- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Igazából sokszor volt ez már téma. Én használtam nem is egy China verziós telefont Oneplust és Xiaomit is, én az égatta világon semmi különbséget észre nem vettem a hálózat kezelésben. De ez én vagyok és ez az én tapasztalatom. Talán e sim hiány és egyes modelleknél Android autó.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Olvasva a Kínai nem teljes hálózati kezelést. Én használtam régebben Kínai belpiacos Oneplust is és Xiaomit is semmi hátrányát nem éreztem a global verzióhoz képest. Semmiféle hálózati gondom soha nem volt. Lehet éppen szerencsém volt ezekkel de ugyanúgy működött mint a global verziós telefon.
-
surgery
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Komolyan el gondolkoztam...
-
surgery
senior tag
Gshopperen 1 terrás változat kuponnal és gyors DHL szállítással 386 ezer Hát itt tuti nem ennyibe fog kerülni .
Gyakorlatilag az itthoni összes 4g és 5g sávot ismeri.[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Elvileg korábban kell jonna 13 Global verziónak korábban ki adták most mint tavaly a 12 őt.
-
surgery
senior tag
Sziasztok valaki talált rá értelmes jól fel helyezhető fóliát ami tartósnak bizonyult?
-
surgery
senior tag
Sziasztok aki már csinált Trade in t csak a telefont kell vissza küldeni doboz tartozékokat nem?
-
surgery
senior tag
200 alatt meg vehető student fiókkal de nagyon rossz vélemények vannak a standard szállításról így nem nagyon merem meg venni...
-
surgery
senior tag
Sziasztok még mindig vannak gondok a standard szállítással? Sajnos valahol csak azt ajánlja fel például a 12r nél nincs is más szállítási mód.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Azért azt valljuk be ezek Kínai telefonok. Nemcsak azok amiket kintről rendelsz. Szóval ez hivatalos vásárlásnál is benne van a pakliban kéményen. Hiszen honnan tudod hogy mit tettek gyárilag a telefonba? És ha ennyire bizalmatlan az ember othon is át lehet flesselni.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Éppen most kért meg az egyik barátom hogy rendeljek neki mert nincs fiókja hát ezek után ezt nem szívesen teszem meg.... Express szállítással 8s lehetnek gondok mi a tapasztalat?
-
surgery
senior tag
Hát egyébként elég megdöbbentő ez az egész story én csak kapkodom a fejem össze vissza. Én azt gondolom ha valaki át vesz egy csomagot annak azért nyoma van és annak is ha nem bár lehet rosszul gondolom. De egyébként a gyártó úgyis tudja azt ellenőrizni hogy használják e az adott telefont vagy sem. Egész egyszerűen azt gondolom erről az egészről hogy borzasztó suttyó dolog így és ebben bőven benne van a Oneplus keze is ezzel a hozzá állásal. Egy Amazon miért tudja hogy ha egy csomag nem érkezik meg? Automatikusan vissza utalja az összeget pedig a Német oldalról szoktam rendelni. Elfogadhatatlan ez az egész számomra így is hogy csak olvasom.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #686 üzenetére
Bizonyos esetekben igaz is lehet amit írsz viszont itt nem ez van! A csomag követési száma ugyanott áll ergo ki sem ment a csomag. Szerintem pont hogy tiszta ügy és nincs nagyon mit vizsgálni rajta teljesen egyértelmű a szituáció. Főleg annak tükrében hogy amíg te bizonyítottan nem veszed át a csomagot nem is a te tulajdonod. Egy Amazon ilyen esetben már régen vissza utalta volna az árát minden féle vizsgálat nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz LordVarbaro #424 üzenetére
Az egyik sem globál verzió ab12 sem.
-
surgery
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #333 üzenetére
Nagyjából a Kínai garanciára is ugyanaz a vélemény a vásárlók körében mint az itthon vásárolt gsm boltból. Igazából el is bukod azt a különbözetet amit meg sporólsz a Kínai rendeléssel amikor eledásra kerül. Azért a Oneplus oldalon főleg ha van Student fiók hozzáféréssed sem olyan vészes az ár.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #331 üzenetére
Eléggé tévedsz mert nem igazán lehet eladni egy használt telefont ha nincs garancia vagy boltba szól. Vagy nagyon nyomott áron. Hidd el nem olyan "agyhalottak" az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz CptAdamica #311 üzenetére
Elég jónak tűnik én is redeltem belőle Ha a gyári elhasználódik legyen alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz CptAdamica #314 üzenetére
A gyári tokok is kb ilyenek szerintem kompatibilis lesz
-
surgery
senior tag
Ebben van felhelyező keret is?
-
surgery
senior tag
Gyári tokkal vajon jól együtt működik?
-
surgery
senior tag
válasz sharkypeti #218 üzenetére
A tesztekben olvasva van rajta gyári fólia.
-
surgery
senior tag
Van rá már valami értelmes fólia? Elvileg gyárilag van rajta.
-
surgery
senior tag
A Giztopnál nincs Kínai ünnep?
-
surgery
senior tag
válasz CptAdamica #6 üzenetére
Én is nézegetem. Egy dolog miatt vacilállok a hajlított kijelző mindig elő jön a fólia probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Apple notebookok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Redmi Note 13 Pro+ 5G , Midnight Black (12/512) eladó!
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- iPhone 12 / 64GB / Red / Gyári kártyafüggetlen (298)
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest