- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Solveres zseniket várok.
Forma1-es fantasy ligához készítettem egy excel táblát, hogy segítsen optimalizálni a csapatomat.
Arról van szó, hogy van ugye 12 csapat és 24 pilóta. Minden csapatnak és pilótának van egy X értéke, ami meghatározza, hogy milyen erős és egy Y, ami azt hogy mennyibe kerül. Nekem van összesen Z pénzem és abból kell kigazdálkodni a lehető legerősebb 2 pilóta + 3 csapat kombót. Annyi megkötés van még, hogy ha válaszottam mondjuk egy csapatot, akkor a pilótáknál már nem választhatom az adott csapat pilótáit és fordítva.Nah, ezt sikerült megoldani. Sajnos nem tökéletes, mivel a solver iszonyatosan erölteti a tört számokat, annak ellenére, hogy minden lehetséges formában elmagyaráztam neki, hogy kizárólag egész számokat kérek. De fogjuk rá, hogy nagyjából működik.
Viszont. A következő fordulóban már azt kéne csinálni, hogy nem nulláról építkezem, hanem a meglévő csapatomat kéne upgradelni. Szóval a solver figyelembe kéne vegye, a jelenlegi csapatomat és úgy összeállítani az újat, hogy a régi csapatomból elad elemeket (ha kell) azért pénzt kapok, majd megveszi az újakat stb.
Nem tudom, hogy én vagyok primitív ehhez a feladathoz, vagy a solver, de egyelőre nem sikerült dűlőre jutnunk egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest