Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Igazából sokszor volt ez már téma. Én használtam nem is egy China verziós telefont Oneplust és Xiaomit is, én az égatta világon semmi különbséget észre nem vettem a hálózat kezelésben. De ez én vagyok és ez az én tapasztalatom. Talán e sim hiány és egyes modelleknél Android autó.
-
surgery
senior tag
Olvasva a Kínai nem teljes hálózati kezelést. Én használtam régebben Kínai belpiacos Oneplust is és Xiaomit is semmi hátrányát nem éreztem a global verzióhoz képest. Semmiféle hálózati gondom soha nem volt. Lehet éppen szerencsém volt ezekkel de ugyanúgy működött mint a global verziós telefon.
-
surgery
senior tag
-
surgery
senior tag
Komolyan el gondolkoztam...
-
surgery
senior tag
Gshopperen 1 terrás változat kuponnal és gyors DHL szállítással 386 ezer
Hát itt tuti nem ennyibe fog kerülni
.
Gyakorlatilag az itthoni összes 4g és 5g sávot ismeri. -
surgery
senior tag
Elvileg korábban kell jonna 13 Global verziónak korábban ki adták most mint tavaly a 12 őt.
-
surgery
senior tag
Sziasztok valaki talált rá értelmes jól fel helyezhető fóliát ami tartósnak bizonyult?
-
surgery
senior tag
Sziasztok aki már csinált Trade in t csak a telefont kell vissza küldeni doboz tartozékokat nem?
-
surgery
senior tag
200 alatt meg vehető student fiókkal de nagyon rossz vélemények vannak a standard szállításról így nem nagyon merem meg venni...
-
surgery
senior tag
Sziasztok még mindig vannak gondok a standard szállítással? Sajnos valahol csak azt ajánlja fel
például a 12r nél nincs is más szállítási mód.
-
surgery
senior tag
-
surgery
senior tag
Éppen most kért meg az egyik barátom hogy rendeljek neki mert nincs fiókja hát ezek után ezt nem szívesen teszem meg.... Express szállítással 8s lehetnek gondok mi a tapasztalat?
-
surgery
senior tag
Hát egyébként elég megdöbbentő ez az egész story én csak kapkodom a fejem össze vissza. Én azt gondolom ha valaki át vesz egy csomagot annak azért nyoma van és annak is ha nem bár lehet rosszul gondolom. De egyébként a gyártó úgyis tudja azt ellenőrizni hogy használják e az adott telefont vagy sem. Egész egyszerűen azt gondolom erről az egészről hogy borzasztó suttyó dolog így és ebben bőven benne van a Oneplus keze is ezzel a hozzá állásal. Egy Amazon miért tudja hogy ha egy csomag nem érkezik meg? Automatikusan vissza utalja az összeget pedig a Német oldalról szoktam rendelni. Elfogadhatatlan ez az egész számomra így is hogy csak olvasom.
-
surgery
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #686 üzenetére
Bizonyos esetekben igaz is lehet amit írsz viszont itt nem ez van! A csomag követési száma ugyanott áll ergo ki sem ment a csomag. Szerintem pont hogy tiszta ügy és nincs nagyon mit vizsgálni rajta teljesen egyértelmű a szituáció. Főleg annak tükrében hogy amíg te bizonyítottan nem veszed át a csomagot nem is a te tulajdonod. Egy Amazon ilyen esetben már régen vissza utalta volna az árát minden féle vizsgálat nélkül.
-
surgery
senior tag
válasz
LordVarbaro #424 üzenetére
Az egyik sem globál verzió ab12 sem.
-
surgery
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #333 üzenetére
Nagyjából a Kínai garanciára is ugyanaz a vélemény a vásárlók körében mint az itthon vásárolt gsm boltból.
Igazából el is bukod azt a különbözetet amit meg sporólsz a Kínai rendeléssel amikor eledásra kerül. Azért a Oneplus oldalon főleg ha van Student fiók hozzáféréssed sem olyan vészes az ár.
-
surgery
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #331 üzenetére
Eléggé tévedsz mert nem igazán lehet eladni egy használt telefont ha nincs garancia vagy boltba szól. Vagy nagyon nyomott áron. Hidd el nem olyan "agyhalottak" az emberek.
-
surgery
senior tag
válasz
CptAdamica #311 üzenetére
Elég jónak tűnik én is redeltem belőle
Ha a gyári elhasználódik legyen alternatíva.
-
surgery
senior tag
válasz
CptAdamica #314 üzenetére
A gyári tokok is kb ilyenek szerintem kompatibilis lesz
-
surgery
senior tag
válasz
Ebben van felhelyező keret is?
-
surgery
senior tag
válasz
Gyári tokkal vajon jól együtt működik?
-
surgery
senior tag
válasz
sharkypeti #218 üzenetére
A tesztekben olvasva van rajta gyári fólia.
-
surgery
senior tag
Van rá már valami értelmes fólia? Elvileg gyárilag van rajta.
-
surgery
senior tag
A Giztopnál nincs Kínai ünnep?
-
surgery
senior tag
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Én is nézegetem.
Egy dolog miatt vacilállok a hajlított kijelző
mindig elő jön a fólia probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest