Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
Motion_Blur #1122 üzenetére
De ő azt akarja hogy fullon menjen a FEAR, de az bizony GT-vel se fog
-
Manitou
veterán
válasz
LucifeI2 #1103 üzenetére
Tudom miről beszélsz, mert jártam arra és mindenkit kinyírtam már. Valami olyasmi van hogy a szellőzőn elmegyek ott lemegyek létrán és ott valami alagútféleségbe jutok... Meg emlékszek arra részre is amikor az vizzel telt rész van ott van egy csomó létra is, és legfelül két csövön kell átmenni majd egy kis résen kijutok egy helyre ahol ilyen generátorszerüségek vannak, itt egy hídon át tudok menni az alagút felett ahol az imént jártam és ott a túloldalt van egy szoba. Én ott is voltam, de nem találtam semmi kapcsolót, Ja ott még van egy ajtó is,csak azt nem lehet kinyitni mert belülről el van torlaszolva. Mostmár hajtépés lesz. Akkor mégiscsak abban a szobában kell valamit kikapcsolnom?????
-
-
Manitou
veterán
Na hogy ne csak arról legyen szó hogy kinek melyik bolhapiacról sikerált beszereznie a játékot,és miért nem indul, és hogy vajon az én gépemen hogy fog menni kérdések legyenek.
Egy helyen a múltkor elakadtam.Nem röhög
Szóval 3-ik pálya és valami mozgásérzékelős bigyót lőttem szét egy folyosón, erre valami árambaszás lett a folyosón. Itt hogy a rákba tudok átmenniVagy nem erre kellene.
Mert mentem én itt egy kis szellőzőn is már másfele, és irtottam is a népet, de ott zsákutcába találtam magam egy idő után és visszatértem ide a folyosóra ahol ez az áram keresztbe elálja az utat. -
Manitou
veterán
Most henteltem egy jó alaposat
-
Manitou
veterán
válasz
Interceptor #858 üzenetére
Megvetted eredetiben ugye ezt akartad mondani.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Interceptor #852 üzenetére
A számból vetted ki a szót. Szerintem lekopott a tokról.
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan #850 üzenetére
Mért nem gyúrsz vazze?
-
Manitou
veterán
hajaj ... nem lesz ennek jó vége
-
Manitou
veterán
válasz
bagyulajuve #810 üzenetére
A denóval nem játszottam, sőt nem is láttam egyáltalán még csak videót se rólla.
-
Manitou
veterán
válasz
bagyulajuve #807 üzenetére
Ahogy olvastam, hogy ilyen félelmetes meg olyan félelmetes, ahoz képest többet vártam. De grafika nem rossz
A bulet time viszont nagyon tetszik, hogy jót is írjak.
-
Manitou
veterán
válasz
bagyulajuve #805 üzenetére
81.84-est
Nem tudom de én eddig nem igazán kakkantottam be a játéktól, nekem a Doom3 félelmetesebbnek tűnt. -
Manitou
veterán
3-ik pálya közepén járok. Tényleg nem tünik egy hosszú játéknak.
1024x768-ban játszok minden maxon kivéve a textura mediumon, FSAA no, Antialiasing 16X, softshadows no
Egy 90C-ra beízzította a vasat -
Manitou
veterán
Nyomtam pár tesztet.
Proci csak 2GHz-en ment
Kártya meg 542/1200-on.
A driver egy régi 71.25-ös példány volt
Minden maxon, soft shadows on,FSAA 4X, Anisotropic Filter 16x
Csak a v-sync volt off-on
Min: 7 FPS
Átlag: 18 FPS
Max: 46 FPS
90% 25FPS alatt
9% 25-40
1% 40 felett
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Közületek aki nvidia kártyán használja és GeForce 6-os szériába tartozó kártyája van!! Ti melyik drivert használjátok a FEAR-hez?
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #733 üzenetére
Ez gyógyír az esetleges belassulásokra is? Vagy azon csak az upgrade segít
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Ma kiderül nállam hogy megy a gama.
-
Manitou
veterán
válasz
---Lasali--- #527 üzenetére
Manapság mindenki itt szívja meg vesz egy TFT-t aztán, játéknál meg bekakkant a cucc, mert nem bírja a nagy felbontást.Ezért nem vettem én annó TFT-t
Akkor nincs mit tenni kuka.Nah csak vicc volt, de más még X800PRO-t is kevésnek tartja ehez a gamához, mint nemrég olvastam, hát akkor mit mondjak, go to upgrade, költeni sok pénzt,örülni hogy megy. Vagy veszel egy CRT moncsit és beállítod alacsonyabb felbontásra
-
Manitou
veterán
válasz
---Lasali--- #524 üzenetére
És milyen felbontásban nyomtad? Szűrőket vedd le. Lehet 1,5GB rammal illetve ha meghúznád a prockót vagy 3,2-3,4-re akkor menne rendesen.(állítólag 2GB-t sem veti meg ez a játék) 9800PRO-tól azért vannak gyengébb kártyák, nem is egy.
-
Manitou
veterán
Ahogy nézem nekem még megfelelő a gépem a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged