. ettől a szabadságfeelingtől kultuszjáték(a tenger ahogy az éggel összeér.ááááááááááááá olyan kellemes érzés még rá gondolni is, nameg ha ezt egy kis csónakból távol a szigetektől látjuk messze a hülye ugrándozó kis szörnyikéktől.
) nameg attól, hogy baszartam amikor megláttam a grafikáját. de a többi az MI meg a bugos emberek nem valók ebbe a játékba sajna.
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz
Silencer83 #1299 üzenetére
Nekem tetszik...überbrutálállat!
...de ez csak egyéni vélemény!Valakinek nem teccik..
Föleg a MI!Nem rohangálnak vaktában mint egy zabosliba tömés elött...na meg a hangulat is megvan!A grafika...hát azt döntsd el magad mert az én vasammal nem tudom fullon nyomni...
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz
Silencer83 #1297 üzenetére
Szörnyü a modorod...
Lapozófájl méretét növelni?..sztem hüjeség...gondolj csak bele..lassú!..és attól nem gyorsulna...Igazából az lenne az ideális,hogy két giga ram,lapozófile kikapcs,és többé nem a vinyón tárolná a szarjait...
de ez minden progira érvényes...én 1Gb-nál anno kikapcsoltam,de nagyon rinyált a lapozóért...ezért csináltam egy külön particiót kb.3Gb,FAT-ra formáztam a legnagyobb blokkmérettel és a már meglévö ram felét állitottam be minimumnak,a kétszeresét maximumnak...igy ok lett a balhé!
-
Nimda
addikt
válasz
Istenkirálycsászár a géped...
..nem lesz gond...de az az egy giga ram bizony kell neki...még talán kevés is..
Aztán majd mikor elkezded tolni,bontsd ki a nassit,az asszonyt zavard haza,kapcsold le a fényeket és tekerd fel a hangeröt!.. -
csongi
veterán
válasz
Silencer83 #822 üzenetére
Csak bátran nem lessz gond vele. A beállításokat gyorsan ki lehet tapasztalni.
-
csongi
veterán
válasz
Silencer83 #811 üzenetére
Szerintem nem kell tuning csak egy kis ramocska és megy is szépen, a konfigodon.
-
Loretto
veterán
válasz
Silencer83 #801 üzenetére
Na az kevés lesz.Ma néztem meg, igaz csak kb fél percet játszottam vele, de swapolgat már a game elején is.Konfig adatoknál csak annyi a változás hogy most én is csak 512 rammal vagyok, proci 3400-on, vga meg 16/6-on modolva, és autodetecten, minden max kivéve vmit( most nem ugrik be), ill. noAA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest