- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaMURaIDrAkE
tag
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz SaMURaIDrAkE #2031 üzenetére
Elírtam az esimet, tudom. Az a kínai piacra szánt verzió miatt van.
-
SaMURaIDrAkE
tag
Valaki rendelt már 13-ast?
Gshopperen 12/256-os verzió gshopper100 kuponnal 719$, ami a remek HUF/USD árfolyammal 288 ezerre jönne ki.
Global rom, így minden google alkalmazás működik, de Color OS van rajta, kivéve Android autó, meg ügye az esim, de az a nemzetközi verziónál (Oxygen OS) sem működik.
Azt írják, hogy amint kijön a nemzetközi verzió segítenek feltelepíteni az Oxygen OS-t és így lesz magyar nyelv is, mert így ügye az nincs.[ Szerkesztve ]
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz M_David #1984 üzenetére
Valami nem OK a 850-es frissítés óta. Jobban merűl a telefon mint ezelőtt és a rendszer sem annyira fluid, konkréttan akadozik a telefon néha.
Az imént is akadt, nem reagált az érintésre sem, majd fogta magát és újraindúlt....
Ti tapasztaltatok valami szokatlant?edit: M_David, bocs, nem neked akartam címezni...
[ Szerkesztve ]
-
SaMURaIDrAkE
tag
Arra tudtok esetleg valami megoldást, hogy miért nem frissíti a telefon az alkalmazásokat?
Be van állítva a playen belül, hogy csak wifin és azon is van, de nem hajlandó magától frissíteni, csak manuálisan. -
SaMURaIDrAkE
tag
A kupon nem konkrétan a telefonhoz jár, hanem összeghatárhoz van kötve. 600$ fölött lehet érvényesíteni a gshopper100 kódot és 100$ dollár mínusz. Ez minden másra is érvényesíthető az oldalon.
Csak figyelemfelhívásként írnám, hogy a 16gb/1tb fekete verzió ugyanannyiba kerül, mint a 16/512-es más verziói!
1 tb-os verziónál csak a zöld és a fehér feláras!Alapjáraton zöldet szerettem volna, de ezzel most megfogtak
Ti melyik színt preferáljátok és miért? -
SaMURaIDrAkE
tag
Szerintetek van értelme a 16gb-os verziót venni? Mindenhol azt olvasom, hogy szinte semmi, bőven elég a 12gb ram.
A plusz tárhely nem érdekel, 256 nekem elég, de a ram kérdés már jobban foglalkoztat. -
SaMURaIDrAkE
tag
Nagyon sokan visszaélnek ezzel, és tudatosan rendelnek úgy, hogy ugyan megkapják a készüléket, de azt mondják nem az volt a csomagban, vagy benne sem volt. De olyan is van, hogy megkapják és letagadják, hogy kézhez kapták. Hiába a nyomon követési szám, ráfogják a futárra/szolgáltatóra, ők biza nem kapták kézhez.....biztos a szomszédnak adta a futár.
Ezzel az a baj, hogy van tényleg ilyen is pl a te eseted, de nyilván nem tudnak különbséget tenni, hogy ki hazudik és ki nem. -
SaMURaIDrAkE
tag
Én a vásárlás helyére céloztam azzal amit mondtam. Átlag Pistának elég a tudat, hogy van, ezért is tudnak menni a himihumi boltok. De az egész beszélgetés abból indult ki, hogy szinte nem éri meg jobban kintről rendelni, mint itthonról, mert kb ugyanott vagy.
Persze beljebb vagy összegben, (bár a szürke importos boltoktól már annyira nem), de az általad említett gari nagyon itt sem játszik...
Mit mondasz vevőnek? Van gari, csak kínába szól? Biztos izgalomba fog jönni a tudattól -
SaMURaIDrAkE
tag
Én ezt értem, bár én a kínai rendeléssel kapcsolatban húztam elsősorban párhuzamot a himuhumi boltokkal szemben, amik még mindig jobbak mint a kínai opció. A kínai rendelés az gyári garanciát ad? Kétlem...
Szervizelni meg csak akkor kell, ha meghibásodik a készülék, ami kis százalékban fordul elő, és tovább értékesítés után, már az új tulaj gondja szenvedni a hazai bolttal. Nem mind1 az, hogy hova szól a garancia és meddig. -
SaMURaIDrAkE
tag
Én is gondolkodom egy tradingshenzen/giztop rendelésen, de ha egy alza 400k-ra lövi be az árat, akkor a többi sunyiskodó-adóelcsaló kisebb bolt, valszeg 350 vagy alatta fog fog indulni, aminél ügye a kínai rendelés 1 év garijával szemben, aminél még a visszaküldés is problémás, kapsz hazai 3 évet.
Persze előny is, ha esetleg el akarod majd adni majd idővel, mert nem mind1, hogy mennyi gari van még rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest