- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Folyamat vannak jó ajánlatok az op oldalon. Van amikor buds pro-t van amikor mást adnak ajándékba, de ha van raktárok mindenhez adnak valamit. Ez a tablet óra kombó most a legjobb ár érték arányba. Szerintem a bf ajánlatok majd most nov elején fognak csak jönni, ki tudja melyik modellekre. Utánna lesz még karácsonyi, aztán jönnek a 13 előrendelések
-
Zolás
addikt
Ha valakinek van vagy lesz eladó watch 2 órája írjon rám, szeretnék venni egyet
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
user26
senior tag
-
Viper26
nagyúr
DND mód custom beállításait hol találom?
Ahol be lehet állítani, hogy ne dobja be az értesítéseket sehová, csak egy pötty legyen az ikonon.
Mert úgy látszik értesítések bekapcsolt DND esetén is jönnek.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
berek21
őstag
Vegyétek - vigyétek. [link]
Lancia Delta III eladó!
-
mrThomi
addikt
válasz Rolykaa #2012 üzenetére
Ha majd 600€ környékére mérséklődik, mint a 12-t akkor best buy lesz megint kínából, de amíg nem jön a globál addig esnie kell az árnak vagy mint februárba valahol több kínai oldaon nagy akciók voltak. Ha még tok + töltő is lesz a dobozba pláne. Szerintem itt 1000€ alatt nem fog nyitni de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Nekem nagyon tetszik, végre lapos kijelző! Egy feketét lehet rendelek, ha nem lehet global romot rakni rá annak mi hátránya lesz később? Carplay meg e-sim nem fontos nekem, angol nyelv is ok.
-
surgery
senior tag
Elvileg korábban kell jonna 13 Global verziónak korábban ki adták most mint tavaly a 12 őt.
-
tomp
félisten
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Köszi mindenkinek a helpet, TS lesz a befutó. Már csak a színt kellene ki találnom, fekete vagy kék? Bár a fehér sem rossz. Ráérek vasárnap este megrendelni vagy azzal bukok két napot?
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Bocs az újabb offért, de ha esetleg megfogják a vámon akkor mennyit kell rá fizetni kb? Vám és áfa is?
-
SaMURaIDrAkE
tag
Valaki rendelt már 13-ast?
Gshopperen 12/256-os verzió gshopper100 kuponnal 719$, ami a remek HUF/USD árfolyammal 288 ezerre jönne ki.
Global rom, így minden google alkalmazás működik, de Color OS van rajta, kivéve Android autó, meg ügye az esim, de az a nemzetközi verziónál (Oxygen OS) sem működik.
Azt írják, hogy amint kijön a nemzetközi verzió segítenek feltelepíteni az Oxygen OS-t és így lesz magyar nyelv is, mert így ügye az nincs.[ Szerkesztve ]
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz SaMURaIDrAkE #2031 üzenetére
Elírtam az esimet, tudom. Az a kínai piacra szánt verzió miatt van.
-
mrThomi
addikt
válasz SaMURaIDrAkE #2031 üzenetére
Nekem 660€-ra jön ki ami tényleg jó. Kérdés hogy ha kijön jövő év elején a globál, addigra olcsóbb lesz e még picivel.
Azt lehet tudni, hogy kibontják a csomagot elküldés előtt ? Régió zárat veszik csak le róla egyelőre ha jól értem, mert a globál rom hiányában nem tudnak mit ráflashelni. Ehhez meg kell bontani a szűz csonagolást ? -
surgery
senior tag
Gshopperen 1 terrás változat kuponnal és gyors DHL szállítással 386 ezer Hát itt tuti nem ennyibe fog kerülni .
Gyakorlatilag az itthoni összes 4g és 5g sávot ismeri.[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Komolyan el gondolkoztam...
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Alzás oneplus 12.
Egy Magic 5 Prot váltott, de az akkuval nem vagyok kibékülve.
Magyarul merül mint a titanic.
Sztem ugyanazokkal az appokkal és hasonló beállításokkal feleannyit bír. Pedig papíron pont hogy jobbnak kellene lennie.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Gomez1984
aktív tag
Az normális hogy a fogyasztási listában a rendszer indító van az első helyen?
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
-
hdavid1
tag
Érdekes, szerintem se annyira rossz az üzemidő.
Én az elején csináltam pár 100-ról 1%-ra lemerítést, majd teljesen feltöltést is.
Mondjuk nálam az 5G is ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
Érdekel valakit 12-re skin? Berendeltem 4-et, de már az első jó lett, így felesleges a többi. Még nem dobtam fel HA!-ra. Privátban bővebben.
Sorrendben: /aranysárga-fémes /tarka-retro színösszeállítás /szürke mattos szálcsiszolt dizájn -
sharkypeti
aktív tag
Megjött OTA az OS 15.0.0.204 kíváncsi leszek milyen.
OnePlus 12
-
mrThomi
addikt
válasz SaMURaIDrAkE #2034 üzenetére
Az oké, de azt lehet tudni, hogy mit ért a gshopper az alatt hogy ha kijött a globál rom akkor írjunk nekik és segítenek ? Távgondolatban ráflesselik vagy hogy megy ez ? TS-en azt írja nem garantált. Én megrendelném most is ha a régió zárat kiszedik, elhasználnám angol nyelvel 1 hónapig, de azért tartok tőle hogy nekem kéne utánna még mókolni a rommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest