Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Még mindig problémám van a FEAR-rel.
Kiderítettem, hogy az ACE MEGA CODEC PACK a ludas (amíg fenn volt, csak hang nélkül tudtam játszani, úgy meg hát...). Le is szedtem, és úgy működött a játék.
Viszont valamiféle codec azért kell a gépre, ígyhát felraktam az ACE-t Just Play opcióban. Viszont így megint nem ment, csak hang nélkül.
Valahol pedig azt olvastam, hogy így mennie kell(ene). Kérdésem az hogy milyen verzióban tegyem fel a #>@>& CODEC PACKot hogy működjön vele a játék? Vagy ne is vesződjek vele? Jó lesz anélkül is. 
-
Face8814
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Hát, miután ezen beállítások mellett kissé diavetítéshez volt hasonlatos a játék a 81.85-el, így akkor nem teszteltem. Ezen driverrel pedig a korábban leírt eredmények jöttek. Szaggatás megszünt. Bár még +1GB Ram azért hiányzik egy kicsit.
-
littlemole
őstag
Csináltam egy winxp reinstallt mert hogy őszinte legyek ilyet még sosem produkált a gép.
Medium beállításokon úgy szaggatott a játék hogy menni alig bírtam. A winxp meg hihetetlenül belassult.
Most semmi gond.
3dmark eredmények is normálisak.
Mint a víz, a gép által belőtt beállításokkal. Később felveszek majd mindent maxra amit csak lehet, és megnézem úgy is.
Fogalmam sincs mi kavarhatott be ennyire.

Voltak ugyan kék halál problémáim, de ezek most megoldódni látszanak. (kopp,kopp,kopp)
1196: Majd letesztelem akkor azzal is később. Most örülök hogy rendben megy a gém is meg a gép is.
Gyakorlatban FPS ben nézted a javulást, vagy csak szemmel? -
Face8814
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Rakjad fel a 78.01-et.
Ég és föld a különbség a 81.85-höz képest. Utóbbival úgy szaggatot hogy csak na. -
KANTRI
csendes tag
Sziasztok nekem is olyan problémám van hogy elvesztek mentéseim

légyszíves valaki küldje el nekem, ha tart a 7-8-9 pályánál, nagyon nagyon megköszönném
kantri@gmail.com -
Zomb€€
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Nem lehet hogy a driverben hagytál bekapcsolva valamit?VSYNC,valamilyen szűrőt??Mert nekem a 81.85ös driver teljesítménynövekedést hozott nem csökkenést.
[Szerkesztve] -
-
nfsu17
veterán
Mikor jön már ki az a fránya 5.11-es driver? Mit ülnek rajta már annyit? Azzal kéne mennie már jól..szerintem..

-
-
Mr.Hankey
csendes tag
Szerintem mostanában elég feltünő, hogy a gépigények csak nőnek, de a játékok nem változnak előnyükre olyan mértékben ami ezt indokolná!
-
Mr.Hankey
csendes tag
Azért azt te sem gondolod komolyan barátom, hogy egy 7800gtx nem bírna el a fear-el! Nagyon szép a grafika de azért akkora különbség nincs pl a far cry hoz képest, ami indokolná ezt a gépigényt! Ez csak egy üzleti fogás, direkt magas a gépigénye, az emberek egyre éhesebbek a pénzre!
-
Zomb€€
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Szerintem annyi a gond hogy ha 1 giga memoriád van,akkor a Texture Resolutiont rakjad mediumra.Mert az nem agrafkártyára épít.Szal ha az medium szvsz minden mehet fullon.Ja és nefeledd hogy ha bekapcsolod az élsimítást,NINCS SoftShadow...
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Megtaláltam a többi beállítást is. auto detect-re rakva és a tesztet futtatva még mindig szaggat.

Lehet hogy valami más probléma is van?
Miután kilépek a játékból minden annyira belassul hogy csak pislogok. -
Zomb€€
őstag
Na tessék,egy 7800GTX-et megfingat....nc
De nembaj,veled van a gond mer itt a PH!-n embereknek x700al megy full fullon.
Érteeed?!
-
Gazs
tag
Hellosztok!!
Sajnos egy vírus miatt elvesztek a mentéseim, legyen valaki olyan rendes, hogy elküldi a tomahawk12@freemail.hu-re a mentését. Azután tartottam miután bezuhanok egy épületbe egy csapattal.Elöre is 1000-er köszönet
-
Béló
aktív tag
exeunt omnes nevű pályán vagyok és végigmegyek egy vizes csatorna felett egy hídon oldalt nagy tartályok vannak bejutok egy szobába kimegyek de az ajtó le van zárva mit tegyek??
esetleg valaki tud linkelni egy végigjátszást?? -
Mr.Hankey
csendes tag
kb 2 hét múlva tervezem egy 6800gt megvételét, és azért az durva lenne hogy 80 ezerért majd nem fog minden játék max on futni! amikor a 9600xt-t vettem akkor azon minden max on futott! Halo vagy Far Cry mindeggy volt neki! Én meg nem hittem a szememek!
És a9600xt meg az akkori csúcskártya a 9800xt között jóval nagyobb volt a teljesítménykülönbség mint pl a 6800gt meg a jelenlegi csúcskártya a 7800gtx között! -
Mr.Hankey
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, és nem igazán értek egy két dolgot!
Több ember is írta, hogy x800-as meg 6800-as meg 7800-as kártyákon is itt ott beszaggat a fear! Nekem egy 9600XT van és 800X600 Medium és így megy átlag 30-35fps-t! Egy Gef 6800GT kb 3 szoros ha nem négyszeres teljesítménnyel rendelkezik mint az én szegény 9600XT-m, még belegondolni is brutális: 9600XT 4 pixel futószalag 6800gt 16 pixel futószalag!! Meg 256 bit meg jóval magasabb órajel! Szóval akkor egy ilyen kártyán szerintem repülnie kéne a fear -nek! 1024X768 minden high és 16X szűrő! És meg se rezzenhetne! Én ezt nem igazán értem! -
mfranky
őstag
Szasztok!
Eredeti game-el, hogy a f***ba lehetséges az, hogy az 1.02 -es patch felrakása után meg se szólal? Hiába katt, semmi reakció. Nincs Ace mega Codec, semmi az ég világon, de meg se moccan.
Ötlet?
-
Béló
aktív tag
radeon 9800pro m van és fél giga ram dual chanelben a játékkal 1024X768 ban játszom medium beállításokkal de 2 szeres AA val és így folyamatos a kép (szerintem
) szerin tem ez lessz az év játéka hacsak i nem jön a stalker 
melyik gombbal lehet screen shotot csinálni????
-
Lev Andropov
senior tag
Katona a falban! Eléggé megrázta a robbanás!

[link] -
Face8814
őstag
Egy rövid kis teszt:
Felbontás: 1152*864
FSAA: 2x
Texture Filtering: 8x
Texture Resolution: Medium
Soft Shadow: Off
Ezeken kívül minden maximumon, az effektek szintén maximumon.
FPS:
Minimum:14
Average: 39
Maximum:92
9% 25 alatt
54% 25-40 között
37% 40 fölött
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag

Látom még mindig nem világos egyeseknek hogy ha van FSAA akkor nélkülözni kell a SoftShadow-t.
Egyébként meg nemhinném hogy egy x700ason m1 a gém ''full full''-on.....no flame,csak néz utána hogy ez még a 7800GTX-eket is megfingatja..nc -
sakto
őstag
válasz
Face8814
üzenetére
igazábol nekem is meglepö volt, nekem ezelött egy nforce2 ultra lap 1gram nv6800,3200 barci és talán médiumon ment,,, de nem sokáig csodálkoztam inkább örültem.. bár amikor bekapcsoltam azt a soft shadow on meg textura max azota pirossal jelöli az 1024\768 at a menübe de semmi gáz gondolom az a baja hogy csak 128 mb a karesz de tök szép a game!
-
Face8814
őstag
Egy x700-al?

Furi.
Ha mindent bekapcsolok ( szűrőket a maxra rakom, vsync on, soft shadow on ) akkor az fps-em olyan 20-25. Pedig szerintem egy picit jobb a vizuális megjelenítőm ( VGA )mint a tiéd. Ezzel nem megbántani akartalak ( gyorsan leszögezem a félreértések elkerülése végett ) csak leírtam hogy nekem milyen tapasztalatom van ezzel a gameval kapcsolatban. -
mattheus
őstag
Hála valahára nekem is megvan a játék.
Van pár problémám: a játék nekem nem ajánlja fel a 1280x1024 üzemmódot, pedig számos tesztben olvastam, hogy ilyen felbontás mellett tesztelték a videokarikat.
1024x768-ban eléggé ramatyul néz ki a 19 colos TFT monitoromon.
Valahogy rá lehet bírni, hogy menjen natív felbontással?
Az normális, hogy 1024x768-ban, A64 3200+, 1 GB Ram-mal és X800 XL-el
trilinear, Soft shadows: OFF módban akadozik és asszem a többi dolog is medium beállítással megy? Ennyire gyenge lenne a gépem már? -
kutga
félisten
Sziasztok!
Gondom van a FEAR-rel! Sajna csak úgy hajlandó elindulni, hogy kikapcsolom a hangot és a zenét!
Mit lehet ilyenkor tenni? ABIT NF7-em van, alaplapi hangkártyát használok. ACE MEGA CODECS Pack van telepítve. -
woody23
csendes tag
Senki?
-
woody23
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a FEAR-rel! Elindítom az .exe-t aztán fekete képernyő és nem történik semmi. Még csak nem is tölt. Másnak is előfordult már ez a probléma? Mit lehet ilyenkor tenni? -
mfranky
őstag
Valaki tud már valamit az 1.02-es Patch ''hibára''???

-
Savanya
addikt
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Sajna továbbra is csak ''no sound'' -val hajlandó elindulni

-
Savanya
addikt
Van akinek Audigy 2 -vel minden rendbe a játék alatt ???
Nekem csak hang nélkül megy az F.E.A.R.
-
sakto
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jo,csak látod itt is ki ez,ki azt mondja és nem tudom hogy megér e 16-18 ezret+ban a csere? ja és pro orajeleken használom az x700-am
-
bebe53
csendes tag
[MODERALVA]
No Warez! - tiv -
salaja
csendes tag
Ha valaki hiányt érezne az 1.02-es patch után.[link]Itt olvasható hogy mit is tartalmaznak a javítások.

-
ToBeY
nagyúr
hmmm az 1.02 patch 122mb
Lehet valamit javítanak is a játékon?
-
salaja
csendes tag
Ha valaki még nemtudná az 1.01-es patch felrakható a tört változatra, de a tegnap megjelent 1.02-es patch-el már nem működik a game.
(Nálam nem ment.) 
-
ssolitude
őstag
Itt egy kis killer video,saját élmények alapján
[link] -
ToBeY
nagyúr
Rakjátok fel az új forceware-t eddig én nem tudtam maxra rakni mostmeg igen

Lehet csak véletlen de akkor is
-
Manitou
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De ő azt akarja hogy fullon menjen a FEAR, de az bizony GT-vel se fog

-
ToBeY
nagyúr
5-ös pályán elakadtam.Kimászok valami medencéből megyek előre és egy nagy robbanás leszakadt az álvány de átlehet ugrálni.De vissza menni nem tudok mert ott kőomlás meg láng is van.Találtam egy kis alagutat de ott kerítés van

-
Dilikutya
félisten
Nincs értelme, mivel az ATI épp az x700-at szánta a 6600-os széria elelnfelének, csak pechükre a 6600GT túl jó ár/rték arányt produkált. De ennek csak új kártya vételekor van jelentősége, váltani egyikről a másikra az égvilágon semmi értelme, nagyjából ugyanazt tudja mindkettő. Jól mondták lentebb, a F.E.A.R.-hez még csak most gyártják a kártyát.
De nagyot fogok röhögni, mikor pár hónap után ez ajáték is megy a süllyesztőbe, minden csoda 3 napig tart
Nem lesz ebből korszakalkotó játék, amiről évek múltán is beszélnek. -
Manitou
veterán
válasz
LucifeI2
üzenetére
Tudom miről beszélsz, mert jártam arra és mindenkit kinyírtam már. Valami olyasmi van hogy a szellőzőn elmegyek ott lemegyek létrán és ott valami alagútféleségbe jutok... Meg emlékszek arra részre is amikor az vizzel telt rész van ott van egy csomó létra is, és legfelül két csövön kell átmenni majd egy kis résen kijutok egy helyre ahol ilyen generátorszerüségek vannak, itt egy hídon át tudok menni az alagút felett ahol az imént jártam és ott a túloldalt van egy szoba. Én ott is voltam, de nem találtam semmi kapcsolót, Ja ott még van egy ajtó is,csak azt nem lehet kinyitni mert belülről el van torlaszolva. Mostmár hajtépés lesz. Akkor mégiscsak abban a szobában kell valamit kikapcsolnom?????
-
LucifeI2
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Hát ha mentél kis szellőzőbe akkor jófelé mentél, valahol van egy szoba amibe víz van és azt hiszem volt benne 2 ellenség, meg oszolopok, az egyik oszlopon van egy sárga létra. Ott felmész és akkor ott lesz az áram és ha szembe nézel vele mögötted lesz egy kapcsoló egy kis szobába. Remélem megtalálod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Minecraft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiderítettem, hogy az ACE MEGA CODEC PACK a ludas (amíg fenn volt, csak hang nélkül tudtam játszani, úgy meg hát...). Le is szedtem, és úgy működött a játék.
Viszont valamiféle codec azért kell a gépre, ígyhát felraktam az ACE-t Just Play opcióban. Viszont így megint nem ment, csak hang nélkül. 

Ég és föld a különbség a 81.85-höz képest. Utóbbival úgy szaggatot hogy csak na.

Korábban meg meg valami 16800 pont volt amit kaptam alap órajelen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

No comment eredetivel köl játszani
Ha nem ez a helyzet akkor tegyél fel új vga driver-t