-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Word indít, txt fájl megnyit, doksi elejére állsz (CTRL+Home)
2. CTRL+H, keresett szöveg: "adatfajta 1: " , Csere erre: üresen marad, Összes cseréje
(A keresett szöveg idézőjelek nélkül, csak azért tettem bele, hogy lásd a végén a szóközt)3. keresett szöveg: "adatfajta 2: " , Csere erre: üresen marad, Összes cseréje
(A keresett szöveg idézőjelek nélkül, csak azért tettem bele, hogy lásd a végén a szóközt)4. keresett szöveg: "adatfajta 3: " , Csere erre: üresen marad, Összes cseréje
(A keresett szöveg idézőjelek nélkül, csak azért tettem bele, hogy lásd a végén a szóközt)5. keresett szöveg: ^p, Csere erre: ;, Összes cseréje
(Az enter karaktereket cseréljük pontosvesszőre)6. keresett szöveg: ;;, Csere erre: ;^p, Összes cseréje
(A dupla pontosvesszőket cseréljük, pontosvessző + enter karakterre)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest