Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IReTrOI
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi excel problémához kérnék segítséget:
Van egy főiskolai képzési adatokat tartalmazó táblázatom, ahol meg vannak adva a képzési típusok külön oszlopban (BSc, MSc, FSZ, SZ, BA, Főisk.). Tudom, hogy melyik képzés hány féléves, készítettem rá segédtáblát, de nem tudom hozzácsatolni az oszlopomhoz.
Azt szeretném, hogy egy külön oszlopba megvizsgálja, hogy milyen képzés, és a félévek számát írja ki a segédtáblából.Próbálkoztam az index fg-be ágyazott hol.van fg-el, de az a baj, hogy a hol.van fg csak 1 keresési értéket tud keresni, én pedig többet szeretnék. (Több keresési érték, több lehetőség)
Milyen képlettel tudom ezt megoldani?
Választ előre is köszi!
ReTrO
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk dokkolókat
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50