- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ati3738
aktív tag
Tudja valaki miért nem lehet ismeretlen forrásból apk-t telepíteni? Azt írja, nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kompatibilis az ön telefonjával. Valaki találkozott ezzel? OP12
Forever Young
-
veterán
válasz CptAdamica #390 üzenetére
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz CptAdamica #381 üzenetére
Az enyém CptAdamica példányával utazott egyidőben A bemutató után félórával rendeltem.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
PeteePeti
őstag
válasz CptAdamica #384 üzenetére
Ok, értem
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz CptAdamica #381 üzenetére
Köszi, de engem az érdekel, hogy mennyi idő telt el a megrendelés és a kiszállitás között!
Amúgy én elsőbbségivel kértem! Na nem mintha sokat számítana szerintem!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomp
félisten
Nálam így áll a standard:
-
PeteePeti
őstag
Aki megkapta már OnePlus oldalról rendelve az a megrendelést követően hány nap alatt kapta kézhez a készüléket?
Amúgy a szín és kiszerelés lehet tényező ebben?
Én fekete 16/512-est rendeltem!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Fla$hly
aktív tag
Nagy meglepetésemre ma reggel meg is érkezett hivatalos oldalról.
Aláírás
-
-
PeteePeti
őstag
-
PeteePeti
őstag
Nem vagyok boldog! Oneplus eddig február 13-at írt várható szállításnak! Ma reggelre ez megváltozott 19-re!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ghiottone
nagyúr
válasz LordVarbaro #365 üzenetére
Ezt miért akarod megvenni? Nincs rá opcióként globál OxygenOs és B20 sincs.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tomp
félisten
válasz CptAdamica #360 üzenetére
Nekem ebből még csak az Alzás tok jött meg.
Én ráérek. Remélem még a héten meghozza a posta a telefont. -
seven7
aktív tag
válasz CptAdamica #360 üzenetére
Gratula hozzá!
-
CptAdamica
veterán
Megjöttek itt a dolgok. (lent az OP7 pro van)
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nimmrody
tag
Ha egy pöttyet olcsóbb lenne ez lenne nálam az év telója.. ha már ide olvadt be a Oneplus is.. Nagyon eltalálták.
-
Villy
tag
Akkor az 1 évet benéztem, úgy már nem rossz az sem. Nem diákot kértek, hanem az iskolai e-mail címre küldtek egy ellenőrző levelet, azt visszaigazolva meg is adták a kedvezményt, 1 évre és max. 3 vásárlásra. Amúgy levelezőn végezetem, de elfogadták azt is.
www.monfoto.eu
-
-
leslien
nagyúr
érdekes itt van hozzá ajándék is... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lócitrom
őstag
csak úgy általában mondom, hogy nem azért érdekes egy itthoni szürke, mert ad számlát, hanem hogy csere/garancia esetén simán lehet, hogy semmilyen segítséggel nem számolhatsz. és DE, sokszor bontanak meg mókolnak, mert az eszköz eredete megkívánhatja. az már mellékes, hogy te cégre bevállalod ezt a nagyon kedvező ár miatt vagy hogy neked ez nem tényező és lehet sosem kell ügyintézned. ez szerencsejáték. ezek a hazai kóklerek pont azért működnek, mert az emberek egy jelentős része nem tudja mit vesz és/vagy mit kap, de mivel olcsón vette elégedett. az árukereső meg rávilágít, hogy akkor is elégedettek az emberek, ha át@szás szaga van a dolognak részben, mert ugye a ciklus úgy indult, hogy
if olcsó = jajjdejó
. csak ha bekrepál, akkor vagy sosem lesz megoldás, vagy kényes huzavona követi az eseményt. lassan a kínai is megbízhatóbb garancia terén.[ Szerkesztve ]
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Copyka1
csendes tag
Számtalan telefont vettem így és mindegyik adott 27% áfát.
Egyetlen egy volt az, hogy ha cégként vásárolom akkor "más az ár":
https://xre.hu/De ők elég régóta fent vannak a piacon.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FerNandor #341 üzenetére
Annak a boltnak már napok óta el sem érhető a weblapja. Szerintem lehúzták a rolót.
Amúgy giztop esetén semmit nem vettem észre, hogy hozzá volt nyúlva. Mondjuk én a 11-est india rommal kaptam nem Global/Eu verzióval, így kellett az xda és 20 perc, hogy átflasheljem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
FerNandor
őstag
Itt írta valaki feljebb, hogy talán a telefonpont vagy melyik bolt még az elállási szándékra sem reagált semmit.
Amúgy megnéztem, elvileg eredeti 100w-os töltő kb 24 dollár alin. Szállítást most nem tudom, lehet ingyenes volt. Nem zavarna az átalakító amúgy, csak na.. Meg azt is írta itt valaki feljebb, akinek már megjött, hogy semmi nem látszott a telon, hogy kibontották és felraktak az oxygen ost. Én is így kérném amúgy. "Sajnos" a gyerekek mellett ilyenekre már nincs időm szerintem én most megvárom a munkakezdest tradingen, de ha közben még erősödik a forint, lehet nem várok.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Copyka1
csendes tag
válasz FerNandor #336 üzenetére
Én is ugyanabba a cipőben járok, mit Te.
Annyi különbséggel, hogy tudom cégre venni. Így a magyar szürke importos bolt ára kb a kínai árával fog vetekedni.
(Nem bontják ki kint a telefont, nem kapok mókólt töltőt, nem romolják,ramolják vagy mit csinálnak vele)
Én ezért hajlok inkább a magyar bolt fele.Az elállással kapcsolatban mire gondolsz ?
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
üdv,
Yettel 5G az gondolom működik, a Volte illetve a Wowifi működik?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
FerNandor
őstag
Sajnos nem tudom, mire gondolsz. Talán más tud válaszolni rá. Amúgy feltételezem ez valamilyen hálózati sáv, de nem értek sajnos hozzá.
----
A kis, szürkeimportos bolt témához.. A nothing phone 2 is opció volt egy ideig, majdnem meg is rendeltem a telefonponttól...
Mi amúgy most olyan helyzetben vagyunk, hogy egyszerre kell telefont vennünk a feleségemmel, mert egyidősek a telefonjaink, lassan 5 éve használjuk őket és 6 éves modellek. Így pl egy alzas oneplus 12-ből 2db kész anyagi csőd egyben kifizetve. Yettelnél kamatmentes részletre meg amik vannak, nem tetszenek. Így egyébként paypalos védelemmel inkább fizetek a kínaiaknak kb 270ezret/db, mint az itthoni kétes boltoknak, ahogy itt a jóslatok voltak kb 330-350-et/db, ahol lehet még az elállás sem menne gördülékenyen adott esetben. Az meg, hogy ha eladnám, mit adnának érte kb irreleváns, mert 5-6 évig tuti nem adnám el. Egyedül az adapteres töltőt sajnálnám, hogy nem dedikált eu fej.Amúgy nem tudom, miért kell ekkora telefonokat csinálni, alig van 6" körül opció
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
veterán
Ne az itteni közösségből indulj ki. Ismerek olyan cégtulaj multimilliomost, aki a piros lámpánál vett egy olyan iphone-t, amin matrica volt a kamera, egy rágógumi méretű akkuról ment a kijelző, és valami cseszett android futott (mit futott, vánszorgott) rajta. Úgy került hozzám, hogy emberünk nem tudta tölteni. Ami nem volt meglepő, mert az USB aljzat műanyagból (!) volt, és nem volt bekötve az akkuba, természetesen. Több éves sztori, de igaz...
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #333 üzenetére
Nagyjából a Kínai garanciára is ugyanaz a vélemény a vásárlók körében mint az itthon vásárolt gsm boltból. Igazából el is bukod azt a különbözetet amit meg sporólsz a Kínai rendeléssel amikor eledásra kerül. Azért a Oneplus oldalon főleg ha van Student fiók hozzáféréssed sem olyan vészes az ár.
[ Szerkesztve ]
-
SaMURaIDrAkE
tag
Én a vásárlás helyére céloztam azzal amit mondtam. Átlag Pistának elég a tudat, hogy van, ezért is tudnak menni a himihumi boltok. De az egész beszélgetés abból indult ki, hogy szinte nem éri meg jobban kintről rendelni, mint itthonról, mert kb ugyanott vagy.
Persze beljebb vagy összegben, (bár a szürke importos boltoktól már annyira nem), de az általad említett gari nagyon itt sem játszik...
Mit mondasz vevőnek? Van gari, csak kínába szól? Biztos izgalomba fog jönni a tudattól -
surgery
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #331 üzenetére
Eléggé tévedsz mert nem igazán lehet eladni egy használt telefont ha nincs garancia vagy boltba szól. Vagy nagyon nyomott áron. Hidd el nem olyan "agyhalottak" az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz SaMURaIDrAkE #321 üzenetére
és tovább értékesítés után, már az új tulaj gondja szenvedni a hazai bolttal.
Nem, mivel eladásnál ha megtudják a vásárlás helyét 10-ből 9 ember rögtön azt mondja köszi nem vagy jóval alacsonyabb árat lenne csak hajlandó adni érte. -
PeteePeti
őstag
válasz lócitrom #328 üzenetére
Na igen, viszont pont ezért érdemes kerülni őket! Jön egy hipp hopp névváltás és máris ugrott a garancia! Arról nem is beszélve, ha későbbiekben az ember eladná a telefont, akkor mit mondok a vevőnek, hogy honnan van, volt - nincs boltból ?
-
lócitrom
őstag
válasz PeteePeti #323 üzenetére
ó, volt már 3-4 előd. biztosak lehetünk benne, hogy az új webshopjuk is vagy készül, vagy már eleve fut. nehogy már a nav-nak foglalkoznia kelljen az átlag vegzálásán kívül mással
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
surgery
senior tag
válasz CptAdamica #311 üzenetére
Elég jónak tűnik én is redeltem belőle Ha a gyári elhasználódik legyen alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Copyka1
csendes tag
válasz PeteePeti #323 üzenetére
Eltűnnek, majd más néven feltűnnek...
Illetve amit írtál fentebb az teljesen úgy van.
Szürke importos boltok mindig voltak és lesznek...
(Főleg ameddig 27% a fa)Én is ~330-350 körülire gondolom majd, hogy ennyi lehet náluk, de én eltudom számolni az áfát is, így már ~280.
Galaxy S24 ultra 12/256:
Alza: 599
Szürkék: 445-től![ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #322 üzenetére
Most nézem, Telefonpont.hu:
Árukereső.hu-ról is eltűntek! Szal ennyit a szürke boltokról!
-
PeteePeti
őstag
válasz SaMURaIDrAkE #319 üzenetére
A szürke boltokról csak annyit, hogy mindenki hallott gondolom a Turbado.hu esetéről! Az egyik legjobbra értékelt gsm bolt volt rengeteg eladással! Majd hús egyik napról a másikra lehúzta a rolót! Élő garanciák kuka, sőt még a folyamatban lévő rendelések is! Futhatott a pénze után aki előre fizetett! Vagy mégegy eset! Telefonpont.hu elállás, egy hónapig hitegettek azzal, hogy küldik a futárt, címet nem adtak ahova én küldhetem volna vissza a telefont, telefonon elérhetetlenek, stb.! Szal tróger banda az összes! Addig vagy jó, amíg nincs problémád! Utána már sz.rba se vesznek!
-
SaMURaIDrAkE
tag
Én ezt értem, bár én a kínai rendeléssel kapcsolatban húztam elsősorban párhuzamot a himuhumi boltokkal szemben, amik még mindig jobbak mint a kínai opció. A kínai rendelés az gyári garanciát ad? Kétlem...
Szervizelni meg csak akkor kell, ha meghibásodik a készülék, ami kis százalékban fordul elő, és tovább értékesítés után, már az új tulaj gondja szenvedni a hazai bolttal. Nem mind1 az, hogy hova szól a garancia és meddig. -
tomp
félisten
válasz SaMURaIDrAkE #319 üzenetére
Igen csak az adócsaló himihumi magyar helyeken adott 3 évvel konkrétan kitörölheted...
Az Alza hivatalos partner azaz a 3 év az 3év OnePlus gyári garancia. -
SaMURaIDrAkE
tag
Én is gondolkodom egy tradingshenzen/giztop rendelésen, de ha egy alza 400k-ra lövi be az árat, akkor a többi sunyiskodó-adóelcsaló kisebb bolt, valszeg 350 vagy alatta fog fog indulni, aminél ügye a kínai rendelés 1 év garijával szemben, aminél még a visszaküldés is problémás, kapsz hazai 3 évet.
Persze előny is, ha esetleg el akarod majd adni majd idővel, mert nem mind1, hogy mennyi gari van még rajta.[ Szerkesztve ]
-
dell600
csendes tag
az lehetséges hogy a 12 nem az R 650 eur ért jön eu rom mal?
-
surgery
senior tag
válasz CptAdamica #314 üzenetére
A gyári tokok is kb ilyenek szerintem kompatibilis lesz
-
-
surgery
senior tag
Ebben van felhelyező keret is?
-
surgery
senior tag
Gyári tokkal vajon jól együtt működik?
-
Terentius
őstag
Lehet erre a telefonra tenni tempered glasst?
OnePlus 12 16/512
-
seven7
aktív tag
A kijelzőről csak jókat tudok mondani, nagyon szép éles képe van és tök jó, hogy alapból naturális színvilágú és nincs túltolva, mint egyes gyártóknál (teljesen hasonló a kalibrált monitorommal). A rezgésre külön demo is van, az egyik legjobb, amit telefonban éreztem. Mikrofon jó, kihangosítás jó, azoknál semmi extra. A fólia ami rajta van arra jó, hogy a porszemek ne karcolják meg a kijelzőt, de leesés ellen semmit se fog védeni, nagyon vékony. Mivel ívelt a kijelzője így nem lesz egyszerű rá mást rakni, egyelőre nekem marad ez, majd ha tönkrement nézelődök.
[ Szerkesztve ]
-
Copyka1
csendes tag
válasz FerNandor #296 üzenetére
Kérdeztem pár (árukereső legolcsóbb boltot) és mind azt mondta, hogy biztosan lesz, de kell nekik egy kis idő a beszerzéshez.
Mindig olcsóbban adják, mint a hivatalos oldal vagy mint az alza.
(Illetve aki eltudja számolni az áfá-t akkor az újabb 27%-al beljebb van.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CptAdamica #295 üzenetére
DHL email szerint meg már 5-én hétfőn jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.