Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sakto
őstag
az lenne a kérdésem hogy a gamét full full-ba nyomom kivéve az fsa-t mert akkor szaggat mint állat(konfigom az adataimnál) ha az x700 at lecserélném egy 6600gt re akkor menne fsa-val is?
-
-
LucifeI2
őstag
OMG ez k*rvajó game!!
6 percet játszottam vele, de nem merek vele játszani egyedül úgy hogy nekem ez lesz vagy 20 óra
Áthívom majd haverom, 2-en csak nem félnk már
Én már a patkányoktól beszartam az elején hogy ott mászkálnak össze-vissza a kis köcsögök
-
Feri1990
tag
Tud valaki ellenszert arra hogy ha multiba akarok játszani akkor mindig baszaxik a cd kulcsal

-
Spirál
tag
huhh emberek ma kezdtem el vele játszani!
szittem összeszarom magam!
főleg me este küddtem!
bárki bármit is mond ez nappali játék! (számomra) -
LucifeI2
őstag
válasz
mfranky
üzenetére
Én úgy szoktam nyomni hogy elindítom max grafon, de úgy játszani ugye nem tudok, csak megnézem milyen... aztán lebutítom és úgy folytatom tovább, és odaképzelem az effekteket, meg a szép grafikát, és ha kicsit humorítok az már 3szoros AA+AF
A játék amúgy holnapra lesz meg, de mivel 5 órás végigjátszást mondtak ezért hamar kijárom. De már nagyon várom mert féélni akarok!!
-
mfranky
őstag
Aki meg állandóan a gépigénnyel van elfoglalva, azoknak megnyugtatásképpen: szvsz nem olyan rossz a hardverem, de még nálam is 1024*768, FULL-on minden, FSAA, AA és az a 2GB mellett is beakadt néha a játék. Lehet, hogy nem elég neki a 400Mhz-es ram...

..és azt a 2GB ram-ot 667Mhz-es ramokra értették... -
Zomb€€
őstag
Srácok vegyétek már észre hogy ha FSAA van kapcsolva akkor NINCS softshadow!!!
Legalább probáld ki hogy lefuttacc 2x egy demot SS on és FSAAval aztán néküle,észre fogod venni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Manitou
veterán
Na hogy ne csak arról legyen szó hogy kinek melyik bolhapiacról sikerált beszereznie a játékot,és miért nem indul, és hogy vajon az én gépemen hogy fog menni kérdések legyenek.

Egy helyen a múltkor elakadtam.
Nem röhög

Szóval 3-ik pálya és valami mozgásérzékelős bigyót lőttem szét egy folyosón, erre valami árambaszás lett a folyosón. Itt hogy a rákba tudok átmenni
Vagy nem erre kellene.
Mert mentem én itt egy kis szellőzőn is már másfele, és irtottam is a népet, de ott zsákutcába találtam magam egy idő után és visszatértem ide a folyosóra ahol ez az áram keresztbe elálja az utat. -
nfsu17
veterán
Lehet senkit nem érdekel, de mondok pár véleményt a F.E.A.R. multy-demoról.
Gépem: A64 3000+ (alap, tehát 1800Mhz)
Asus A8N-E
2*512 MB Kingmax dual 400Mhz (ez sincs húzva)
HIS X850XT Platinum Edition VIVO ICEQII 256MB (ez sincs húzva)
5.10-es Catalyst (amire azt mondják nem is a legjobb
)
Eredmények ilyen felbontásban:
[link]
Ennyi a timedemo: (a játékban bőven az átlag fölött van)
[link]
Képek:
[link]
[link][link][link] -
woody23
csendes tag
Sziasztok!
Remélem hamarosan sikerül beszereznem a F.E.A.R. című játékot. Arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora a gépigénye? Az én konfigom AMD Sempron 2800+, 512 MB DDR RAM, GeFORCE 6600GT videókártya. Nem egy high-end konfig, tudom, de azért talán elcammog rajta. Vagy nem fog???
-
Spirál
tag
szevasztok!
lenne egy kis problemem!
az a gáz h letöltöttem a feart
és amikot elinditom az írja ki h kapcsoljam ki az összes virtual drivert!
az lenne a kérdés h hogy tom blokkolni h ne lássa a játék? -
ToBeY
nagyúr
Én kicsit más gépkövetelményt olvastam,és szerintem ez áll közelebb a valósághoz mert nekem 1GB rammal néha beszaggat!
Egyébként high-on biztosan fog menni csak a high után még van maximum állítási lehetőség is 
Gépigény
US version of Windows(R) XP with the latest service pack installed
Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent
2GB of RAM
256MB DirectX(R) 9.0 video card with pixel shader 2.0 support -
Xelo
addikt
•Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent processor
•1 GB RAM
•256 MB Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(TM) 6600 or equivalent DirectX(R) 9 compliant video card with hardware T&L and pixel shader 2.0 support
•Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card
akkor ezekszerint...ha lesz gépfejlesztésem AGP-ről PCI-re... akkor igy fog kinézni a konfigom...:
AMD Athlon 64 3200+ Venice S939
ASUS A8N
2×512MB Kingston Value RAM
Club3D Ati Radeon X800RX 256MB GDDR3 PCI-E
... ezen fog menni high grafikán? mert a high követelménye megvan.... vagy nincs? -
ToBeY
nagyúr
Tényleg nem tudja senki hogyan lehet kikapcsolni ezt a god mod-ot ha már mentett?

-
Csotke
tag
Hali!
A játék sebessége rendbe jött viszont a videoknal a csaávók beszéde nem hallatszik!
Meg a játék közben a katonák rádióüzenete sem.
Ez mitű lehet?
Help!? -
-
szagi01
csendes tag
Azért a szögelős puska kicsit hasonlít az Alien vs. Predator 2-ben lévő fegyverre.Szerintem
-
szagi01
csendes tag
Valaki írna egy történetet a játékról mert nem vagyok jó angolos és nam vágom az egészet.
Légyszi!
-
szagi01
csendes tag
Hát nem tom.

Én sokat mentek magamtól is - egy pár játéknál már mentettek meg ezek a fájlok.
Ha még ennyire az elején vagy és nagyon zavar az a god mód akkor szerintem simán kezd újból a gamét.
A haverom nem mentett egy ideig és sokat kellett neki visszamenni de végigvitte. -
Móci
addikt
No, ma végigvittem a game-t. Sztem nagyon jó volt, de azért ennél lehetett volna hosszabb is, hiszen ez a 11 'chapter' nem mutatott sokat. Amúgy én elég sűrűn nyomkodtam az F5-t (quicksave), nem jött rosszul néha.
A vége eléggé parássá sikerült, pláne azok a részek voltak húzósak, amikor Alma-ba kellett belediktálni egy kis ólmot... -
ToBeY
nagyúr
Haver kipróbálta nálam a gamet,beírta godmode-ot és chekpoint mentett a game,és most akármit csinálok god mode vagyok?Lehetséges az hogy miután god modeban mentet nem lehet kilőni?Az tuti nem fogom újrakezdeni inkább akkor ígymarad ha nem lehet visszacsinálni... Egyébként hány pályás a játék?
-
AMATŐR
őstag
Én nem értem, nálam minden fullon, és tökéletesen fut!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként király a gém. -
Laci bá
csendes tag
Help! Eredeti 9900ft-os dvd-m van,s kb. 5-10 perc után lefagy.Minden más játék rendben működik.Ram-ok jók,audio driver cserélve, videodriver többféle kiprobálva,de ahiba továbbra is fenn áll.A gép:Abit NF-7,AMD 2800+Barton,2x512ram,Gf.6600GT.
-
Elrond
senior tag
Szerintem meg mind a 2 játék nagyon jó,
de nem lehet őket összehasonlítani!
Tényleg a Monolithnak volt hasonló FPS játéka
vagy ez az első?
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Na tegnap este végére értem a játéknak.
Néhány észrevétel: szép, nagyon szép. Magas gépigény, de melyik éppen aktuális csúcsjátéknak nem az (remember DOOM3, FarCry)? Fizika: egyszerűen remek. Az ellenek inteligenciája eddig a legjobb, csak a FarCry közelíti +. A sztorija érdekes kiváncsi vagyok mi lesz a befejezés (gondolom lesz FEAR2 vagy vmi), de igazán lehettt volna vmi normális vége. A játékmenete igazából számomra kicsit unalmas volt a 3. és a 8. pálya között, nekem a 9. és a 10. pálya jött be. Kicsit lehetett volna félelmetesebb, de azért párszor sikerült rámijesztenie a kiscsajnak (sztem a vártnál kevesebbet szerepelt). Nekem kicsit hosszú volt a játék, és egysíkú. Néha elég nehéz tud lenni, nekem kb 14-15 óra volt a játékidő.Összeségében mindenkinek ajánlom aki szereti az ijeszgetős játékokat.
Összeségében, más hasonló jellegű FPS-ekhez hasonlítva: a HL, a Riddick és FarCry után jön, de simán veri aDom-ot, vagy a Quke-t. Nálam a játék 89 %
. Kiváncsian várom a folytatást.
kicsit hosszú lett a hsz, bocs -
Rickenstein
senior tag
Szeretnéd, ha hízna a májad egy kicsit, mi?

-
SLYM
veterán
ezzel a konfiggal, de a vidkari egy 6600GT lenne, akkor kb hogy menne? képszinkron nem jáccik AA+AF 2/8, ja és 1024-be high-on. THX!

-
Rickenstein
senior tag
Úgylátom a fekete képernyőtől való félelemből kifolyólag tömeges ACEMP uninstallálások folynak. Pedig nem lenne szükséges. Az ACEMP Dashboardban egyszerűen be kell lőni a Player Edition beállítást és voilá!

[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Na tegnap kipróbáltam én is a játékot.
Hát mit ne mondjak...este nem szabad vele játszani. Akkorákat ugrottam néha a székben, hogy majdnem kigurult alólam
A grafika is jó lett szerintem, a hangulat 5-ös, a fizika kicsit gyenge(de ez nem megy a játék rovására), az Ai elég jó lett.
Nálam 10-es skálán 9-et kap.
Idén eddig ez a játék tetszik a legjobban(de várjuk meg a cod2-t azért...). -
Somydemy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
fura lenne ha azt nem kapcsolná be azon a gépen.

-
Csotke
tag
Help!
Van egy MSI K8N SLI Platinum lapom+ AMD64 3500 proci+2x1giga ram+MSI 7800 GT
és csak olyan medium környéki beállitások mellett megy faszán. High-re feltéve már akadozik....mi a túró lehet?
Help!
Az lehet hogy kicsi a tápom(360W)?? -
Loretto
veterán
Alakul a game, egész kellemes párszor végigfutott a hideg

A harmadik pálya ilyen hosszú? -
t1
veterán
nekem lehet hogy holnap lesz meg ha a haver elhozza.. mer sajnos elfogyott a gigám már..
amugy mien beállításban használjam majd?
olyan parás mint a Quake 4 ?? -
ToBeY
nagyúr
Hát valami nagy gáz lehet nálad akkor.... Mert az én konfigommal (adataimnál) Minden maxon van kivéve a Textura Detail az medium, és soft shadow van kikapcsolva meg a szűrök.És olyan 50FPS átlag megvan... Ha van window blinds-od vagy styleXP-d azt lőd ki mig játszol! Esetleg a vírusírtót is ha Norton!Tegyél esetleg fel friss Forceware-t (81.85)
[Szerkesztve] -
Csotke
tag
Help!
és csak olyan medium környéki beállitások mellett megy faszán. High-re feltéve már akadozik....mi a túró lehet?
Help! -
Csotke
tag
Help!
Help! -
Jojo4
tag
WindowBlinds is a program that enables users to safely add thousands of new visual styles to Windows to change the look and feel of your computer.
Windows XP/2000 felületének megváltoztatása.
A WindowBlind, valamint hozzátartozó témák segítségével tetszőleges stílusú ablakokat varázsolhatunk a Windows hagyományos felületére. A program alkalmas egyéni beállításokra, mellyel az adott téma megjelenítési tulajdonságait módosíthatjuk.
[Szerkesztve] -
DonSüti
csendes tag
Nekem van egy ijenem hogy 3000+ 64bites amd msi k8n7neo platinum 512es ddrel meg egy radeon 9600xt-vel...és se kép se hang...mi lehet a problema?
-
ZakRob
senior tag
Tegnap este játszottam egy órácskát, és eljutottam a 09-es pályáig. A 08-nál kicsit bepöccentem, vagy fél óra kellet mire rájöttem, hogy az ablakon kell mégis csak bemenni az épületbe csak én a medium graf. miatt nem láttam, hogy ott üveg is van és ezért nem sikerült elsőre. Nem vagyok az az ilyedős típus, de tegnap kicsit felment a pulzusszám mikor hirtelen az ablakot betörve elém vágott az a néha láthatatlan lény az egyik pályán. Utóljára a HL2-ben volt hasonló érzésem, amikor egy fejrágó támadt rám.

-
X Factor
addikt
Out of Memory hiba megoldása: Window Blinds progi kikapcsolása.
Nálam végülis ez rendbe hozta, most is azt nyomtam elég szép max grafikán
a feeling meg ....... hát nem is tudom hogy fogok én ma aludni
-
Elrond
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet,havernak gurult omega driverrel!
-
Feri1990
tag
Na ma végre megvan a GAME. Már megvolt 1 hete csak túl gyorsan írták meg és szarul telepítette de most minden ok.
-
birno
addikt
Tudtam én, hogy király ez a 9200-es.

Mindenesetre ma bepróbálkozom a Serious sam 2-vel és a Quake 4-el, ha valakit érdekel holnap megirom az eredményt.Ezeknél a gameknél van valami alap demo, mint a Doom 3-nál?F.E.A.R-nél is érdekelne.
Sajna valamiért nekem nem megy a fórumtémán belüli keresés ezzel az új motorral, ezért kérdezem. -
birno
addikt
Szerintetek az én konfigommal([link]) elfog indulni minimum beállításokkal 640*480-ban?

A Doom 3 800*600-ban, ment mediumon.
-
X Factor
addikt
Lehet hogy nem képes a virtuális memória használatára???
Mert attól hogy többet használ mint 1 giga, attól még nem kéne kidonia ilyen üzenetet???
Csak azé bánt mert full beállításokkal is jól ment , és most azé kell majd visszavennem, mert van vmi a memóriakezeléssel.
mod : Proci húzás miatt nem lehet???
Mert mondjuk nálam nem prime stabil de idáig minden más ment...
Majd ha hazaérek kiprobálom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy hely volt ahol kicsit megrémültem amikor egy hulla kirepült az albakon, a Watcherek előtti résznél.

Most hogy már így elkezdtem játszani így semmi para, már interval 04-nél vok. De nagyon fasza a game nagyon bejön!! HL2-nek méltó ellenfele, de nekem még a HL2 jobban tetszik 
Én már a patkányoktól beszartam az elején hogy ott mászkálnak össze-vissza a kis köcsögök
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

. Kiváncsian várom a folytatást.