- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz berek21 #2303 üzenetére
Enyém is onnan van, igaz nekem egy hónap alatt ért ide! OTA jön rendesen! Updater is egyből jelez! GLO/ROW CPH2581
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
veterán
válasz berek21 #1851 üzenetére
Köszi, garmint kihagyom, nem csak az ára, hanem a külseje miatt is. A mindenütt megénekelt Body Battery az egyetlen olyan garmin skill, amire szükségem lenne.
A vége az lesz, hogy vennem kell egy pixel watch 3-at, pedig nem is tetszik, nem is akarok érte adni annyit, de a fitbit technika már 3 évvel ezelőtt is jóval pontosabb volt, mint az amazfit valaha lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz berek21 #1849 üzenetére
Köszi, nekem a 2R lenne inkább érdekesebb, bár tény, hogy alapvetően azonos a hardver. Arra vagyok egyébként kíváncsi, hogy az alváskövetésük mennyire van rendben, illetve a lépésszám mennyire stimmel. Jelenleg Amazfit GTR 3-am van, ami nem rossz, szeretem alapesetben, pláne hogy 10-11 naponta töltöm, de a monitorozása az pocsék. Szerintem lépésben is csal, de az alváskövetés az konkrétan kuka, tippelni is jobban tudna valaki, aki mondjuk mellettem alszik éppen. Az se tűnik fel neki, ha a szekrényen alszik, ennyire "fejlett" az algoritmus...
-
PeteePeti
őstag
válasz berek21 #1690 üzenetére
Azért az erős kijelentés, hogy a kamera papíron kicsit gyengébb, mint például a 12 kamerája! A helyes kifejezés a sokkal gyengébb inkább!
Bal oldalt a 12, jobb oldalt a 12R kamera specifikációk:
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
mrThomi
addikt
válasz berek21 #1454 üzenetére
Ha kocsi, erre a legjobb példa a kínai donfengnek az új forthing T5 evo-ja. Nincs benne Eco mod, ami nekem már egy ok lehetne a vásárlásra. Az újabb autókba a legidegesítőbb dolog ha pirosnál leáll a motor és minden beszálláskor ki kell kapcsolni. De ahogy mondod, nem tetszhet ez se mindenkinek
-
veterán
válasz berek21 #1443 üzenetére
Uhh, akkor máris cserélek rá
Szerintem amúgy emiatt némileg kevesebbszer oldom fel a telefont Én képes vagyok 5 perc alatt elfelejteni mit olvastam az értesítésben vagy hogy egyáltalán létezett, szerencsére az AOD legalább ikon formájában mutogatja mit hagytam elintézetlenül.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz berek21 #1407 üzenetére
Gondolom, a töltő nem európai verzió. Ha már így szóba jött, b-tel 236-ért kínálja, email válasz szerint az rendes EU verzió, ennél a "global" jelölés nem tudom, mit takar. A weboldal nem túl beszédes, vagy csak én nem látom.
@mrThomi: tudom, már megint, pedig nem vettem meg. De mákus van, újraindul a számláló, még kétszer tutira kérdezek valamit! ;-D
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz berek21 #1407 üzenetére
Te gshoppertől vagy ? Amazonon nekem egy nagy leárazáson átszámolva 215 ezerre jött volna ki másnapi szállítással. Valóban jó ár a 205 ezer is, de hogy én személy szerint nem szenvedném ki azt a 3 hetet mire megjön + a 12 hónapos gariért az biztos. De valakinek biztos megéri
-
CptAdamica
veterán
válasz berek21 #1363 üzenetére
Na igen, annyival nem több, csak kapsz mellé még egy fülest is ajándékba, mondjuk nekem pont jól jött az időzítés, főleg úgy, hogy a zöld változatra sokat kellett várni és addigra bemutatták ezt a verziót. Jó látni, hogy végre a PayPal is hajlandó működni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
PeteePeti
őstag
válasz berek21 #1364 üzenetére
A múltkori FREE szállítás fiaskó után, amikor csomagok tűntek el bátor dolog azt választani!
Nekem eszembe se jutott, hogy azzal kérjem a szállítást azokutan!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
CptAdamica
veterán
válasz berek21 #1290 üzenetére
Nem úgy van, hogy miután kiküldték már nem tudja törölni a rendelését? Régebben láttam amúgy olyat is a prodil oldalon, hogy elveszett csomag bejelentése. Nálam most az óránál rányomtam a cancel orderre és már jött is email a paypal-tól, hogy úton van a pénzem, szóval nem igazán értem a sztorit, de amúgy örülök, hogy amikor rendeltem, akkor a priority módot választottam, ennyi szívást a sima szállítással... és én azt hittem, hogy a sima és a priority szállítást ugyan úgy a DHL szállítja, csak türelmetlen voltam. Kíváncsi lennék, hogy mi van például Arpi ügyével, régen járt erre.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
tomp
félisten
Így oké. Amúgy tényleg nem tudtam mit jelent.
Én kizárólag a OnePlus-ról rendeltem mindent.csako
Érdekes mivel már az elején megírták xda-n, hogy elég felrakni a normális OxygenOS-t azaz az NA vagy EU verziót és kész. Nyilván az oldal biztosra ment, ezért is írták azt amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest