- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Üdv!
Használ valaki Casio Watch appot???
Feltelepítem és kínai nyelven indul el az app! Beállítom a magyar régiót és marad kínai az egész! Mitől lehet ez? Samsung tabletet működik rendesen! Viszont a Tradingshenzenes 12-esen kínai! Van erre valami megoldás, hogy ne kínai legyen?OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
user26
senior tag
Op12 Eu v305 (v204 után..), én a teljes csomagot szedtem le, és úgy frissítettem. Úgy tűnik, hogy az "input lagnak" nevezett jelenség nálam megszűnt (véletlenszerűen a kijelző feléled jelenség megszűnt) Egyenlőre mást nem figyeltem meg.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
veterán
-
surgery
senior tag
Igazából sokszor volt ez már téma. Én használtam nem is egy China verziós telefont Oneplust és Xiaomit is, én az égatta világon semmi különbséget észre nem vettem a hálózat kezelésben. De ez én vagyok és ez az én tapasztalatom. Talán e sim hiány és egyes modelleknél Android autó.
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Üdv!
Olvastam itt, de egyenlőre nem találom 1-2 szaki hozzászólását a modellel kapcsán, eu -s hállózatok hány G, hány nem G, és társai. Tőlük kérdezném, hogy mennyivel másabb "hosszabb" távon egy EU -s vagy egy CN modell használata itt pl magyarba? Szürke hétköznapi életben mik azok az előnyök hátrányok ? (ESim, ez kivétel, ezt tudom)[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Router cserén gondolkozom, és redditen elég sok panaszt olvasok, hogy 6e hálózatra nem csatlakozik a telefon, mind a 12 és 12r típusból van rendesen problémás írás. Akinek esetleg ilyen routere van, az meg tudja mondani, hogy valamelyik frissítéssel esetleg ezt orvosolták azóta? A telefon specifikációjában wifi 7 is írva van, elég fura lenne ha a 6e hálózat meg nem menne...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Gomez1984
aktív tag
Nagyon jól bírja. Max felbontás, max képfrissítés, állandó AOD.
90%. wifin
[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
veterán
válasz mrThomi #2180 üzenetére
És valóban!
Szóval arra gondoltam, hogy nem tudom, mi pörgette a rendszert a háttérben, mert az akku menüben semmi nem látszódott gyanúsnak, de érezhetően melegedett a telefon, de most nem teszi ezt sem.
@Sanya: amikor csináltam a 15-ös rendszerben egy factory-t, akkor a már visszaállított rendszer alá ismét visszamásoltam a fullROM-ot, és helyi telepítéssel (fejlesztői beállításokat engedélyezni kell) újra ráhúztam ugyanazt a ROM-ot, még egyszer. Hogy ez kell vagy sem, az kérdéses, de redditen láttam, hogy a "síma" factory nem oldotta meg a gondot egy usernél. Arra gondoltam, hogy maga a 15 is hibásan települt a 14-re, és ezért nem jó a szimpla FR sem. Régen ilyenkor MSM (MDM?) tools-hoz nyúltam a teljesen tiszta fastbootos telepítés miatt, de ez így egyszerűbb lényegesen.
Sajnos a hívásrögzítés viszont nem megy. 14-ről frissítve még működött, így most nem megy fel a szükséges InCallUI és ODialerrel se lehet megoldani...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Úgy tűnik, megoldódott a merülés kérdése. Factory reset, majd ezzel a legyalult 15-össel ismét felflesseltem helyből a 15 fullROM-ot. Így ma 2 százalékot merült 30 perces Spofity alatt, két napja ez 8-9 százalék volt. Hogy mi ragadt be úgy,
-
veterán
Köszi. Itt a probléma, hogy nálam alig van különbség jelenleg a két mód között, olyan, mintha a rendszer állandóan a nagyteljesítményű magokat használná az alkalmazások futtatásához. Ez így nem normális, 17 százalékon volt úgy ma öt órakor a telefon, hogy egyébként ugyanilyen használat mellett még másnap reggel is jellemzően 40 százalék körül van. Nyomok egy factory-t, csak azt nem tudtam még eldönteni, hogy rögtön a 14-et rakjam vissza, vagy flesseljem fel tiszta rendszerre újra a 15-öt...
-
Ferenczi Áko
addikt
"A harmadik, amit megfigyeltem, hogy pár appot, pl OTP, MWM Next, ha megnyitok, elindítok akkor egy kicsit "gondolkodok" rajt, de aztán elindul."
Ezt én is tapasztaltam anno.. True Phone alkalmazást használtam, és mindig újratöltötte az appot.. Hiába adtam meg neki mindenféle háttérben futó jogosultságot.. Nagyon zavaró volt.. :/
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
veterán
válasz Gomez1984 #2171 üzenetére
Nekem 1 óra alatt merül kábé 10 százalékot, lezárva, Spotify hallgatás mellett. Érdekes módon éjjel, repülőmódra rakva, semmit nem merült. egész nap WIFI-n van, 5G kikapcsolva. Na majd kiderül, ez így nem maradhat, az még kérdés, hogy megpróbálom factory resetelni, majd ismét ráhúzni a 15-öt, vagy inkább rollback. Ezt most valamiért megettem, úgy néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mintha érintés érzékelési problémákról is olvastam volna, "input lag" címszóval keresd. Érdemes a 12-es cikkeket is nézni , mert bár nem egy a hardver, úgy néz ki az Oxygen 15 ott is okoz gondokat. Volt valahol egy hivatalos szavazás OP oldalán belül az új OS-sel kapcsolatban, ott vezetett a "battery drain" probléma.
-
user26
senior tag
Érdekes.
Én nem olvastam ezt, sem ilyeneket, ellenben pozitívabb véleményeket hallottam 1-1 apróság ellenében, így gondoltam felülök és behúzom, elsőre bukta volt a hanggal nálam, másodszorra jónak tűnik, és jelenleg is működik.
Viszont amit megfigyeltem, de lehet, hogy ez suta mozdulattól van, hogy néha ha valamire az asztalon rá bökök, akkor nem úgy reagál, ahogy szeretném, vagy sehogy, inkább többnyire sehogy, de lehet ez suta mozdulattól van. Aztán ha két appot egymásra húzok, hogy mappába tegye őket, van amit sikerül, van amit sehogy se. Persze tudom ott van alul, mappába tétel opció, ha arra bökök akkor beteszi őket.
A harmadik, amit megfigyeltem, hogy pár appot, pl OTP, MWM Next, ha megnyitok, elindítok akkor egy kicsit "gondolkodok" rajt, de aztán elindul. A negyedik, pedig, hogy itt van előttem az asztalon, (Bállítások -> Háttérkép és stílusok -> Mindig bekapcsolt kijelző -> Be -> Klasszikus -> Energiatakarékosság - Be, ütemezés/egész nap pedig nincs bekapcsolva) gondol 1-2-3-t és fel fel villan a kijelző, lezárt állapotba. Ami azért fura, mert A14 alatt is itt volt az asztalon, és nem volt ilyen jelenség.
Csak személyes tapasztalatból írtam le.[ Szerkesztve ]
-
veterán
UPDATE:
"On 10/11/2024, I updated to OxygenOS 15, and after the update, I received a notification asking me to keep the phone on charge with the screen off for 1-3 hours for optimization. I did that too. Since then, I’ve been using the device continuously, and the results have been consistent, as shown in the screenshots I shared with you. In addition, I even tried performing a factory reset to see if the problem would get resolved, but it didn’t; the results were the same. However, I believe that performing a factory reset every time isn’t a viable solution."
Aki nem frissítette, inkább ne tegye még. Úgy néz ki, itt a rendszer van elcseszve, nem 3rd party app fogyaszt. Egyre több hasonló bejegyzés van az OP fórumon, és Redditen is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is mindenkinek javasolnám a fullROM telepítését, mert először inkrementálba toltam, majd mikor merülni kezdett, megkapta a fullROM-ot. Most is merül, úgy néz ki az inkrementál elkúrt valamit. Egyébként a rollback-hez letölthető a ROM Oneplustól, de teljes wipe árán mehet csak vissza a 14. A helyzetet rontja, hogy 15-ös Oneplus-ról 14-re a telefon költöztetés nem működik jól, app beállításokat egyáltalán nem visz át.
K_rva anyámért kellett nekem az új rendszer, a 14 hibátlan volt.
-
user26
senior tag
Próbléma talán megoldva, újratelepítettem a rendszert. Letöltöttem a teljes csomagot, és helyi fáljoknál hozzáadtam, és így lehetőségem lett, hogy újra telepítsem teljesen. Előtte kipróbáltam, hogy a telefont újra indítom, és megnéztem van-e hang, nem volt. Valamint kipróbáltam azt is, hogy factory reset, az se segített, csak az, hogy újra letöltöttem és telepítettem.
Remélem, hogy minden más jó.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Üdv!
Frissítettem A15 Eu v204 -re, minden jónak tűnik, kívéve, hogy nincs hang. Előszőr azt hittem, hogy éjjel, este van, és valami ilyen üzemmód miatt nem szólala meg, most reggel nézem, nyomkodom, és látom, vagyis hallom, hogy nincs hang, se zene, se csengőhang, sehol.
Na ilyenkor mi a teendő ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Hozzá tudnék most jutni jó áron egy Oneplus 12-höz, volt már ilyen telefonom augusztusban.. Azóta valami javult/romlott rajta? Ha nincs hozzá számla, imei alapján szervizeli az Oneplus?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
tomp
félisten
válasz surgery #2160 üzenetére
Ott legfeljebb csak a 4G-nél van korlátja a kínai modellnek.
B7-es (4G) frekinél a global(EU csak a rendszerben tér el) modellnél van 4x4 MIMO. Kínainál nincs.
Magyarra lefordítva nem mindegy, hogy B7-en 195Mbps a kapacitás amiből kaphat x sávszélt vagy 391Mbps.hdavid1
Minden szolgáltatónak van saját hálózati konfigja a telefonon. Abban adják meg, hogy van e VoLTE, VoWiFi, 5G, illetve milyen frekvenciákat kezeljen.
A Vodafone szépen kifelejtette az 5G frekvenciák közül a 700MHz-et azaz az N28-at így a telefon nem is kapcsolódik rá.
Ha Vodafone 700MHz-es N28-at szeretnénk akkor rootolni kell a telefont, hogy hozzáférjünk a modem konfigurációhoz.Észrevétel:
Aki már az OxygenOS 15-öt használja Vodafone hálózattal és otthon wifit használ az kapcsolja ki a Fejlesztői beállításokban a "A Mobilhálózati kapcsolat mindig aktív" opciót! -
tomp
félisten
válasz surgery #2158 üzenetére
Nagyban függ, hogy milyen szolgáltatónál vagy és hol használtad.
Pl kértem a vodától teszt kártyát. Budapesten nem olyan rossz a hálózat de a Vodafone sikeresen kihagyta a OnePlus konfigból az N28-at. Csak N1 és N78 megy. Igaz nem baj mert az N28 max 5G jelzésre való de akkor sem teljes a voda kezelés.
-
surgery
senior tag
Olvasva a Kínai nem teljes hálózati kezelést. Én használtam régebben Kínai belpiacos Oneplust is és Xiaomit is semmi hátrányát nem éreztem a global verzióhoz képest. Semmiféle hálózati gondom soha nem volt. Lehet éppen szerencsém volt ezekkel de ugyanúgy működött mint a global verziós telefon.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
12R-hez jött frissítés az oxigén updaterben egy 417mb biztonsàgi és egyébb van benne.
Letöltöttem de hogy tudom telepíteni???
Anno csak belétem hogy manuàlisan akarom telepíteni és betudtam tallózni amit akartam.
Most nem làtja valami Apk kell letölteni még az is megvolt de azzal se boldogulok..
Aki csinàlt mostanság ilyett írja màr le hogy is kell most... -
hdavid1
tag
Én is sufniGSM-ből vettem, 300-ért. EU változat volt EU szoftverrel.
A garanciára én úgy tekintek, hogy nincs. -
tomp
félisten
válasz Scoobyte #2148 üzenetére
Európában az Alza annyira hivatalos forgalmazó, hogy a OnePlus bemutatón is ott volt az Alza logója szóval nyugodtan meg lehet venni.
Az egyéb dzsunka helyekről én nem vennék telefont. Az ócsó kínai helyekről. Hiába ócsó ha nem kapsz gyártói garit és teljes körű hálózat kezelést... -
Scoobyte
csendes tag
Azt hiszem eljött a 9 Pro cserének az ideje, nem mintha bármi gond lenne vele csak nem bírok magammal Honnét érdemes beszerezni a 12-t? Az utóbbi 10 évben egyik telefonommal sem volt semmi gond, a 9 Pro-t is 2 év bolti garival vettem, pont ma járt le.
320e körül van már 512 GB, 300e a 256-os. Hivatalos oldalon most 869 EUR azaz 357e körül.
Inkább a nagyobbra szavaznék a kis ár diffi és a több RAM miatt. Érdemes még várni szerintetek hogy lejjebb menjen? Időm van, de a gyereknek beígértem a mostani telót karácsonyra szóval jó lenne idén vennem akkor is ha később nyilván olcsóbb lesz..
-
Sanya
nagyúr
Nekem minden értesítés rejtett a zárképernyőn, akkor is , ha mindegyikre beállítottam, hogy nem rejtett. Azzal mit lehet tenni?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
petipetya
nagyúr
Én is az updater segítségével telepítettem, de nem az ota-t, hanem full romot szedtem le ott. A 15-re való váltás után pedig ezeket is elvégeztem: beállítások/ információ az eszközről / rendszermag / alkalmazások tömörítése. Utána ugyanitt a rendszermagon belül a tisztítást is végigvittem. Az alkalmazásoptimalizálást elvileg megcsináltad a váltás utáni első restartot követően. Ha mégsem, itt megtalálod.
Az aksi ugyanolyan bivaly, mint 14 alatt volt (12R).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
veterán
yepp!
Egyébként olyan, mintha a YT app triggerelné ki, délután óta csak spotify van, azzal hideg a telefon, és nem is merül drasztikusan. Amit még kikapcsoltam, az a Főképernyő és lezárási képernyő >> speciális anyag > lehetőség, mert ezt ON-ra raktam próbaképp, és úgy is maradt. Gondoltam, csak akkor fogyaszt többet (mert ezt írja is), ha csak a menüben lépdelsz, de lehet ,hogy lezárt képernyő mellett is művel valamit (bug?). Alapból OFF volt, most visszaraktam, majd kiderült hétfőn ( a hétvége soha nem releváns átlaghasználat szempontjából).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zizidor #2137 üzenetére
Egyelőre nem látszik semmi az akkut fogyasztó appok között. Ilyenkor mindig megbánom, hogy helyi frissítéssel telepítettem, és nem OTA-val. Oké, tudom, elvileg az Updater egy bevált, ezeréve futtatott alkalmazás, de mikor anomáliát látok, rögtön eszembe jut, hogy esetleg a frissítő fájl "fel volt ütve" valami botnet / coiner cuccal...
-
veterán
válasz Bandita4141 #2136 üzenetére
A félév egyelőre nincs meg, mert jönnek a frissítések, amik miatt újraindítás történik
OP 7 Pro-t 6491 óra (9 hónap) uptime után kapcsoltam ki "végleg", ugyanolyan gyors volt végig.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zizidor
őstag
Ez azért nem általános jelenség, utána kéne járni mi meríti ennyire.
Én este 11-kor töltöttem fel, így 15 óra elteltével 88%-on van.Újraindítgatni én is csak olyankor szoktam, ha rendszerfrissítés jön, de szerintem iOS-re is gyakrabban jön mint évi 1-2 alkalom.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Bandita4141
tag
-
PeteePeti
őstag
válasz Bandita4141 #2132 üzenetére
Nekem hét hónapja van meg az OP12! Az OxygenOS az egyik leg fluidabb rendszer androidon!
Viszont amit nem értek! Ezt a fél évig nem indítom újra dolgot! Egy újraindítás kb. 30 másodperc! Mi akadálya van annak, hogy mondjunk hetente, havonta egyszer újra legyen indítva egy rendszer? Nem kötekedni akarok ám, csak próbálom megérteni a miértjét ennek!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
veterán
Oxygen Updater révén raktam fel a 15-öst a 12R-re, de egyelőre nem ajánlom senkinek. Azóta nagyon merül a telefon, és melegszik is. Egy délelőtt alatt lezabált 50 százalékot (és ez már a második nap ismétlődik meg), miközben normál esetben azonos felhasználás mellett ez kábé 20 százalék szokott lenni.
-
-
mrThomi
addikt
válasz Bandita4141 #2130 üzenetére
Én használom mindkét rendszert, de többet az androidot. Szerintem sokkal könnyebb ios-ről droidra menni, olyankor mindig kicsit fellélegzek, mintsem fordítva.
-
Bandita4141
tag
Sziasztok! Szemezgetek a OP 12-vel, jelenleg i14 PM-on vagyok, meglehet szokni kb 10 év ios után, vagy felejtős?
Köszi hogy segítesz!!!
-
surgery
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Üdv! Van itt olyan, aki root mellett netflix -t néz ? Talált valamit az L1 tanúsításra a neten ? @crok, és Tgrammon páran már többször elmondták, hogy a strong miatt bukta el az L1 -t, csak hátha valaki talált valamit rá? Nyilván bl zárás megoldja helyből, evvel tisztába vagyunk.
-
bubu256
tag
OP12 Android 15. Valami baj van a időzítővel. Beállítok egy időt számoljon vissza, pl. 4 óra múlva jelezzen.. Elindul rendben, háttérben fut, majd telefon használat böngészés után egyszer csak hirtelen riaszt hogy le telt a z idő pedig még sok lett volna hátra. Másnál is van ilyen hiba?
Záróképernyö magazin, záróképernyő háttér cserélgető eddig is volt vagy ez Android 15 újdonság? Tetszik, Xiaomi-n is volt eddig hiányzott 😀 -
PeteePeti
őstag
válasz realist #2118 üzenetére
Majd meglátjuk! Az üzemidő amúgy is mindig eléggé sarkalatos kérdés (mindenki máshogy használja, mások a preferenciák)! Mindenesetre kíváncsi leszek mindhárom (OP13, X200 Pro, Find X8 Pro) mobil esetében, hogy mire képesek! És főleg arra, hogy ez az új silicon-carbon megoldás mit hoz a valóságban!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
rodman73
aktív tag
Rootolni nem lehet még a 13-at ugye?
-
realist
őstag
válasz PeteePeti #2116 üzenetére
Ne gondolkozzunk azért végletekben
Ezt a képet azért egyéni preferencia szerint értelmezni is kell. Játék esetemben nem szempont, így a 12 előnye: 10 óra / / hívások tekintetében. kb 1 óra net és -30 perc video nézés. Ez 1 évnyi és 600mAh előny tekintetében szerintem karcsú ÉS kevesebb. Majd meglátjuk a 13 mit tud.
A példa amit írtam az egyedi prefrenciáimmal: -
PeteePeti
őstag
válasz realist #2115 üzenetére
Ez neked a meg sem közelíti? Értem én, hogy egy 6000-es akksitól többet várunk, de amit írtál az egyszerűen nem igaz! Mert GSMarena szerint többet tud, mint az OP12! Amúgy meg engem teljesen kiszolgál az, amit az OP12 tud, szal ami legalább ennyit nyújt üzemidőben az nálam minden szóba jöhet, bármekkora is az akkumulátorja!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
realist
őstag
válasz koxminator #2112 üzenetére
Sorry nem volt érthető, mert nem a #2107- re válaszoltam.
Tehát, hiába van EU global X100 pro-hoz, a Tradingshenzen nem tudja a kínai verzió azzal az global-al küldenie. Az AA pedig igy megoldhatatlan.
Kínai verziós OP12- t használok EU global-al. Azt gondolom relatív képben vagyok. Még a megjelenéskor vettem, így emberi áron volt. Mivel sikeres az op12 közben a kinai ár is felment.
Idén az x200 pro mini lenne az igazi, csak nem jön nyugatra. -
PeteePeti
őstag
válasz realist #2109 üzenetére
Ne feledd, hogy Oppo most vissza tér a nemzetközi piacra a Find X sorozattal! Tehát lesz globális ColorOS! Novemberben 21-én lesz a napja a bemutatónak! Vivo globális 19-én! Sőt Vivo ugye érkezik a magyar piacra is, igaz egyenlőre az X200 széria nélkül, de akkor is érkezik! Szal mindkét széria rendelkezni fog global rommal! Azokban pedig működni fog az Android Auto! Az e-sim szokott még kérdéses lenni, de majd meglátjuk, szerintem annak is kellene működni, ha Európába szánt modellt veszel! Ha Tradingshenzen, Gshopper, stb. helyről, akkor e-sim úgysem működik majd, hiába fleshelik rá a global romot! AA viszont működni fog! Én Tradinges OnePlus 12-m is AA képes, e-sim viszont kuka!
-
koxminator
senior tag
válasz realist #2109 üzenetére
Tévedsz, alzánál van Vivo X100 Pro, kb. Európában a kevés helyek egyike, ahol lehet globál romos X100 Pro-t kapni Funtouch OS-sel.
Nov. 19. kedd: Vivo globál rajt
Nov. 21. csüt: Oppo globál rajtÉrdemes majd figyelni, ezeken fogják remélhetőleg bejelenteni, hogy hol és mikortól lesz kapható EU-ban.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
realist
őstag
-
PeteePeti
őstag
Ez az elhibázott stratégia miatt van! Lehetnénk mi is számottevő piac az 500 milliós EU lakossaggal! Viszont valahogy nem erőlteti magát egyik kínai márka sem, hogy rendesen letegyék a névjegyüket nálunk! Vagyis hát, volt a Huawei (R.I.P), meg most a Xiaomi! Pedig baromi jó készülékeket gyártanak, főleg ha a BBK márkákat nézzük! Na mindegy, lehet nem várok a OnePlus 13-ra, ha előbb lesz global Oppo Find X8 Pro, vagy a Vivo X200 Pro! Majd meglátjuk melyik lesz előbb elérhető Tradingshenzenen global rommal!
-
-
PeteePeti
őstag
válasz surgery #2102 üzenetére
Kicsit bosszantó, hogy a kínai emberek már lassan bőség zavarában vannak a sok új készülékkel (OnePlus 13, Xiaomi 15, Oppo Find X8, Vivo X200 szériák) , mi meg még hónapokig csorgatjuk a nyálunkat miattuk mire ide érnek!
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
GSMARENA
Nem jó kilátások a globális indulást illetően (OnePlus 13)! Pedig én decemberre számítottam azért![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest