Új hozzászólás Aktív témák

• batai15

félisten

Sziasztok, ha kell privátba tudok küldeni képet mit szeretnék ,de ide nem akarom be tenni.
    Segítséget szeretnék kérni.
    Adott egy táblázatom amiben szenzorok vannak ( tűzjelző központ ) Kikapcsolási engedélyek miatt.
    Úgy néznek ki az egyes sorok hogy : állapot (ki kapcsolva, értesítve vagy vissza kapcsolva) lejárati dátum , tervezett kezdés , épület /cég / oszlop szám / id / utána pedig minden cellában egy egy külön érzékelő.
    Az érzékelők úgy annak képletezve hogyha duplikáció van akkor pirossal színezze be a cellát.
    És itt a gond. Nem kizárólag azok az engedélyek vannak bent a táblázatban ami ki van kapcsolva,hanem amik nincsenek is .
    Mivel szokott lenni duplikáció össze kell nézni az engedélyeket nehogy vissza legyen olyan kapcsolva amire más is kért kapcsolást.
    Kérdésem lenne , meg lehet e úgy oldani hogy az állapot sorban (választó menüre csináltam) amikor nincs kapcsolt állapotba az adott engedély akkor ne emelje ki a duplikáció ,csak akkor ha az engedély ki kapcsolt állapotba van téve.
    Lehet bonyolult de eléggé bele tört a bicskám ,nem találtam rá megoldást. Feltételes formázás vonalon próbáltam, de vagy nem működik vagy hibát dob rá.
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák