Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablutor
csendes tag
sziasztok
szeretnék egy meglévő táblázatot úgy módositani , a külön munkalapjaival együtt ( amiken a „lemez címe” , „kiadó”, „együttes”...stb szerint vannak már szűrve (ez is megvan már )..... amiben a segitséget kérném, hogy ha az első munkalapon beirok egy újabb lemezt , vagy észreveszek egy téves/elirt cimet, dátumot, nevet ..stb és javitom, akkor az minden munkalapon „gördüljön” végig, ne kelljen minden munkalapon kikeresnem és kijavitanom manuálisan egyesével... ( mivel elég „láma” vagyok az excelhez ,ha valaki egy rövid kis videót készitene ,ennek a folyamatáról vagy egy step by step leirást készitene , pár PrtScr-el megtámogatva nagyon megköszönném egy Sétáló Jánossal )
van egy könyveslistám is igy elkészitve ,(talán pivot tábla ??) de aki készitette már nem tudom elérni és a az excelben hiába irtam át az öszlopok neveit ...sajnos nem működött... ) de igazából én szeretném megérteni és megcsinálni ...az excelem 2016 és angol nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50