Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
Silencer83 #1352 üzenetére
Ez pontosan így van. Lehet, hogy nem a legeredetibb ötletre épül a játék, de az vitathatatlan hogy nagyon szép, és az M.I.-vel mixelve, győztes páros FPS téren. Egyébként nekem ráadásul még élvezetes is volt. A vége pdig nagyon tetszett. Folyt.köv. várható!
-
Face8814
őstag
Na, vagy 2 napja én is végigtoltam. Nekem nagyon tetszett! Az ''MI'' szerintem fantasztikus, a graffal sincs semmi bajom. Az, hogy nincs akkora mozgástér mint pl a FarCry-ban, szerintem nem baj. Az ami itt tapasztalható, tökéletesen illik a játékba. Elég nyomasztó, és szerintem elég para is. Persze csak szvsz!
-
Face8814
őstag
válasz
littlemole #1197 üzenetére
Hát, miután ezen beállítások mellett kissé diavetítéshez volt hasonlatos a játék a 81.85-el, így akkor nem teszteltem. Ezen driverrel pedig a korábban leírt eredmények jöttek. Szaggatás megszünt. Bár még +1GB Ram azért hiányzik egy kicsit.
-
Face8814
őstag
válasz
littlemole #1191 üzenetére
Rakjad fel a 78.01-et.
Ég és föld a különbség a 81.85-höz képest. Utóbbival úgy szaggatot hogy csak na.
-
Face8814
őstag
Egy rövid kis teszt:
Felbontás: 1152*864
FSAA: 2x
Texture Filtering: 8x
Texture Resolution: Medium
Soft Shadow: Off
Ezeken kívül minden maximumon, az effektek szintén maximumon.
FPS:
Minimum:14
Average: 39
Maximum:92
9% 25 alatt
54% 25-40 között
37% 40 fölött
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Egy x700-al?
Furi.
Ha mindent bekapcsolok ( szűrőket a maxra rakom, vsync on, soft shadow on ) akkor az fps-em olyan 20-25. Pedig szerintem egy picit jobb a vizuális megjelenítőm ( VGA )mint a tiéd. Ezzel nem megbántani akartalak ( gyorsan leszögezem a félreértések elkerülése végett ) csak leírtam hogy nekem milyen tapasztalatom van ezzel a gameval kapcsolatban. -
Face8814
őstag
válasz
kommunism #556 üzenetére
Ugyebár nem csak a VGA-n múlik a dolog. Fontos a proci, illetve a ram is. Láttam futni 2,2 Athlonon 512Ram mellett + a 6600GT. Ezzel a konfiggal, elég nagy kompromisszumokat kellett kötni hogy ne egy diavetítés legyen a gaméból. ( gondolok itt az élsimítás mellőzése, a játék beállítás low, esetleg mediumra rakása, felbontás max 1024*768 ... stb )
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Egy nem túl erős gépen ( amin én láttam 2200+ Athlon 2*256 ram 6600gt )nézd meg egymás után a multit, illetve a demot azonos beállításnál. Míg a multinál a játék egy diavetítéshez hasonlít addig a demonál már folytonosabb a game. Gondolom ez nem véletlen. Vagy úgy is mondhatjuk jobban optimalizát a játék.
-
Face8814
őstag
Hát erre most már én is kíváncsi vagyok. Egyenlőre a korábban leírt konfig alatt láttam a gamét futni a haveromnál, de kíváncsi vagyok hogy az én vasamon vajon hogyan futna. Igaz meg akartam várni a végleges verziót, mert a demo annyira rövid, és ráadásul már végig is láttam, de most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
Egyébként még egy dolog foglalkoztat: vajon a demohoz képest még jobban le fogják butítani a játékot ( mivel a demo egy kicsit butítottab mint a korábban kijött multiplayer ), vagy hagyják így. Mert ha így marad nem sok gépen fog a maga tökéletességében pompázni a játék. -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur #381 üzenetére
Sziasztok!
Az egyik haverom végigtolta a demot, a köv. gépen: athlon 2200+; Gigabyte6600gt; 512 ram.
Médium beállításokkal 1024*768-ban élsimítások nélkül egész korrekten elfutott. Nem mondom ha egy erősebb proci lett volna a gépben jobb lett volna, de pl amit néhányan írtak hogy 2gb ram kell hozzá szerintem hülyeség. 1GB szerintem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged